bana da görümcem bezi çok sık değiştiğimi söylüyor hep.. ya gün içinde bazen 2 saatte bazen 4 saatte değişiyorum, e çiş doluyor napim öyle mi bırakim zaten havalar da ısınıyor daha da rahatsız olacak yavrucuklar.. hem çişli bez fazla durunca soğuyor karnına da deydiği için gaz yapar..
şimdi 3. çocuğu doğdu görümcemin, haklıymışsın sık değişmekte diyor bazen..
oğlum bir de beyaz tenli olduğu için çabuk tahriş oluyor..
dün marmelatte diyordu bezin bel bölgesi kızarıklık yaptı diye.. bugün bizde de oldu
(
bir de bugün oğlum acaip huysuz uykusunda sorun yok ama mesela altını temizledim yedirdim gazı gart gurt çıktı.. hafif oturur bıraktım.. wc gittim geldim bağırıyor resmen kıçını yırtıyor bağırırken.. iki elini birbirine kenetlemiş, ağzına sokup bağırıyor.. anlam veremedim.. etrafında oyuncaklar var.. sevdiği oyuncağı gösterdim.. birden bağırarak ağlamaya başladı nefesi kesilecek gibi olddu.. ne oldu hiç hiç anlamadım aldım sarıldım öptüm.. sonra odasına götürdüm rahatlar diye yok hala bağırıyor beşiğine bıraktım.. iğne batmış gibi devam etti ağlamaya.. pışpışlayarak zor sakinleştirdim.. beşiğine bırakınca daldı uyudu.. 1 saat olmadı sanırım şimdi de uyanmaya çalışıyor..
atak mıdır nedir yine kafayı yiyecem