2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman bnde kullanamiyorum nolcak ki sanki..:20:

Marmelattem cnm benziyor fikrimiz bnde babamiza fenerbahce premium kart alcaz.o kesin de baska ne alcamiz muallakta

Lymonatasız bi kadınlar kulübü düşünemiyorum..Ne kadar saçma bişi bu ya..İnsanlar işi gücü bırakmış şikayete koşmuş ne diyebilirim ki ben o şahsiyete :47:

Ayy çok sinirlendim geçmişi okuyunca günaydın demeyi unuttum:47:
Herkese günaydın güzel anneler :16:
Bebekleri gece uzun uyuyan anneler, sütünüzü gece kalkıp sağıyor musunuz?

Arkadaslar bebekelrinizi oyun halisi disinda nasil oyaliyorsunuz..geliimlerine uygun oyuncak yada oyun neler var

Ben yumuşak bir battaniye serdim halının üzerine, onun üstüne yatıp dönme emekleme çalışmaları yapıyoruz, ben ayaklarının arkasından ittiriyorum ileriye gidince kendi gitti sanıp seviniyor garibim:)

Ben yumuşak bir battaniye serdim halının üzerine, onun üstüne yatıp dönme emekleme çalışmaları yapıyoruz, ben ayaklarının arkasından ittiriyorum ileriye gidince kendi gitti sanıp seviniyor garibim:)

:1: yazik kuzumaaaa kandirikci seni:1:iyi fikirmis canim bnde yapayim.bziimki oyun halsindan sikildi gibi sanki

:1: yazik kuzumaaaa kandirikci seni:1:iyi fikirmis canim bnde yapayim.bziimki oyun halsindan sikildi gibi sanki

Canım sıkılmak değil ama oyun halısında dönecek alanları pek yok o yüzden ben ara ara battaniyeye ara ara oyun halısına koyuyorum. Dönmek istediğini ilk başta anlamamıştım ben de sıkıldı sanmıştım sonra yatağımıza bi koydum pat döndü! Şimdi de emeklemeyi çok seviyor. Çatlıyor ıkınıcam da emekleyecem diye. Arka kısım tamam ama ellerinin üzerinde tam duramadığı için emekleyemiyor:) Ben de böyle kandırıyorum napiimm sevinsin garibim:)

Baba oğul beşiktaş forması alacağım bir örnek:)

Ben de aynı şekilde uyarı almıştım. Facebook kullanmayan bir üye rahatsız olmuş ve şikayet etmiş!

kimsenin rahatsız olduğunu sanmıyorum yaa, özel mesajlarımıza kadar herşeyi okuyup rakip şeyleri siliyorlar, zaten site kurallarında yazıyor bunu yapma hakları varmış, mesela bu mesaj silinebilir benim banlanmamla birlikte

Çatlama yaa:)))

Canım bezini bağlarken pipisini aşağı gelecek şekilde düzeltiyor musun?
hayır :53:

bu arada dün oğlum krizler geçiriyor demştim ya.. sanırım çözdüm olayı.. akşşam elma püresi verdim.. aradan yarım saat geçti.. tabi biz balocuklar salyalar pufkuruyoruz.. baktım salyası değişik renk.. başta sandım ki elmanın suyu falandır midesinden gelmiştir diye.. meğer kan geliyormuş..
sonra inceledikçe fark ettim ki bizim dişsiz dede damağını parçalamış.. o da sinirinden 2 elini ağzına sokmaya çalışırken..
şu tırnaklarına nekadar dikkat edersem edeyim parçalıyor kendisini bazen yaw :((
maşallah nasılda becermiş kuzu pek haşin gerçekten:emir_bebek:

Ayy kızlar şimdi babalar günü hediyelerini okuyunca aklım yerine geldi:( kendi babama ne alsam diye düşünüyodum benim biricik sevgilim canım kocamda baba oldu ona niye düşünmedimki:( alışkanlık sanırım:)

Birde dün arkadaşıma gittim 5 yaşında oğlu var bu demir ilacını verirken çocuğun dişleri kararmaya başlamış doktora sormuş meyve suyuna karıştırmıyomusun karartır yoksa demiş:S

aklınızda bulunsun dişleri çıkmaya başlayınca meyve suyuna karıştırın...

Ayy kızlar şimdi babalar günü hediyelerini okuyunca aklım yerine geldi:( kendi babama ne alsam diye düşünüyodum benim biricik sevgilim canım kocamda baba oldu ona niye düşünmedimki:( alışkanlık sanırım:)

Birde dün arkadaşıma gittim 5 yaşında oğlu var bu demir ilacını verirken çocuğun dişleri kararmaya başlamış doktora sormuş meyve suyuna karıştırmıyomusun karartır yoksa demiş:S

aklınızda bulunsun dişleri çıkmaya başlayınca meyve suyuna karıştırın...

Biz dişleri çıkınca dişleri karartmayan bir marka varmış, doktor kontrolünde ona geçeceğiz. Ama doktor teyzemiz şimdilik ona para vermene gerek yok dedi.

