- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.941
o baloncuklar bizde de var hem de aşırı şekilde üstü başı hep sırılsıklam oluyor önlük takıyorum ben de onu bile sık sık değiştirmek gerekiyor okadar salyalı düşün yani şimdi yeni bir huy daha edindi önlüğü salyaladığı yetmiyormuş gibi birde tutup yiyor daha beter ıslatıyor sağolsun
canım çook pahalı olduklarını düşünüyorum. normalde de kıvamını tam tutturamasan da yapabileceğin bir şey için 300 küsür para vermek lüks geliyor. ucuz olsa belki düşünülebilir diyorum. yalnız az önce grupanyada kampanya gördüm kafam karıştıeşimle konuşayım belki yararlanırız, bakın hemen size de link vereyim düşünen varsa:
Grupanya! - Tefal Yoğurtcum Yoğurt Yapma Makinesi 6'lı cam kap hediyesi ile 329 TL yerine 197 TL!
kampanya süresinde 12 küsür saat diyor ama aşağıda da 3 hazirana kadar diyor tam anlayamadım, daha önce grupanyadan bişe almıştım ama restoran indirimiydi bu biraz farklı işliyor galiba
stokta var canım biraz sütüm onları mı kullansam acaba:44: sağmıyorum çünkü artık geçen gün canım sıkıldı süt azsa bari olanı da oğlum alsın diyorum ama bir kaç gündür gözlemliyorum kendimi var sütüm ne diyim umarım vardır:26: canım çok sağol tarif için denicem ben de inek sütünden yapmak istemiyorum zaten ya formül süt olacak ya da stoktakilerden ama öğrenene kadar sanırım formüle denemek daha mantıklı umarım tutar canım ya teşekkür ederim
bu formül süt olayı nedir canım, deminden beri okuyorum. markette satılan birşey mi?
canım dediğin yoğurtçunun normal fiyatı zaten 220tl falan :) pazarlıkla yine 200tl ye alınır.. ben pek böyle sayfalara güvenmiyorum.. gaza getiriyorlar insanı.. :)))
bu formül süt olayı nedir canım, deminden beri okuyorum. markette satılan birşey mi?
Tefal YG650126 Yoğurtçum Yoğurt Yapma Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Sakııınnn indirimli diye gidip grupanyadan almayın:)
5-6 saat fırın çalışcakmı bide kaç derecede oğlana yumuşak iyide kendimize denerim belki
nihayet bir esmer akışıklı gördük maşallah otoriteyi kurmuş şimdiden kumandayla :)
Bizde de uyku aşamalarına geçişte sorun var.Gündüzleri saatle kurulmuş gibi tam tamına 40-45 dakika uyuyor. Ne eksik ne de fazla. Gece uykusuna saat 8 gibi yatıyor. Yine tam 45 dakika sonra uyanıyor. Neyse ki bir iki pış pış ile uykusuna devam ediyor. Gündüzleri odasını karartmak filan işe yaramadı. Böyle devam edecek gibi görünüyor.
Sen müdahaleyi nasıl yapıyorsun öğrenebilirmiyim?Gece problem değil ama gündüzleri sanki tekrar uyumayacak gibi geliyor bana.
fırını çalıştırmaya gerek var mı canım yoksa öyle çalıştırmadan mı koyacağız
evet canım öyleymiş ben de indirim süper diye düşünmüştüm. yalnız cam kapları yok hepsi buradada, ona da dikkat edin. uygun fiyatlı linkleri böyle paylaşırsanız sevinirim:)
bu güzelmiş işte:) evmanyadan alışveriş yaptınız mı daha önce, ben ilk defa duyuyorum?
kızlar uykusu geldiğinde oğlumu yatağına yatırıyorum telsizini müziğini falan açıcam ama ne mümkün bir sinir bir sinir aa uyumayacak galiba diyorum pışpış yapıyorum yine aynı emzik deniyorum almıyor daha çok kızıyor en son ne farkettim çocuk beni görmek istemiyorhemen odadan çık der gibi ya ben odadan çıkana kadar sürüyor o memnuniyetsiz sesler ne zaman ki ben çıkıyorum susuyor gözlerini kapatıyor artık onu odaya götürmeden önce telsizi ve müziği açıyorum ben de çünkü yatağa yattığı andan itibren resmen git diyor bana üzülüyorum azcık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?