- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.921
günaydıın herkese.biz geldik oğluşumla..akşama dr amcayla randevumuz var.neler soracağımı listeliyorum bende
sanırsam dişlerimiz çıkacak ağzı sürekli su içinde birde kulağını çekiştiriyor onu soracağım.
demir damlasının daha içilesi tatda olanı var mı onu soracağım
sonra aaa unuttum daha vardı soracaklarım ya(
gunaydn anım.. neree gıdıosnuz doktora
kızlar bana hemen yoğurt tarifi verecek olan var mı? denemek istiyorum oğlum ek gıdaya geçene kadar öğreneyim iyice birde yoğurt yapma makinaları hakkında ne düşünüyorsunuz
canım büyüme atağı diyorum başka bişi demiyorum.. 1-2 haftadır rahatlamıştık gündüz normale dönmüştü oğlum .. birkaç gündür yine bağırmalar başladı..canıım ya vallahi aynı şeyleri yaşıyoruzoyun halısındaki oyuncakları yakınlaştırdım ben de sırf sinirlenmesin diye ama bazen de elinde olduğu halde ağzına sığmadığı için bağırıyor.Sonra ben de kızıyorum tamam senin oyundan anladığın yok yat şu yerde boş boş diyorum.Tabi sonra kıyamıyorum kucak penyelerinin yakaları sünücek iyice bir de ıslak ıslak oluyor yakalarını da emiyor eliyle birlikte.
Neyse en azından yalnız değilim de neden böyle onu da anlamak istiyorum.Dr. umuza gitcez haftaya bakalım ona soracağım.:44:
kızlar bana hemen yoğurt tarifi verecek olan var mı? denemek istiyorum oğlum ek gıdaya geçene kadar öğreneyim iyice birde yoğurt yapma makinaları hakkında ne düşünüyorsunuz
günaydın canım.ben ankaradayım subay evlerinde bi dr umuz var doğduğundan beri oraya götürüyorum..birde rota aşısının 2. dozu var bugün.[/QUOT
evet canım ağrısız geçen umarım :)
günaydın canım.ben ankaradayım subay evlerinde bi dr umuz var doğduğundan beri oraya götürüyorum..birde rota aşısının 2. dozu var bugün.[/QUOT
evet canım ağrısız geçen umarım :)
zaten ağızdan damla şeklinde yapılıyor..bizimki tadından nefret ediyor dakiklarca bana saydırıyor gibi ağlıyor ama napalım
koprina canım benim de gözüm korkuyor yeni bir atak vardı bu aralar acaba ne zaman başlar diye heyecanla bekliyorumbugün eşim doruk'u yanına aldı ben de kahvaltı hazırlıyordum baktım heyecanlı bir ses koş koş oğlum bana dönüyor:) gittim nasıl heyecanlı eşim yanına yatırmış oğlum da ona doğru dönmüş nasıl mutlu birde diyor ki sallıyordun sanıyordum ama cidden dönüyor hayır delimiyim niye sallayım be adam
canım ya benim de kilom sabitlendi bir türlü de veremiyorum takılmıyorum artık hele bir 6 aylık olsun bakarız diyorummeyvesuyu fikrini de tuttum hemen yazdım aklıma:))) pratik olur sağol canım
kızlar benım kuzucum tukuruk makınasına döndü :) sürekli boluncuklar yapıyo.. sizde durumlar nasıl?
birde ben görüşme konusunda birşeyler yazmıstım okundu mu kaynadı mı bılemıyorum ne dusunuyosunuz ıstanbulda olanlar ?
canım büyüme atağı diyorum başka bişi demiyorum.. 1-2 haftadır rahatlamıştık gündüz normale dönmüştü oğlum .. birkaç gündür yine bağırmalar başladı..
hayırlısı bakalım..
canım oğlum formul sütle beslendiği için ondan yapıyorum yoğurdunu..
anladığım kadarıyla senin de sütün bol. kendi sütünden yapabilirsin..
milupanın tarifine göre 100ml süte 2 çay kaşığı yooğurt.. şimdiden söyleyim.. anne sütü ve bebek sütünden yapılan yoğurt biraz sulu oluyor.. ben 3 çay kaşığı yoğurt koyuyorum..
ısısı da anne sütü için bişi diyemicem de mamayı da yaparken zaten 40-45derece olması lazım suyun yani parmağını hafif ısıracak ısı.. marmelattenin dediği gibi.. 7ye kadar sayıyorsun parmağın dayanacak ama 8de dayanmayacak şekilde, 4-5 saat bekletiyorum iyice sarılmış şekildebenim yaptığım ölçü tam 1 püre kavanozu kadar onu da 2 günde tüketiyoruz.. artanını da atıyorum... henüz yoğurt miktarını fazla arttıramadım mide karışmasın diye :))
makinaya hiç ama hiç gerek yok bencee..
