2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

foruma girdim ama bi türlü msj yazacak fırsatım olmadı.kapıydı zildi telefondu derken canımı sıkan şeyler de oldu.şekerlerin çok güzelmiş lymonata güle güle dağıtın.kilolara gelince yaz gelince veririz inş diyorum herşey beyinde biter deyilmi yani.ek besinler için 4.ay aşısına gidince konuşacaz bakalım ebe neler diyecek. sağlık ocağına gidicem rapor için şu kızı koyacak birini bulayım olmazsa bebişle gideriz artık benim kız uyanmak üzere zaten size iyi sohbetler

canım benim sakın böyle düşünme çıkar aklından bu kötü düşünceleri. aman tek derdimiz kilo olsun veririz hem bak neden kilo aldığında anlaşılmış bebeğin güzelce büyüsün yeniden düzenlenir ilaçların sen yeter ki güçlü ol oğlunun güçlü bir anneye ihtiyacı var aklından böyle kötü düşünceler geçen birine değil

Allah şifalar versin, evladımız ve eşimizle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür süreriz inş. benim de doğumdan sonra bacak ağrım kaldı. haftanın 5 günü topallayarak yürüyorum, inş. geçicidir ama çok güçsüz oluyorum ve Allah'ım çocuğumla ilgilenicek gücümü ver bana diye dua eiyorum, seni anlayabiliyorum...

teşekkür ederim canım eşimin pek içine sinmedi kırılır falan diyor ama olsun ben sevdim bebeklerimiz biraz büyüsün 6aylık falan olsun yavaş yavaş veririz kiloları zaten şimdi ne kadar rejim yaparsak yapalım kilo vermemiz istenilen şekilde olmazmış hormonlardan dolayı oyüzden beslenmemize dikkat edelim bebeklerimiz için. görüşmek üzere canım benim oğlan oyun halısında sevinç çığlıkları atıyor şuan inanılmaz neşeli maşallah diyeyim

Gecmisi anca okudum bebegim uyurken simdi uyanir cunku gunduzleri nerdeyse hiiic uyumuyor..
Kizlar bugun tam 4 ayligiz..
Biseler yiyip geleyim size soracaklarim var..

benimki 33. haftada doğdu, mart 7 de beklerken ocak 18 de geldi :) yoğun bakımda kaldı mı? benim ki 18 gün kaldı.

Bir hafta kaldı, önce solunum yetmezliği sonra sarılık yüzünden. Sonra da doktor "şimdi verirsem iyice hasta edip getirirsiniz, o sorumluluğu alamam, ben iyice kendini toparlayana dek hiçbir bebeği ailesine vermiyorum" dedi, öyle kaldı.

süpermiş, ama oğlan daha şeker, ondan da dağıtıyorsanız mevlütte ankaradayım demeyip geleyim, kızı doğurmak zor oldu şöyle şekerinden bi erkek beleşe hiç fena olmaz

oğlum bu sözlere mest olacak canım ama kendisi şuan sızmış durumda bir uyansın ankaraya yollayım mı seni dicem eğer kabul ederse hemen tasını tarağını toplar yanına da bir şeker koyar yollarım sana ben de ohhh kafamı dinlerim her gelene satmaya çalışıyorum zaten götürelim mi oğlum seni diyorlar ben de ben hemen çantasını hazırlayım diyorum ama almıyor kimse lafta kalıyor sadece sen niyetinde ciddiysen hazırlayım çantasını

hepsi çok güzel canım sanırım eşimin de istediği seninkiler gibiydi bizim şekerlere kırılır diye taktı ben bayılıyorum bu bebişler için yapılan hazırlıklara ya

kızlar söylemeyi unuttum dün semizotu yapıcam demiştim akşam oğlum 7de uyudu 2de uyandı 2göğsümde taş gibi olmuştu allah allah dedim neyse emzirdim sabah 8de uyandı oğlum baktım yine taş gibi göğüslerim hem de ikisi birden çok şaşırdım ne zamandır bukadar dolmuyordu çünkü ne yedim acaba diye düşündüm ve semizotu geldi aklıma tesadüfmüdür bilmem ama paylaşayım dedim
şimdi oğluşla gezmeye gidiyoruz biz sahilde bir tur atalım bakalım belki 2-3 gr veririm

kan grubuna göre beslenme diye birşey duyan var mı ?? bugün gülbende vardı ama oğluş izin vermedi seyredeyim mesela benim kan grubum 0 pozitif...bana süt ürünleri zararlıymış

