2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende mama veriyorum canım,dikkat edeyim şu yan yatma durumuna canım çok saol

alemsin canım ya.güldürdün sabah sabah...

ya 1kere kalkıyor cnm ya da hıc kalkmıyor ben bıle daha fazla uyanıyorum

cok tesekkur ederız cnm kolay tanıyın dıye koydum sıpayı marmelatte facede kımsın sen hemen soyle catlarım
Çatlama yaa:)))
yan yatırıyorum ama hemen kendi düzeliyo çok çişli yahu sanırım sünnetten sonra başladı çiş kaçırmalar
Canım bezini bağlarken pipisini aşağı gelecek şekilde düzeltiyor musun?

Çatlama yaa:)))

Canım bezini bağlarken pipisini aşağı gelecek şekilde düzeltiyor musun?

o pipiler yok mu o pipiler...
yavrum düzeltsek te yerinde bıraktığın gibi durmuyor ki
sonuçta bezi de tam pipisine yapıştırmıyoruz ya.. arada boşluk kalıyor.. pipi yine istediği tarafa yöneliyor

bu arada dün oğlum krizler geçiriyor demştim ya.. sanırım çözdüm olayı.. akşşam elma püresi verdim.. aradan yarım saat geçti.. tabi biz balocuklar salyalar pufkuruyoruz.. baktım salyası değişik renk.. başta sandım ki elmanın suyu falandır midesinden gelmiştir diye.. meğer kan geliyormuş..
sonra inceledikçe fark ettim ki bizim dişsiz dede damağını parçalamış.. o da sinirinden 2 elini ağzına sokmaya çalışırken..
şu tırnaklarına nekadar dikkat edersem edeyim parçalıyor kendisini bazen yaw (

çenem düştü yine
oğlum saat 10da falan uyudu.. şimdi kıvranıyor.. uyanmıyor da, baktım çişi var pipi kabarmış.. çişini yapsa 1 saat daha uyur vallahi..

bu kız sitelerle bozmuş kafayı demezseniz bişicik soracağım ; özelcan ve e bebek dışında oyuncak alabileceğim alışveriş yaptığınız site var mı?
dondurma bebeğe gaz yapar mı ?

Şaşkınım yaa, kıyamam ona ben:)

bu kız sitelerle bozmuş kafayı demezseniz bişicik soracağım ; özelcan ve e bebek dışında oyuncak alabileceğim alışveriş yaptığınız site var mı?

canım aklıma gelen bebefix ve joker.com.tr var... arkadaşım o sitelerden alışveriş yapar.. joker çoğunlukla.. ama fiyatları nasıldır bişiy diyemicem.. göz atarsın..
dondurmaya gelince.. soğuk vermediiğin için gaz yapmaz, ama elinden geldiğince vermemeye çalış...
sütüne vanilya kat ver ondan iyidir bu aşamada :))) biraz büyüsünler verirsin sütlü dondurmalardan.. mcdonalds falan..

dondurma gaz yapar canım, ama aktardan salep alıp laktozsuz sütle kendi dondurmanı yaparsan o yapmaz sanırım, ben yazın deneyeceğim.

unnado.com'a bazen oyuncaklar çok uygun fiyata geliyor, bondigo marka bişe almıştım memnun kaldım, toker bebe mağazasında fiyatları iki katıydı. yalnız siparişler geç geliyor bazen aklında bulunsun

gitti gidiyordan satıcının olumlu puanına bakarak güvenle alabilirsin cnm..

bu arada gaz yapar dedim ama sütten dolayı, süt gaz yapıyorsa yapar düzelteyim:) dondurmayı bebeğe mi yedireceksin sen mi yiyeceksin canım?

bazılarının doktoru süt içme gaz yapar demiş, onlardansan dondurma da yememen lazım. süt tozu ile yapılanlarda da laktoz oluyor, o da gaz yapabilir, ama herkesin laktoz duyarlılığı farklıdır. benimki çok fazla mesela normal süt içemiyorum:)

ayol çok heyecanlandım.. oğlum soluna dönün duruyor.. sanırım yakındır yüzüstü dönmesi..
ellemek te istemiyorum dokunursam sinirlenir diye

ya kızlar bugün çok oldum ama..
oğlumun soldaki köpek dişi diyim.. üstü beyaz duruyor.. önce öndekiler çıkar diye biliyorum ama bu nokta gibi beyaz..
mümkünmüdür böyle birşey ? aklım karıştı..

bebefixin fabrikası sivas da mağzası da var sivasda babyland adlı biz hep oradan alışveriş yaparız internet sitesi de güvenilirdir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…