- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
- #30.561
kızlar inanılmaz moralim bozuk hani sanki sütüm azalıyor gibi demiştim ya bugün oğlanla gezelim dedim eee geziyorken aile hekimliğine de uğrayıp bir danışayım dedim ebemiz en iyi kilosuna bakarak anlarız dedi ve oğlumu tarttı ben şokk şokkk oğlum 300gr vermiş15günde 300gr çok dedi ebe ağla ağla bir hal oldum kilo almasa tamam ama nasıl verir dedim nasıl anlamam dedim mahvoldum ya.. mamaya mı başlasak dedi bir yandan da beni sakinleştirmeye çalışıyor.hemen aldım oğlumu drumuza gittk evet kilo vermiş görünüyor ama neşesi iyi gibi duruyor önce sakin ol biraz konuşalım dedi. bebeğin huysuzmu dedi hayır dedim mutsuzmu dedi hayır dedim memede huzursuz mu dedi yine cevap hayır uykuları nasıl dedi çok güzel dedim gece nasıl uyuyor dedi çok iyi dedim tamam sakin ol birde muayene edeyim dedi kulaklarına boğazına her yerine baktı bir sorun görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı dedi aç olsa böyle durmaz neşeli olmaz uyumaz dedi ben bir sorun görmüyorum hemen neden mama diyorlar dedi kendileri yanlış ölçmüş olamazlarmı geçen kontrolde dedi yada üstündekileri hesap edemediler dedi. cuma günü tekrar geliyorsun 100gr almış olmalı ona göre karar veriyyoruz rahatla artık dedi amaa moralim çoooook bozuk kızlar ya
aaa nasıl olur oyle şey ya.. bence bir yanlışlık vardır canım.. kıyafetle mi tartmıştılar geçen sefer ? artık giydirdiğimiz kıyafetler de inceliyor.. 300gram nasıl verir ki keyfi herşeyi yerindeyken..
yok yok olamaz.. içini ferah tut.. tekrar tartınca bakalım nekadar çıkacak