2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun,gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

neyyyyyyyyyyyyyy amanin maşallah, kıs benden 5 yaş büyük anacın anane oluyooo, geç kalmışız bizz sen de çooook küçüksünn

biraccık oyle oldu valla babamda 38 yasında gorsen her gun arayıp soruyo torunum napıo dıe bende ii dıyorum ne dıyım artık =))) simdide dıyolar ki annemle ıkısı bacaklarını kapattıysa o zaman kızdır dıyıp duruyolar=))

tuvalet konusu ıcın yatmadan 2 saat onceden sıvı alımını durduracakmısız canım oyle okumustum bı yerde gayet mantıklıda=)

canım hayatta duramam malesef su içmeden okadar saat zaten normaldede ben gece 1 kez kesın kalkardım tuvalete şimdide doktorum bol bol su içmemi tembihledıgı ıçın içiyorum hem yaz bıde dayanamam heralde

bizim bardaklarda hep büyüktür bizde kanamayız :) şimdiye kadar hiç tuvalet sıkıntısı yaşamadım hep en ucuna gelmişken uyanırım i gözüm açık bi gözüm kapalı yapar gelirim kalkmışken bidaha su içerim :)

Canım geçen haftalarda ben de aynı şeyi yaşadım
Ağrılarım azalınca korktum,ikide bir karnımı elmle kontrol ediyordum inmiş mi falan diye
Sonra kontrolde gördüm bi sorun olmadığını da rahatladım biraz, Ama kaygılar bitmiyor şimdi de 4lü testi merak ediyom.
Canım ağrılar azalıyor ama ara ara yine olur merak etme.
Benim yaklaşık 10 gün falan ağrı hissetmedim ama yine başladı hafif kasık ağrıları,bel ağrıları .

şimdi doktorumla görüştüm çok şükür bir sıkıntımız yok dedi....tarama testiyle ilgili..çok mutlu oldum..allah herkesi sevindirsin...

Evet cnm öğrendim sonunda..
İşte o kafamı karıştırdı 6. aya kadar nası bekliyim ben yaa çıldırırım
Tatlım ben 3lü testi istemeyince bunu yaptıralım o zmn dedi Alfa-feto protein (AFP) bide hemogram için kan verdim..
Aslında 3lüyü yaptır dedi ama yok ben yaptırmıcam dedim ısrarla..
Bu ara nedendir bilmem bende bi rahatlık varya 2li testi yaptırırken falan bu kadar rahat değildim..
Bide bebişimi gördüm ya acayip bi gevşeme rahatlama oldu hahahahah
Hadi bakalım sende güzel haberlerle ve cinsiyetini öğrenip gel inşallah..

Canım hayırlı olsun,gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim aminn hepimize nasip etsin inşallah rabbim..

canım benım düşük tehlikem vardı 1.5 aydır ve çok agrı çektim sonra yavaş yavaş azaldı ama hep sol kasığım ve sol boşluğum ağrıyordu belime dogru hiç geçmiyordu o ağrı arada azalıyordu sadece oyüzden birden geçince korktum ama kendı kendıme Allah korusun düşük olsa bebeğim büyüdüğü için mutlaka ağrı kanama birşey olurdu her tuvalete gidişim kabus acaba kan falan birşey varmı diye offf napıcam bılmıyorum

süperr yaa, gencecik dede ninee, torunlarıyla bolca arkadaşlık yaparlar ne güzel maşallah
şimdi doktorumla görüştüm çok şükür bir sıkıntımız yok dedi....tarama testiyle ilgili..çok mutlu oldum..allah herkesi sevindirsin...
gözün aydınn

benimde cinsiyeti tam belli değil kıza benziyomuş ama bi türlü göstermiyo ve daha hiçbirşey almaya başlamadım elim gitmiyo nedense bide herşey yazlık bizim doğumlarda kışa geliyo alacak bişeyde bulamıyorum acaba bendemi bi tuhaflık var

canım kafanı böyle şeylere takma...biz artık 3 aylık o zor dönemi atlattık şimdi hamileliğin en güzel dönemi olan 4,5,6.aylara geldik (ay yine doktor gibi konuştum) ağrılar,acılar hafiflicek tabi ki, sen hamileliğin, bebeğin keyfini çıkar,ne oldu diye kafanı yorma,herşey yolundadır merak etme...

aaaay o siwrilere nalet olsun bende öleyim o fişe takılan felan banamsın demiyo bıktım uyuymyrm zaten sıcaktan

çok sıcak günler Allah hepimize yardımcı olsun geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz ? önerileriniz varmı ?

valla canım çok fena dışarısı. allahtan evde de klima kullanıyoruz ofisimde de klima var

yoksa dayanamam. evlenene kadar bandırmadaydım. oranın rüzgarı meşhurdur.

şimd mersin silifkedeyim. burası yanıooo çookk sıcakkk. ama klima sayesinde rahat uyuyabiliyoruz.

ben çıkıyorumm

Görüşürüz cnmmm..

Yok cnm ya haftaya gitmicem bu cuma sonucu aldıktan sonra gidicem çnkü hafta sonu tekrar yazlığa gidebilrm net karar vermedim..
Ama gitmezsem vazgeçersem haftaya giderim..
Sorcam zaten net kız dimi neden alışverişe başlama dediniz falan diye..
Evet Allahtan aynı yerde yaptırıp çıkıyorum testi..
İnşallah cnm inşallah herşeyine baktı bu sefer doktor ölçümlerini yaptı kafasını ölçtü,karın çevresini ölçtü üst bacak kemiğini ölçtü boyunu her zamanki gibi ölçtü kilosuna varana kadar söyledi..
Ayaklarını gösterdi gayet normal düz bi içeri doğru girinti fln yok dedi..
Mesanesini gösterdi yine dolu olduğu bağrsklarnın çalıştığı anlamınamı geliyo dedi öyle bişey söyledi..
Bide ben bugn rüyamda bebişimi gördüm kntrle gidiyoruz ve ben doğum yapıyorum ama çok kolay bi doğum oluyo ve bebek erkek ama nası tatlı kilosu flnda yerinde doğumdan sonra hemen o gn çıkıyoruz güya kalbinde bi sorun varmış bişey yapıyo hemşire ağlıyo içim gidiyo korkma canı acımıyo korktu diye ağlıyo diyo bişey olmaz geçicek diyo bana..
Sonra eve geliyoruz falan ay çok güzeldi rüyam..
Zaten o rüyadan sonra dedim kesin kız diye hahah benim hep hislerim falan tutmuyo yaaa bu gibi tahminlerde

Gözünaydın canım öğrenmişsin sonunda Ekledim listeye de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…