2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz almakla geç kaldık sanırım 2 aylıktı aldığımızda.burada konuşulurken duymuştum.

Ve bizim huysuzlugumuz anlasildi....ondisimiz patlamisaslinda erken cikan dis iyi olmazAma napalim sevinelimm

Ve bizim huysuzlugumuz anlasildi....ondisimiz patlamisaslinda erken cikan dis iyi olmazAma napalim sevinelimm

aa hayırlı olsun canım bukadar erken çıkıyor mu diş ya nasıl anladın ay çok cahilce oldu soru ama ben de bakayım uyandığında anlıcakmıyım

ben şimdiye kadar hiç internetten alışveriş yapmadım aslında ..eşim birkaç kez dükkan için elektronik malzeme almıştı..
kendi gözümle görmeden elim değmeden almam :)))
b çok yaptım ama dışarda inceleyip beğendiğim şeyleriin indirimini takip ederek

Mrb arkadaşlar sorum var size bu yaptığım aptamil mamayı içmesse gün içinde yine içirebilirmiyim?
yeni hazırlaan lzm

baka mama dm 3-4 çit marka va

izmirde tam tersi günlük güneşlik hatta aşırı güneşli..
etizmirdeçok güzeldi ama arkadaşlla evdeydik malüm 3 bebek :9

öyle bi dr da ben bulsam süper olcak

tatlım telefondan yazıyorsun galiba:) doktorum çok iyidir ya çok seviyorum ben en önemlisi çocuk seviyor. ilk gittiğim doktor git bebeği dışarda giydir sıra var dedi dışarda giydir dediği bebek henüz 2günlüktü ben sezeryanlıyım ve yeni anneyim gidin hastalarınızı siz dışarda muayene edin çok aceleniz varsa dedim ve o son gidişim oldu

cnm doktora götür bence. kulağını çekiştirmesi ağrıdann da olabilir.. göstermekte fayda var... sağlık ocağı yakınsa önce oraya git .. içine sinmezse gidersin başka yere
uyku belirtisi olabilir

deterjan -su -elektrik parası ne olcak ?

yok gülüm ya klavye kablosuz ondan tam görmüyo sanırım

Canim agzinin icini incelersen gulmekten yirtinirken gorursun.beyaz kirik pirinc gibi bisey olcakay heycan yaptim.ama kac gundur mafoldum ben huysuzzzz

Arkadaslar komsumun kizinin doktoru kulak agrisi icin soyle demis...bbek atesli bi hastalik(menenjit gibi)gecirmedigi surece bilmezmis kulak agrisini..bizde basen supheleniyorduk kulagimi agrio ki die ama deilmis

Arkadaslar komsumun kizinin doktoru kulak agrisi icin soyle demis...bbek atesli bi hastalik(menenjit gibi)gecirmedigi surece bilmezmis kulak agrisini..bizde basen supheleniyorduk kulagimi agrio ki die ama deilmis
uyku belirtisi olabilir mi canım ? arkadaşın kızı uykusu gelince kulağını ve arkasındaki saçlarını kaşıyıp çekiştriyo

iyi akşamlar herkese..dr ziyaretimizden geldik oğluşumla akşam..ne oldu anlamadım muayene olurken oğlum yıktı ortalığı
dr zar zor muayene etti..herşey iyi çoook şükür.kilomuz boyumuz iyiymiş..anne sütüne devam mamaya gerek yok çok şükür.demir damlasını içemiyor kusuyor dedim.ferro sanolun iğrençtir tadı ve midesini de ağrıtabilir o dedi.onun yerine ferrum ver dedi.portakal suyuyla karıştırıp..
sonracığıma calpol var evde bozulur mu dedim..buzdolabında saklarsan 6 ay bişey olmaz dedi.kulaklarını çekiştiriyor sürekli acaba kulağımı ağrıyor dedim.hayır azı dişleri yerleşiyor o da kulağın arkasındaki sinirlere baskı yaptığı için kaşınıyor dedi..sürekli ağzının suyu akıyor dedim,dişler için hazırlık ama daha erken diş için normal yani dedi..rota aşımızın 2. ve son dozunu da olduk..oğlumun attığı çığlıklardan anlayabildiklerim bunlarneden öyle yaptı bilemedim valla..birde 6 aylık olunca tam kan yapılacakmış.kan alıcaz dedi..böyle işte kızlar..

birde 6 aylık olunca tam kan yapılacakmış.kan alıcaz dedi. bunu anlamadım canım

azı dişleri yerleşiyor o da kulağın arkasındaki sinirlere baskı yaptığı için kaşınıyor dedi. nunıda öğrendiğim iyi oldu

Olabilir canim..bide dislerden dolayi kulagini oynarmis bebeklerimiz..
günebakanda yazmış canım nedeni belli oldu sanırım

ilerde yapacağı şeyleri söylüyordu 6 aylık olunca da tam kan sayımı yapıcaz kan değerlerine bakıcaz dedi canım..

maşallah size.. Bende pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne olmuş oğlumun boyu kilosu, ek gıda meyve sebze diyecekmi doktorumuz cevapsız sorularımızz falan yani :))

maşallah size.. Bende pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne olmuş oğlumun boyu kilosu, ek gıda meyve sebze diyecekmi doktorumuz cevapsız sorularımızz falan yani :))

teşekkür ederiz.inşallah sizin randevu da iyi geçer..ben aslında drla baya konuşcaktım da aklımda bi kaç soru daha vardı..oğlum sağolsun çığlıklar atarak hepsini unutturdu..eve gelince de az önce çığlık atan oğlan gitti uslu bi çocuk geldi yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…