- Konu Sahibi antidepresif
- #31.341
Anneler günümüz kutlu olsunnn....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada gaz yapar dedim ama sütten dolayı, süt gaz yapıyorsa yapar düzelteyim:) dondurmayı bebeğe mi yedireceksin sen mi yiyeceksin canım?
bazılarının doktoru süt içme gaz yapar demiş, onlardansan dondurma da yememen lazım. süt tozu ile yapılanlarda da laktoz oluyor, o da gaz yapabilir, ama herkesin laktoz duyarlılığı farklıdır. benimki çok fazla mesela normal süt içemiyorum:)
ya kızlar bugün çok oldum ama..
oğlumun soldaki köpek dişi diyim.. üstü beyaz duruyor.. önce öndekiler çıkar diye biliyorum ama bu nokta gibi beyaz..
mümkünmüdür böyle birşey ? aklım karıştı..
en sonunda facebookta ki gruba da katıldım![]()
bu kız sitelerle bozmuş kafayı demezseniz bişicik soracağım ; özelcan ve e bebek dışında oyuncak alabileceğim alışveriş yaptığınız site var mı?
dondurma bebeğe gaz yapar mı ?
canım ben de önce alt ön dişler çıkar diye biliyorum ama kesin öyle olmalı demiyor internette, başka bir şey de olabilir doktor kontrolünüz varsa bu aralar sor da bizi de haberdar et:) eğer dişse hayırlı olsun şimdiden:)
Ve ben şimdiden babalar günü hediyemi buldum:)
kızlar facebook gurubunun adını söyledim diye ihtar almışımeğer burdan atarlarsa beni hakkınızı helal edin
![]()
Acaba nedir nedirVe ben şimdiden babalar günü hediyemi buldum:)
kızlar facebook gurubunun adını söyledim diye ihtar almışımeğer burdan atarlarsa beni hakkınızı helal edin
![]()
lymonatayıda banlamışlar![]()
inanamıyorum yaa, burayı neredeyse o ayakta tutuyordu büyük hata. onu niye banlamışlar ki acaba? o da baya geç katıldı facebook'a. kafalarına göre atıyorlar elemanları demek ki. yarın öbür gün atılacağımı bilerek yazmak hiç zevk vermiyor![]()
Baba oğul beşiktaş forması alacağım bir örnek:)neymiş bakalım hediyeniz, bize de fikir olur belki :))
![]()