Biz dişleri çıkınca dişleri karartmayan bir marka varmış, doktor kontrolünde ona geçeceğiz. Ama doktor teyzemiz şimdilik ona para vermene gerek yok dedi.

Anladım canım hiç sormadım böyle bişeyi araştırıyım ... çocuk 5 yaşında daha yeni fırçalayarak geçiyomuş..

Günaydın herkese. Biz de tam 4 aylık olduk ve doktorumuzun önerisiyle yavaş yavaş ek gıdaya başlıyoruz. Çok heyecanlıyım.
Lymonatanın yasaklanmasına ve sitenin zorbalığına canım sıkıldı. Şöyle bir takip edip baksalar foruma baştan beri ivme kazandıranın o olduğunu görürler. Onun olmaması daha az kişi, daha az görülen reklam, daha az para demek. Neyse umarım tez zamanda geri döner.

haydeee bu nasıl bir iş Allah aşkına yaw..
Lymonatanın suçu neymiş... kafalarına göre iş yapıyorlar haa...
daha fazla üye toplamak yerine milleti banlıyorlar..
bunu yaparken de bari bize de açıklama yapsalar olmaz mı... arkadaşımız o bizim yaww aklım almıyorrr...
herkez nereye isterse üye olr.. didikleyip FB'taki grupta olanları mı banlıyorlar acep??? kime ne yaww kime neeee

anam 1 saattir kimse bişiy yazmamış.. :((
biz de bu arada sağlık ocağına gittik.. kulak boğaz kontrol ettirdim bir sıkıntı yok çok şükür..
veeee...
ilk dişimiz yoldaa.. amma da diş.. köpek dişi..
sırayla çıkacaklar diye birşey yok.. sadece biraz daha uzun sürer ve yorar Emre'yi" dedi doktor amca..
damağına sürmek için jel ilaç yazdı ama alamadım.. yağmura yakalanacaktık yoksa.. çiseliyordu.. binanın kapısından girince hızlandı yağış..
neyssem.. sevinsem mi bilemedim :) vampir gibi olacak oğluşum :1:
hım sorduklarımı da aktarayım.. şincik doktor bana 5.ay bitince başlarız demişti ek gıdaya ben başladığımı söyledim neler yaptıklarımı da söyledim.. yoğurda söylediklerine şaştım .. uzun ömürlü sütten günlük olarak küçük kablara yapabilirsin dedi.. ama alerji dedim.. süt ile yoğurt farklı şeyler dedi :53:
calpol yazdırayım dedim 2 ay oldu evdekini açalı dedim.. oda sıcaklığında saklarsan son kullanma tarihine kadar birşey olmaz dedi.. buzdolabına koymayım mı yani dedim.. yok dedi içinde bir madde varmış kristalleşirmiş ozaman ilacın faydası kalmazmış..
ek gıda için liste sordum.. 6.ay aşısına geldiğinizde ozaman veririz resmiyette böyle dedi..
yani adam aklımı iyice karıştırdıı.. ben sanırım yine de bildiğimden şaşmam :))

biz de bu arada sağlık ocağına gittik.. kulak boğaz kontrol ettirdim bir sıkıntı yok çok şükür..
veeee...
sırayla çıkacaklar diye birşey yok.. sadece biraz daha uzun sürer ve yorar Emre'yi" dedi doktor amca..
damağına sürmek için jel ilaç yazdı ama alamadım.. yağmura yakalanacaktık yoksa.. çiseliyordu.. binanın kapısından girince hızlandı yağış..
hım sorduklarımı da aktarayım.. şincik doktor bana 5.ay bitince başlarız demişti ek gıdaya ben başladığımı söyledim neler yaptıklarımı da söyledim.. yoğurda söylediklerine şaştım .. uzun ömürlü sütten günlük olarak küçük kablara yapabilirsin dedi.. ama alerji dedim.. süt ile yoğurt farklı şeyler dedi :53:
calpol yazdırayım dedim 2 ay oldu evdekini açalı dedim.. oda sıcaklığında saklarsan son kullanma tarihine kadar birşey olmaz dedi.. buzdolabına koymayım mı yani dedim.. yok dedi içinde bir madde varmış kristalleşirmiş ozaman ilacın faydası kalmazmış..
ek gıda için liste sordum.. 6.ay aşısına geldiğinizde ozaman veririz resmiyette böyle dedi..

Canım doktorun diğer dedikleri için bişey diyemem ama hamileliğimde diyetisyenim özellike kutu sütten uzak durmamı söylemişti. O yüzden ben hep çiftlik sütü kullanıyorum.

veeee...

canım çok teşekkürler bilgiler için. hayırlı olsun ilk dişiniz:)
sütte alerji yapan madde laktoz şekeri sanırım, yoğurt mayalanırken maya bakterileri laktozu parçalıyor, o yüzden artık korkulacak durumu olmuyor. bana yine de devam sütüyle filan yaparsak besin değeri daha iyi olmuş olur gibi geliyor ama bilemedim.

evet ben de bakıyorum sürekli kimse yazmıyor, insanlar banlanmaktan mı korktu acaba

Back