- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.061
birazdan arkadaşıma gidicez eşim gelsin de bahsedicem canım yarın haberdar ederim seni.. bebeğin o seslere alışık değilse belki ondan sevmedi benim ki ilk doğduğu zamanlar 7/24 o sesleri dinledi ondan bayılıyor şimdi
Ve bizim huysuzlugumuz anlasildi....ondisimiz patlamisaslinda erken cikan dis iyi olmaz Ama napalim sevinelimm
b çok yaptım ama dışarda inceleyip beğendiğim şeyleriin indirimini takip ederekben şimdiye kadar hiç internetten alışveriş yapmadım aslında ..eşim birkaç kez dükkan için elektronik malzeme almıştı..
kendi gözümle görmeden elim değmeden almam :)))
yeni hazırlaan lzmMrb arkadaşlar sorum var size bu yaptığım aptamil mamayı içmesse gün içinde yine içirebilirmiyim?
Bizim doktor hiç sormadı neşelimi emiyomu az kilo almış diye başlıyalım dedi canım ben emzik bile vermediğim için şimdi çok zorlanıyorum...
Hiç sevmedi hemde mamanın tadını yemediği zamanda kendimi suçlu hissediyorum... bilinç altıma sütüm yokmuş hissini uyandırıyor artık biberonu almıyo orayı geçtim kaşıklada istemiyor o mamayı su verdim bir kaşık ağzını şapırdatıyo bardağa bakıyo daha veriyim diye..
Banada çok geldi canım o mamayı yedikten sonra ne kadar daha emer memeyi onuda bilmiyorum bende beğenemdim doktorumu bu ay değişiyoruz zaten :)
etizmirdeçok güzeldi ama arkadaşlla evdeydik malüm 3 bebek :9izmirde tam tersi günlük güneşlik hatta aşırı güneşli..
öyle bi dr da ben bulsam süper olcakerdekte bir dr var canım son zamanlar hep ona devam ediyorum ve öyle de olacak galiba bayılıyorum kadına oğluma bir bakışı var görmen lazım sanki ev gezmesinde gibiyim orda hiçç elletmiyor bile bebeğimi kendi soyuyor kendi giydiriyor bezini bile o açıp kapatıyor bir kere ben yapayım dedim neden ben yapamıyormuyum bak anne beğenmedi benim işimi diye espri yapıyor:) sarpı da seviyordum ama sarılığımızda çok yardımı oldu
uyku belirtisi olabilircnm doktora götür bence. kulağını çekiştirmesi ağrıdann da olabilir.. göstermekte fayda var... sağlık ocağı yakınsa önce oraya git .. içine sinmezse gidersin başka yere
deterjan -su -elektrik parası ne olcak ?http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...emen-dolan-cop-kutusuna-son.html#post24539007
görüşlerinizi merak ediyoruuuum
yok gülüm ya klavye kablosuz ondan tam görmüyo sanırımtatlım telefondan yazıyorsun galiba:) doktorum çok iyidir ya çok seviyorum ben en önemlisi çocuk seviyor. ilk gittiğim doktor git bebeği dışarda giydir sıra var dedi dışarda giydir dediği bebek henüz 2günlüktü ben sezeryanlıyım ve yeni anneyimgidin hastalarınızı siz dışarda muayene edin çok aceleniz varsa dedim ve o son gidişim oldu
gezme iptal mi canımçılgınlar gibi canım sıkılıyor
uyku belirtisi olabilir mi canım ? arkadaşın kızı uykusu gelince kulağını ve arkasındaki saçlarını kaşıyıp çekiştriyoArkadaslar komsumun kizinin doktoru kulak agrisi icin soyle demis...bbek atesli bi hastalik(menenjit gibi)gecirmedigi surece bilmezmis kulak agrisini..bizde basen supheleniyorduk kulagimi agrio ki die ama deilmis
uyku belirtisi olabilir mi canım ? arkadaşın kızı uykusu gelince kulağını ve arkasındaki saçlarını kaşıyıp çekiştriyo
birde 6 aylık olunca tam kan yapılacakmış.kan alıcaz dedi. bunu anlamadım canımiyi akşamlar herkese..dr ziyaretimizden geldik oğluşumla akşam..ne oldu anlamadım muayene olurken oğlum yıktı ortalığı
dr zar zor muayene etti..herşey iyi çoook şükür.kilomuz boyumuz iyiymiş..anne sütüne devam mamaya gerek yok çok şükür.demir damlasını içemiyor kusuyor dedim.ferro sanolun iğrençtir tadı ve midesini de ağrıtabilir o dedi.onun yerine ferrum ver dedi.portakal suyuyla karıştırıp..
sonracığıma calpol var evde bozulur mu dedim..buzdolabında saklarsan 6 ay bişey olmaz dedi.kulaklarını çekiştiriyor sürekli acaba kulağımı ağrıyor dedim.hayır azı dişleri yerleşiyor o da kulağın arkasındaki sinirlere baskı yaptığı için kaşınıyor dedi..sürekli ağzının suyu akıyor dedim,dişler için hazırlık ama daha erken diş için normal yani dedi..rota aşımızın 2. ve son dozunu da olduk..oğlumun attığı çığlıklardan anlayabildiklerim bunlarneden öyle yaptı bilemedim valla..birde 6 aylık olunca tam kan yapılacakmış.kan alıcaz dedi..böyle işte kızlar..
günebakanda yazmış canım nedeni belli oldu sanırımOlabilir canim..bide dislerden dolayi kulagini oynarmis bebeklerimiz..
birde 6 aylık olunca tam kan yapılacakmış.kan alıcaz dedi. bunu anlamadım canım
azı dişleri yerleşiyor o da kulağın arkasındaki sinirlere baskı yaptığı için kaşınıyor dedi. nunıda öğrendiğim iyi oldu
günebakanda yazmış canım nedeni belli oldu sanırım
iyi akşamlar herkese..dr ziyaretimizden geldik oğluşumla akşam..ne oldu anlamadım muayene olurken oğlum yıktı ortalığı
dr zar zor muayene etti..herşey iyi çoook şükür.kilomuz boyumuz iyiymiş..anne sütüne devam mamaya gerek yok çok şükür.demir damlasını içemiyor kusuyor dedim.ferro sanolun iğrençtir tadı ve midesini de ağrıtabilir o dedi.onun yerine ferrum ver dedi.portakal suyuyla karıştırıp..
sonracığıma calpol var evde bozulur mu dedim..buzdolabında saklarsan 6 ay bişey olmaz dedi.kulaklarını çekiştiriyor sürekli acaba kulağımı ağrıyor dedim.hayır azı dişleri yerleşiyor o da kulağın arkasındaki sinirlere baskı yaptığı için kaşınıyor dedi..sürekli ağzının suyu akıyor dedim,dişler için hazırlık ama daha erken diş için normal yani dedi..rota aşımızın 2. ve son dozunu da olduk..oğlumun attığı çığlıklardan anlayabildiklerim bunlarneden öyle yaptı bilemedim valla..birde 6 aylık olunca tam kan yapılacakmış.kan alıcaz dedi..böyle işte kızlar..
maşallah size.. Bende pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne olmuş oğlumun boyu kilosu, ek gıda meyve sebze diyecekmi doktorumuz cevapsız sorularımızz falan yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?