- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.901
hangi şehirdesiniz yaa çok özendim, ankarada rüzgar var sürekli kısa kolluya cesaret edemiyorum.
kısa kollunun altına atlet giydiriyor musun canım? ben bazen tek kat uzun kollu giydiriyorum, soğuksa da kısa kollu üzerine tulum. hiç kolsuz body almamıştık hep uzun ya da kısa kollu. almalı mıyım acaba
benimde cnmm kilo sbt bende 6 aylığı bekliyorummm.herkes öyle diyoo
benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarıcanım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden
bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
benimde cnmm kilo sbt bende 6 aylığı bekliyorummm.herkes öyle diyoo
sanki oğlumu anlattın bana..
çocuk dediğin oyuncakla oynar bizimki sinir küpü oluyor.. dönencedeki oyuncaklara uzanıyor artık.. ekstradan banyo ördekleri vardı iple bağladım onları eline değecek şekilde yoksa kriz geliyor minik adama.. bazı oyuncaklar da kaba ağzına alamıyor ozaman sıkıyor kendini geriyor kasıyor.. allahım bu ne sinir.. bazen bırakıyorum oynuyor hıh tamam mutfak işine dalıyorum..
ağlasa ağlamıyor da sinirden bağırıyor.. sonra da kıyafetine tutunuyor yumrukları sıkıyor yada ağzına sokmaya çalışıyor 2 yumruğu birden..
hatta bir kez binadaki temizlikçi kapımı çaldı bişi mi var diye..o derece sesimiz çok çıkıyor yanii :) allah alttakilere kolaylık versin onların da 2 aylık kız bebeği 3 yaşında oğulları var..
ahh ah.. :) sonra da bu günleri çok arayacağımızdan emiiniiimmmm..
arkadaşlar ya son sayfaya girilmiyor sizdede varmı sorun.
bende semizotu yaptım:) bu ara salataasını yemegini herşekilde tüketiyorum:))
canım biz eşimle yıkıyoruz ama ben elimden kayar filan diye korktuğumdan öyle yapıyoruz, biraz büyüsün alacağım kucağıma gireceğim duşa. taa işitme testi zamanı doktor kulağına kolay kolay su kaçmaz merak etmeyin yıkayın bol bol demişti.
offf almasam bari.. sabit kalmasına razıyım şimdilik.. doktorum da hormonlardan zor olur kilo vermen olan sütüne olur 6aydan sonra yavaş yavaş verirsin dedi işime geldi benim de.. gerçi benim kilolar hormonlardan değil insandışı bir çabayla yememden kaynaklanıyor
ben de yapayım kızlar ilk defa yapacağım tarif verir misiniz hemencecik, süt olsun yavruma
var canım: 4.95 tlkızlar unnadoda kargo ücreti varmı?
şirinlerin çıtçıtlıları var çok tatlı..
kızlar yoğurttan bahsetmişsiniz, yoğurt yaparken sarmanıza gerek yok, ılık süte biraz yoğurdu karıştırıp ağzı açık şekilde fırına koyun.. 5-6 saat sonra taş gibi oluyor..
fırını çalıştırmaya gerek var mı canım yoksa öyle çalıştırmadan mı koyacağız
Boyun altı kızarıklıklarına ne sürüyosunuz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?