Patates ve havucu da sevmedik ama en azından gözlerindeki o kin dolu bakışlar bugün görünmedi:)

amanında amanın :) afiyet olsun paşaya..
benim oğlanda sorun var galiba.. ne versem yiyor çok şükür.. sadece bir kez elmalı kayısılı hazır püreden verirken ilk tattığında yüzü buruştu.. sonra kaşığı yiyordu nerdeyse.. patates havucu da sevdik ama haftada 2 defa anca yapıcam.. patates kabız yapıyormuş ya.. iki gün peşpeşe yaptım o püreden kakası sertleşti iyice biraz zorlandı yaparken.. şimdi normale döndü şükür.. az önce uyudu şaşkınım dönenceye baka baka uyumuş ben farketmedim :) uyumadan önce elma püresi yapmıştım onu da kahkahalarla yedik :) keyfi yerindeydi bugün çok şükür

bu arada formul mmamamızdan yoğurt çaldım.. 18.00da açıp dolaba atıcam inşallah tutar..
peyniri de yaptım birazdan süzerim :) inş oğlum sever :)

allah kuvvet versin, bebegin de sen de saglikla eslik edin birbirinize insallah. bekara kari basamak kolay tabi, dayan diyoruz ama elimizden baska bir sey gelse keske... birkac aya nasilsa ek besine gececeksin, emzirme bitince insallah ilaclarin da ise yarar cabucak sagligina kavusursun!
Eki Görüntüle 404616 Eki Görüntüle 404617 işte bunlar eşimin okadar beğenmediği ama benim çok sevdiğim şekerlerimiz:)) birde şeker bir oğlan ekledim bakın bakalım hangisi daha şeker
bence de oglan daha seker!!
allah bagislasin cok sirin bi bebek gercekten, sekerler de super bence bakma sen kocana
bu da bizim hediyelerimiz
Eki Görüntüle 404696

ve şerbet bardaklarımız...
Eki Görüntüle 404699
ne kadar guzel yaa, ikisi de cok tatli..
ben buralarda hic girisemedim tabi mevlut isine, boyle cicili bicili seyler hazirlayamadim
bi dahakini ulkemde dogururum insallah
Eşim istedi diye irmik tatlısı yapmıştım bol cevizli, oturdum yarısını yedim ya sıcak sıcak. Uyuz oldum kendime.
afiyet olsun bosver, dusunsene baska cocuk dogurmazsan bi daha ne zaman boyle oburluk yapip da saglam bi bahanen olur
gecenlerde bi hesap yaptim, 3 hafta icinde 2 kilodan fazla tahin helvasi yemisim, fistiklisi kakaolusu demeden... simdi ara verdim tabi ama tatli istegim hep oluyo, bikac kasik nutellayla idare ediyorum

Eşim istedi diye irmik tatlısı yapmıştım bol cevizli, oturdum yarısını yedim ya sıcak sıcak. Uyuz oldum kendime.

üzülme afiyet olsun canım bol bol süt yapsın yediklerin bebişine yarasın

Allah razı olsun canım...

kolay gelsin, ne guzel kati gidaya baslayanlar var, heyecanla bekliyorum o gunleri...
annem dediginde keske alip da gelseymisim su cam rendeyi, bu memlekette yok yok yok!
alternatif bi aparat bakinirken guzel bir sey buldum yabanci bi sitede, sizler cam rende alabiliyorsunuz ama bu da belki seyahatlerde isinize yarayabilir:
Sosepuristin The Wean Machine - Ozbaby.fi

sabah 10 dan beri toplam 1,5 saat uyudu napayım artık gözünün içine bakıyorum uykusu gelinde kaçırmayım diye :))
hiç anlamadım kilo işini murhulcum 25 günde 400 gr alan oğlum 8 günde 250 gr almış bende takmıyorum kiloyu çok memnunum oğlumdn davranışlarından şükür

bakım ürünlerine sadece gece olanlarına başladım sabahlaı güneş kreminden sonra ötekileri unutuyorum

elyafta terletir canım kaztüyü yada microfiberlerden al derim

çok güzel canım şekerleriniz bizde oğlum doğmadan seçmiştik aaa oğlum bi doğdu aynı şekerlerin üsteki oğlan bide şeker değilde lavanta koydurdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…