2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamamen bizimki gibi. geçen tekrar önlük aldım. bi çamaşır yıkıyorum kıyafetinden çok önlük var

canım dediğin yoğurtçunun normal fiyatı zaten 220tl falan :) pazarlıkla yine 200tl ye alınır.. ben pek böyle sayfalara güvenmiyorum.. gaza getiriyorlar insanı.. :)))

bu formül süt olayı nedir canım, deminden beri okuyorum. markette satılan birşey mi?

Gunaydinn kizlarr...lymonata canimm..benimde adet bitiminde iki gun cok az oluyor sutumm..bu adetimde iyice farkettim...merak etme duzene giriyorr...canini sikma rnimde tas gibi olmuyor o iki gun goguslerim..ama sonra yetiyor sutum...seninde oyledirrr

hmm yoğurt yapma makineleri pahalıymış ben uygundur diye düşünmüştüm ben bu gazla çözerim bu yoğurt işini çok sağolun kızlar cevaplarınız için her derde devasınız

geçen gün büyümiks diye bişey gördüm.bebek yoğurdu yazıyor üstünde.ilk yoğurt falan diyor nasıldır ki:44:

5-6 saat fırın çalışcakmı bide kaç derecede oğlana yumuşak iyide kendimize denerim belki

nihayet bir esmer akışıklı gördük maşallah otoriteyi kurmuş şimdiden kumandayla :)

uyancağı zamanı adım gibi bildiğim için yanına gidiyorum hemen kucağıma alıp,poposunu patpatlayarak şşşş diyorum çoğunlukla işe yarıyor, uyumazsada çok ısrar etmiyorum..

fırını çalıştırmaya gerek var mı canım yoksa öyle çalıştırmadan mı koyacağız

fırını açlıştırmayacaksın cnm, boş fırının kapağını kapatıyosun sadece, minik bir kasede bile yapabilirsin..

kızlar uykusu geldiğinde oğlumu yatağına yatırıyorum telsizini müziğini falan açıcam ama ne mümkün bir sinir bir sinir aa uyumayacak galiba diyorum pışpış yapıyorum yine aynı emzik deniyorum almıyor daha çok kızıyor en son ne farkettim çocuk beni görmek istemiyor hemen odadan çık der gibi ya ben odadan çıkana kadar sürüyor o memnuniyetsiz sesler ne zaman ki ben çıkıyorum susuyor gözlerini kapatıyor artık onu odaya götürmeden önce telsizi ve müziği açıyorum ben de çünkü yatağa yattığı andan itibren resmen git diyor bana üzülüyorum azcık ama

bu güzelmiş işte:) evmanyadan alışveriş yaptınız mı daha önce, ben ilk defa duyuyorum?

ben şimdiye kadar hiç internetten alışveriş yapmadım aslında ..eşim birkaç kez dükkan için elektronik malzeme almıştı..
kendi gözümle görmeden elim değmeden almam :)))

benim oğlumda bazen öyle yapıyor bazende tam tersi bağırıyor bağırıyor, kucağıma aldığım anda gözlerini kapatıyor.. çözemedim valla :)

günaydın annelerr, ateşli bi gece geçirddik bizde bu 4. ay aşılarrı neden böyle ya, şimdi daha iyi ama gece devamlı uyandı bende emzirddim herseferinde ateş düşürücü verdik üsttünü çıkarıp ssildim felan şimdi iyi şükür inş sizde olmaz insan çok üzülüyor bebegini sessizz sessiz görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…