- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.181
kızlar ereyon dan hiç alışveriş yaptınız mı güvenilir bir site mi bilginiz var mı
Hadi bakalim gozun aydin canim..hem anlamazmisin bebeginjn kilo kaybettigini..biz anneyiz sekerim..bu arada buzim dis olayi yanlis alarm anneNnemiz baktti..ama tan dis yerinde bembeyaz pirinc gibi bisey var.elinle surtunce gitmiyor da...anlamdik..yani ilk dis cikaran biz olmicaz malesef
ohh maşallah size.. sabahtan beri hepimiz merak içindeyiz ama deydi çok şükür..
canım çık sevindim geçmiş olsun yakışıklı oğluna da sana da maşallh maşallh
az daha ihmalin kurbanı olacaktınız
canımcım sevindim doruğumuzahem de ne güzel almış kil sağlık ocağındakileri hiç takmamak lazım aslında aceleden doğru düzgün iş yapamıyorlar neyse canlar bugün misafirim vardı çok yoruldum geçmişi okuyp limonatanın durumuna bakıp gidiyorum.Herkese iyi geceler.
canım büyüme atağı olmasın doruk da hep böyle yapıyor atak dönemlerinde sonra birden geçiyor düzenine dönüyorYa bebişim 2 gündür çok huzursuzz aglayarak uyanıyor.Uyanınca huzursuz gezmek istio kucakta,yatınca ağlıo söyleniooo off
Hadi bakalim gozun aydin canim..hem anlamazmisin bebeginjn kilo kaybettigini..biz anneyiz sekerim..bu arada buzim dis olayi yanlis alarm anneNnemiz baktti..ama tan dis yerinde bembeyaz pirinc gibi bisey var.elinle surtunce gitmiyor da...anlamdik..yani ilk dis cikaran biz olmicaz malesef
Ben de elmebebek hakkinda bilgi almak istiyordum ama kimse alisveris yapmamis sanirim oradan.
Netten hic alisveris yapmadim simdiye kadar,esim korkutuyor beni.ben de cesaret edemiyorum.ne yapcam yaaa..
Süresini 3-4 saat yap bence.kızlar az önce fırından yoğurtları çıkarıp baktım, kıvamı olmus gibi ama eksi biraz, sizce neyi değiştirmeliyim, maya miktarını mı, süresini mi yoksa ısısını mı? cıvık olmasını istemiyorum:)
Deneye deneye tutturursun:) Benim ilk yoğurdum kesik sütten öteye gidememişti :) Şimdi konu komşuya akrabalara yoğurt yapıyorum:) Eşimin yeğenlerinin bebe yoğurdunu ben yapıyorum hep.yawww mamaylada yoğurt tutturamadım ne beceriksizimm
Canım her doktorun ekolü farklı farklı oluyor. En iyisi içine sinen bir doktorsa onu dinlemek:)kızlar bu arada doktoruma 4.aydan sonra birşeyler tattırayım mı diye sordum hayır hiç gerek yok onları ömrü boyunca yiyecek zaten bir damla daha fazla anne sütü alsın kar kardır dedi sütün var şimdilik bir daha ki ay bir daha bakarız dedi
olma da zaten canım yazık bebeşin dişleri çabuk çürür.Geç çıkması her zaman iyidir.Ben de dua ediyorum sürekli 6. aydan önce çıkmasın diye :26:
akşam eşim maç izlemeye gidecek dün arkadaşlarımı arayıp bize çağırmış evde kız gecesi yapın canınız sıkılmasın dedim diyor ee keşke bana sorsaydın belki planım vardı dedim sana da iyilik yaramıyor diyorhazırlık falan yapasım da yok hiç dedim sabah kek yapmış yeter size zaten kilo verelim diyorsunuz ya dedi kabartamamış çok ama yorum yapmadım seviyorum kocişimi:))
İnsallah canim hayrlisi olsun...bu arada heyet raPoru almisin.gozun aydin canim..bu cuma yine almam gerekiyor benim cumartesi i 19 mayisa denkgeliyor raporum.bi 3gunluk kayip olcak yine
bu ne kadar ince bir bey maşallah.keki de eşin mi yaptı ben mi yanlış anladım? senin oğlannın kuzuluğu babadan geliyor demekki.maşallah ya. bizim babada henüz karar veremedi gitsem mi totem yapıp evde mi beklesem diye...
sağol canım vallahi şükür ben kurtardım da sen pazartesiden cumaya almıyor musun 5 er 5 er be öyle yapacaktım eğer heyet alamasaydım.
Selam kızlar,
Huggies organik pamuklu kullanan var mı, memnun musunuz, yorum bekliyorum lütfen
Doğduğumuzdan beri popomuza göre bez bulamadıkPremium care yumuşacık ama sürekli belden kaka taşırıyor Molfix pek taşırmıyor ama bacak kısmı sıkıyor 4 numarada bile, üstelik popişini de kızartıyor, Desitin tedbiri olmasa pişik yapacak..normal primanın da beli gevşektir sanırım..sıra Huggies de mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?