- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.521
Canım hep hazır mama mı veriyorsun? Benimki evde özene bezene hazırladığım sebze püresini rica minnet yiyorHazır da kullanmak istemiyorum, her gün yeni bir tarif deniyorum
Benimki de 4 ay 12 günlük, dönmiyor dönemiyor:))
Aaaa, ama şimdi yüküm ağır oldu:) Doruk abicim, Özgür'ün annesi hep çantası 2 yedek takım bir de hırka ile kalın pantolon alır, 3 de battaniye. Üşürse oğlu hemen örtüversin diye:)))
sanırım her annenin bebek bakım çantası aynımarmelattem o huy bende de var ya yedek elbise dolabı gibi geziyorumnapayım her şeye hazırlıklı olmak isiyorum uzun kol kısa kol yelek hırka ne ararsan var çantamda:)))
yanıma kısa kollu badimi aldım ben yine de dışarda heran kafama eser soyar giydiririm
marmelattem o huy bende de var ya yedek elbise dolabı gibi geziyorumnapayım her şeye hazırlıklı olmak isiyorum uzun kol kısa kol yelek hırka ne ararsan var çantamda:)))
yanıma kısa kollu badimi aldım ben yine de dışarda heran kafama eser soyar giydiririm
selam kızlar.biz oğlumla 4. ay aşımızı olup geldik.oğlum ortalığı ayağa kaldırdıçok ağladı arabada bile içini çekiyordu yavrum..Ama Allaha şükür kilomuz boyumuz iyi çıktı.ferro sanol demir damlası başlayacakmışız bu ay.9 damla hemde oğlum daha 2-3 damla da öğüre öğüre çıkardı.nasıl iğrenç bişeydir o Yarabbim.napıcaz bilemiyorum..ateşini takip ediyorum birde sık sık.bu gece uyku yok bize yani
canım 30ml küçük biberonlar var wee marka, 5-10ml kaynatıp ılımış suya damlat öyle ver.. yoksa yarısını dışarı çıkarıyorlar
bende başta çay kaşığına damlatıp veriyodum da hepsini yutmadıktan sonra fayda olmaz
var canım evde biberondan.öyle deneyeyim sağol..bende sütüme damlatayım diye düşündüm ama sonra sütümden soğur diye vazgeçtim
yoookk hayırr sakınnn sütle karıştırma.. emzirmeden yarım saat önce veya sonra vereceksin.. süt demir emilimini öldürüyor..
canım 30ml küçük biberonlar var wee marka, 5-10ml kaynatıp ılımış suya damlat öyle ver.. yoksa yarısını dışarı çıkarıyorlar
bende başta çay kaşığına damlatıp veriyodum da hepsini yutmadıktan sonra fayda olmaz
var canım evde biberondan.öyle deneyeyim sağol..bende sütüme damlatayım diye düşündüm ama sonra sütümden soğur diye vazgeçtim
yoookk hayırr sakınnn sütle karıştırma.. emzirmeden yarım saat önce veya sonra vereceksin.. süt demir emilimini öldürüyor..
Ben uyurken veriyorum, farketmiyor bile. Önce c vitaminli d vitaminini veriyorum sonra demirini. İsterseniz 2-3 damla portakal suyuna ya da elma suyuna karıştırıp verin ki c vitamini emilimini artırır. Ama aç karna olacak, emzirmeden yarım saat sonra tok olur, o zaman emilim olmuyor.
uyurken de mantıklı:)
ama tadı ne kadar iğrenç bişey onun ya kokusu bile benim midemi kaldırmaya yetti.3 gün sonra kendi dr'unda randevumuz var sorarım ona..
Esasen bizim doktor başka bir isim verdi bana, ama dişleri çıkınca kullanırız onu dedi, ferro sanol dişleri sarartıyormuş, adını unuttum ama öbürünün
çok değil bence canım bizimde 20 gündür falan 2 ye düştü bazen 3-4 bile oluyo bizim mamadan heraldemerhaba kızlar..
kaka sorunu çogumuzun ortak sorunu sanırım ama bizde durum farklı biraz ben her altını açısımda ki her yapışında açıyorum hiç bekletmiyorum her bezimiz kakalı oluyor..
3-4 günde bir yapıyoları görünce bizde çokmu yapıyoruz diye tedirgin oldum ..
Esasen bizim doktor başka bir isim verdi bana, ama dişleri çıkınca kullanırız onu dedi, ferro sanol dişleri sarartıyormuş, adını unuttum ama öbürünün
kakayı sıkıntı etmeyin oğlum ilk 2-3 hafta her bezinde vardı kaka..
sonra günde 2-3 defaya düştü.. kırkından sonra da günde 1 defa derken arayı iyice açtı.. 2-3 günde bir yapıyordu.. emmeyi bırakınca 3-4gün oldu.. hatta bir kez 5 gün yapmadı.. ama kabız da değildi.. şimdi ek gıdaya başlayınca meyve püreleri sindirimi kolaylaştırıyor.. günde 1 kez yapıyor.. fazla kötülük kaldıysa içinde 2 kez de yapıyor bazen ama.. 1 kez yapıyor onun kaçarı yok :))
Sebzeleri iyice yıka, ince ince doğra, az suda suyu bitmeyecek şekilde kontrollü şekilde haşla, çatalla ez, sonra beyimiz burun kıvırsın, nezaketen 3-5 banak bişi yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?