Günaydınn:)
Dün elektrikler kesikti tüm gün oğlanla sıkılgaçlık oynadık:)
Bu arada ciğer gibi kızarmıştı ya göbeğimizin bez değen yerleri, doğum yaptığımda sudocrem diye bişeyin deneme boyunu vermişlerdi. Aklıma geldi, ondan sürdüm, yarım saat sonra bezi açtım, cildimiz bembeyazdı. Meğer bu kremi kadınlar leke giderici ve kırışık önleyici olarak bile kullanıyormuş, o kadar etkili yani, aklınızda bulunsun:)
Şimdi armut saatimiz geldi, oğlumun ciyaklamasını bekliyorum:)
canım büyüme atağı diyorum başka bişi demiyorum.. 1-2 haftadır rahatlamıştık gündüz normale dönmüştü oğlum .. birkaç gündür yine bağırmalar başladı..
hayırlısı bakalım..
canım oğlum formul sütle beslendiği için ondan yapıyorum yoğurdunu..
anladığım kadarıyla senin de sütün bol. kendi sütünden yapabilirsin..
milupanın tarifine göre 100ml süte 2 çay kaşığı yooğurt.. şimdiden söyleyim.. anne sütü ve bebek sütünden yapılan yoğurt biraz sulu oluyor.. ben 3 çay kaşığı yoğurt koyuyorum..
ısısı da anne sütü için bişi diyemicem de mamayı da yaparken zaten 40-45derece olması lazım suyun yani parmağını hafif ısıracak ısı.. marmelattenin dediği gibi.. 7ye kadar sayıyorsun parmağın dayanacak ama 8de dayanmayacak şekilde, 4-5 saat bekletiyorum iyice sarılmış şekildebenim yaptığım ölçü tam 1 püre kavanozu kadar onu da 2 günde tüketiyoruz.. artanını da atıyorum... henüz yoğurt miktarını fazla arttıramadım mide karışmasın diye :))
makinaya hiç ama hiç gerek yok bencee..
Günaydın kızlar,
Lymonata canım senin semizotu tavsiyenle dün akşam yemeğinde bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu ve yeşil salata yedim..cidden çokkk fark etti, süt patlaması yaptı bende..herkese tavsiye ederim, teşekkürler sana da
koprina VE feryal, benzer durumdayızbizim gece uykumuz zaten süper değildi ama son 3-4 gündür iyice cozuttuk maalesef..son 1,5 ya da 2 aydır zaten saat 3-4ten sonra kucakta uyumak istiyordu, dolaşmak gezmek değil bildiğin oturduğun-uzandığın yerde kucağında uyusun..öyle yaparsan mışıl mışıl uyuyor yatağında kısa sürede geri uyanıyordu..ki ilk uykusuna çoğunlukla kendisi uyuyan bebek bu, uyumayı biliyor yani...neyse 4 aylık oldu, şimdi çok sık uyanıyor illa kucakta devam etmek istiyor...babasıyla dönüşümlü devreye giriyoruz, olabildiğince yatağında uyusun diye destek oluyoruz ama gecenin en zor saatleri, bizim için de zorr..biraz kucak, bol bol geri uyanma vs derken sabah oluyor ama dayak yemiş gibi kemikler birbirine giriyor...
canım ya yogurdu veya püreleri ne kadar veriyorsun mesela 1-2 kaşık mı daha fazlamı
Canım yoğurt makinesine vereceğin paraya git oğlana bişeyler al, oyuncak falan.kızlar bana hemen yoğurt tarifi verecek olan var mı? denemek istiyorum oğlum ek gıdaya geçene kadar öğreneyim iyice birde yoğurt yapma makinaları hakkında ne düşünüyorsunuz
o baloncuklar bizde de var hem de aşırı şekilde üstü başı hep sırılsıklam oluyor önlük takıyorum ben de onu bile sık sık değiştirmek gerekiyor okadar salyalı düşün yani şimdi yeni bir huy daha edindi önlüğü salyaladığı yetmiyormuş gibi birde tutup yiyor daha beter ıslatıyor sağolsun
canım ya yogurdu veya püreleri ne kadar veriyorsun mesela 1-2 kaşık mı daha fazlamı
stokta var canım biraz sütüm onları mı kullansam acaba:44: sağmıyorum çünkü artık geçen gün canım sıkıldı süt azsa bari olanı da oğlum alsın diyorum ama bir kaç gündür gözlemliyorum kendimi var sütüm ne diyim umarım vardır:26: canım çok sağol tarif için denicem ben de inek sütünden yapmak istemiyorum zaten ya formül süt olacak ya da stoktakilerden ama öğrenene kadar sanırım formüle denemek daha mantıklı umarım tutar canım ya teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?