- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.741
evet sıkılıyor bazen benden çok da net ifade ediyor bunu ben de bırakıyorum kendi başına al ne halin varsa gör çok ararsın sonra beni diyorumbazen de bozuluyorum insan annesinden sıkılır mı
canım alıntı ile cevap ver yazan yer var ya onun yanında bir yer daha var + var sanırım kutucuk da hatırlayamadım şimdi birden:)) ona tıklıyorsun sayfayı okumaya devam ediyorsun alıntı yapacağın yazılar olduğu zaman yine + ya tıklıyorsun bir kaç tane seçip konuya cevap ver dediğin zaman hepsi çıkıyor çok saçma anlattım farkındayım umarım becerebildim anlatmayıresim eklemek için de bunu benim algılamamm çok zor oldu kızlar zor öğretti:)) konuya cevap ver diyorsun biraz aşağıda da eklenti ekle diye bir bölüm oluyor ben en kolay ordan ekleyebildim
Coook tesekkur ediyorum canim... Zahmet verdim.. Bakayim bi becerebilirsem bende kucugumun fotosunu ekleyecem:))
Afiyet olsun:)
Valla hiç tatlı değil acı acı yoruluyorsun, ben diyim:)
Canım ben izah edeyim hemen:)
İlk kural, yatarak yedirmeyeceksin.
İkinci olarak zaten vereceğin ilk kaşıkta genellikle bir öğürme oluyor. Çünkü bu zamana dek yutak kapakçığı hep sıvı süt aldığı için "aha bizim velet düğme yuttu galiba" diyip geri itme refleksini harekete geçiriyor. Bu bebekler için bir koruma mekanizması aslında. Ancak 2. kaşıkta bu refleks kayboluyor. Ancak yine de çok büyük bir pütürle karşılaşınca refleks yine harekete geçiyor. Şimdi düşün, sana bir yumurtayı bütünüyle yutturmaya çalışsam naparsın? Öğürürsün değil mi? Ama her gün azar azar büyütsem yutturduğum miktarı, 1 yumurta o kadar da büyük gelmez değil mi? Sistem aynı işliyor işte. Azar azar yutak kağakçığını "yok tamam bu bebe düğmeyle yemeyi ayırt edebilir" diyecek noktaya getiriyoruz.
Size bir tüyo. Yemek yedirirken karşısında siz de sanki yiyormuş gibi çiğneme ve yutma hareketleri yapın:)
evet bu koruma mekanizmasını biliyorum bakalım nasıl başa çıkıcaz bu mekanizmayla:))yatarak yedirmem zaten canım da benim asıl korkum şu biraz verdim mesela ağzında evirdi çevirdi yuttu yutarken tıkanmazlar dimi.. birde püreleri nasıl hazırlamak lazım hafif pütürlü olsun diye pütürlü derken ne kadar pütürlü yaa bunları doktor da anlatacak dimi git şunu ver deyip yollamayacak
çook teşekkürler canım ya cevap verdiğin için endişelerim gidiyor sayenizde
Yok canım, tıkanır gibi olduğunda hemen dizinin üzerinde ters çevirirsin zaten ama bütün bir köfteyi ilk adımda önüne koymadıkça tıkanmaz merak etme:)
Pütür nasıl olur görmek için bugün bir ankara armudunu al, cam rendede rendele. İşte ilk pütür öyle olmalı, ilk 1 ay sebzeleri de o kıvama getireceksin:)
Buda benim kucuk askim... Coook seviyorum bebegimi
çok sağol canım demek ki neymiş bütün köfteyi hemen önüne koymuyormuşumumarım cuma günü dr.a gittiğimde sütümle ilgili bir sorun olmadığını duyarım daha hazır değilim ek gıdaya mamaya:)) biraz alıştırma yapmam lazım ilk iş yarın yoğurt mayalayım ben bir de peynir yapayım bakalım nasıl olacak iyice öğrenene kadar yapayım da bebeğim ek gıdaya başlayınca zehirlemeyim çocuğu
Buda benim kucuk askim... Coook seviyorum bebegimi
Saol canim.. Butun yakisiklilarda ocak annelerinde toplandi... Ama bu haksizliiikkkk... diiyecek diger anneler:)canımmm çok tatlı maşallah bebeğin..nazar değmesin yakışıklıya valla ocak anneleri yandık kızlar dizilecek kapıya hepsi birbirinden güzel bu bebeklerin ya
Bak demiştin dersen, bu çocuk 16sında Kıvanç Tatlıtuğ'un kopyası olacak:)
Bak demiştin dersen, bu çocuk 16sında Kıvanç Tatlıtuğ'un kopyası olacak:)
marmelatte, lymonata, gamze, feryal,
melniz (kız bebişine ne verdin de ekşitti kendisini :) )
claramavi,
maşallah yavrulara.. kaçırdığım resim yok sanırım :) ocak topiğindeki erkekler de pek yakışıklı anam..
hehe biz de aralık temsilcisiyizkıskandık ta resimleri
Eki Görüntüle 410587 Eki Görüntüle 410590 Eki Görüntüle 410591 Eki Görüntüle 410596 Eki Görüntüle 410597 Eki Görüntüle 410598
claramavi,
maşallah yavrulara.. kaçırdığım resim yok sanırım :) ocak topiğindeki erkekler de pek yakışıklı anam..
Eki Görüntüle 410587 Eki Görüntüle 410590 Eki Görüntüle 410591 Eki Görüntüle 410596 Eki Görüntüle 410597 Eki Görüntüle 410598
Evet yaa, benziyorlar cidden:))Saol canim.. Butun yakisiklilarda ocak annelerinde toplandi... Ama bu haksizliiikkkk... diiyecek diger anneler:)
Canim bebegim cok gulec olmadigi icin onun yerine annesinin agzi kulaklarina vardi..
Bu arada bebeginin gulusu ayni bebegimin gulusu.. fotoya bakinca dikkatimi cekti..
claramavi,
canımmm koca adam olmuş bu ya. büyümüş kocaman olmuş maşallah kuzuna hele kitap okuması yok mu bayıldımbirde son resimdi sanırım koca adam gibi oturmuş çok ciddi bir toplantıda sanırım
oğlumun sırma gibi saçları dökülüyor yane kadar dökülür ne zamana kadar dökülür var mı bilen? elinden ve etraftan toplamaktan bıktım da birde döküldüğü yetmiyormuş gibi eli hep saçlarında sonra emiyor birde o elleri bütün gün ellerini siliyorum yoksa etrafa dağıldığı az geliyor ya kakasından da çıkıyor saçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?