2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz prima aktif kullaniyoruz..eskiden kakamiz tasiyordu hatta cidimiz bioesimdi4numarasina gectik memnunum..huggies marmelattkullaniyordu..lymonata canim sen degistir muhakkak yazik popisine.allaha sukur bizde oyle bi sorun yapmadi...

Biz prima aktif kullaniyoruz..eskiden kakamiz tasiyordu hatta cidimiz bioesimdi4numarasina gectik memnunum..huggies marmelattkullaniyordu..lymonata canim sen degistir muhakkak yazik popisine.allaha sukur bizde oyle bi sorun yapmadi...

canım premium care kullanıyorum ben çok memnundum aslında ama bayağdır kızarık poposu çook hafif bir kızarıklık aslında ama takıyorum ben dün doktora da gösterdim birşey yok bunda bukadarı normal kakasını sık yapıyor ondan da oluyor dedi ama içim pek rahat değil acı falan da yok ne bileyim

Aman bende cok sandim..belki mendilden de olabilir..Kremle bari surekli canim

Gunaydin guzel anneler!!
bu sabah oglusum yan donme alametleri gosterdi, ona bile sevindim.. biz hep geriden geliyoruz 1 subat dogumluyuz, sizinkilerin gelisimini okudukca sabirsizlaniyorum benim oglum ne zaman yapacak diye

lymonata, gozun aydin canim her sey yolundaymis dun ben girememistim, herkesin gozu yollarda kalmis
hormonal dengemiz hala yerinde degil canim, arkadaslarin dedigi gibi 6 aydan once vucut kendine gelemicek galiba, diyet de yapamiyoruz sut kesilmesin diye.
ben simdilik en azindan belim kuvvetlensin diye pilates yapiyorum.. cok efor sarfettirmeyecek hareketler.. bu veletleri tasiya tasiya belimiz kopacak yakinda, simdiki zamani bu sekilde degerlendireyim dedim. masrafi falan da yok, internetten youtubedan kolayca videolar bulabilirsin, ser carsafi haliya yarim saat falan ne yapsak kar

Aman bende cok sandim..belki mendilden de olabilir..Kremle bari surekli canim

çok değil tatlım ama normalmi bilmiyorum işte başka bebek poposu görmediğim için:)) unibaby yenidoğan kullanıyorum şimdilik dışarda evde pamuk su kullanıyorum belki de normal bilemiyorum sokakta gördüğüm bebeklerin poposuna bakıcam yakında

gamzecim sağol canım ben de çok mutlu döndüm doktordan:)
canım yavaş yavaş başlar bebekler dönmeye. zaten 4.aydan sonra dönüyorlar sanırım sen erken dönmeye başlayan aceleci bebelere bakma

günaydın.lymonata canım dr randevunuz iyi geçmiş maşallah..demiştim yanlış tartmışlardır diye..bizim sağlık ocağı da öyle.hatta ben diyorum eşime şimdi 10 kilo derse şaşırma diyeçünkü kadife montu vardı üzerinde onu bile çıkarttırmadı..
popişteki kızarıklık bizde de var.ben desitin sürüyorum çook iyi geliyor.gördüğüm en iyi pişik kremi diyebilirim

canım çok sağol haklısın hiçç çıkarmıyorlar üstünü dr öyle yapmıyor halbuki.. senin kuzuya da maşallah canım benim siz de iyi haberlerle dönmüşsünüz ne güzel

ağustosta eğitim kesin mi arkadaşlar???? moralim bozuldu yahuuu

canım çok sağol haklısın hiçç çıkarmıyorlar üstünü dr öyle yapmıyor halbuki.. senin kuzuya da maşallah canım benim siz de iyi haberlerle dönmüşsünüz ne güzel

evet canım çok şükür..sabahta oğlumun alt damağında beyaz küçük nokta gördüm dişi çıkmış zannettimnasıl çığlık attım seviniyorum alkışlıyorum heyyyy oğlum artık dişimiz var falan diye konuşuyorum.sonra bi inceledim meğer süt pütürcüğüymüşbütün sevinçlerim kendimi paralamalarım boşaymış meğer

ahh canım nasıl da heyecanlanmışsın:)) ben de kendimden geçerim sanırım sevinçten ama boşver erken çıkmasın ya erken çürür sonra diyorlar var mı acaba bir doğruluk payı:))) hem ilk çıkan dişi ilk kim görürse hediye alırmış ben kandırabildiğim kadar kişiyi kandırmayı dşünüyorum ilk sen gördün diye

evet ya sabah sabah baya heyecan yapmıştım:))dediğin gibi bende bi kaç kurban bulayım kendime ilk çıkan dişini görmesi için

Ben de elmebebek hakkinda bilgi almak istiyordum ama kimse alisveris yapmamis sanirim oradan.
Netten hic alisveris yapmadim simdiye kadar,esim korkutuyor beni.ben de cesaret edemiyorum.ne yapcam yaaa..

canım güvenmediğin sitelerde sanal kart kullan, limitini de düşük tut o zaman korkacak birşey kalmaz:) hatta güvendiğin sitelerde de kullan, site güvenilir olsa bile bilgisayarına birşey bulaşmış olabilir

Canım çk sevindim yanlışlık olduğuna gözün aydın, maşallah kuzuna Bir kez daha sağlık ocağına güven almayacıığını anladık nasıl tartıyorlarsa artık

Yavrum boyle olunca coook uzuluyorum ya..
Simdi kontrol ettim cook huzurlu uyuyor nasil yorulduysa aryik gece..
Cook gecmis olsun cook zor.. Umarim senin bebeginde cikarir bi an oncede rahatlar yavrum ya
kiyamam ben bunlara

Çok saol canım, rabbim yavrularımızı korusun Allaha emanet hepside.

kızlar merhaba nasıl keyifler burda hava yine kapalı ve yağmurlu haftasonu gezmek istiyordu canım neyse başka zamana kaldı.kzımın küçülen kıyafetlerini ayırdım ne çabuk büyüyorlar ya doğamıyo insan her haline.bi de okula başlayınca napıcam özlerim aklım kalır diye onu takmaya başladım kafama eşimde eylül de ücretsiz izn al diyo ama biz daha 1 aydan sıkıştık ya nasıl olcak acaba.???
lymonata oğluna maşallah sorun olmamasına sevindim dün bizde aşı olduk gece ateş nöbeti tuttum şimdi daha iyiyiz.650gr almış kuzum 6800 olmuş boyuda 64 cm küçücük geliyor benim gözüme ebe hareketliyse ondandır kilo alımı iyi dedi bu ayda anne sütüne devam edicem diğer ay tattırmaya başlayım olmazsa diyorum bende.bizden haberler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…