- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.201
bizim de klasik müzik canım dinlettiklerimiz sakin sakin iyi geliyor.diş kaşıyıcılı bişey bende alayım emzik yerine onu kullanır belki de..internetten bi araştırayım bakalım.benim kız uyanmak üzere bu gece pek uyumayınca gündüz aldı güzelce uykusunu
biz de karışık takılıyoruz canım müzik konusunda ama en sevdiği yağmur sesi:)) oğlum da baygın gibi yatıyor bugün hayırdır noldu anlamadım yani gece de güzel uyudu halbuki:44:
bizimki gece uyumadı malesef şimdi de acısını çıkarıyor.evet yağmur sesi güzel gerçekten.uyuması havadandır belki de burada hava kapalı da.birde benim kız dışarı çıkmışsak gelince bayılır gider hatta bazen daha eve gelmeden dışarıda uyuyor.temiz hava çarpıyor galiba
ohhh dağıtırsın şekerlerini ne güzel.biz doğum sırasında almıştık bebek şekerini puset şeklinde.benimde lcw dan kızıma ciciler almıştım internetten onlar kargoya verilmiş yarın gelir belkide...
kızlar bebekleriniz yüzüstü yatarken yana ya da sırtüstü dönebiliyor mu:44:
Onu daha benim bebiş bile yapamıyorSırtüstünden yüzüstü oluyor ama diğeri henüz yok..
arkadaşlar sorum olacak bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız benimki hiçbişekilde almıyo pekmeze bile batırdım bide anason çayı zararlımı kimi ver iyi olur diyo kimi verme zararlı diyo ne yapmalıyım bilemedim
yok be hayatım doktorda sordu pazartesi günü ..kendini döndürüyormu diye ama yok..ne yüzüstüyken sırtüstü dönüyor ne de tersi... =(((
Ben hemen emzirdim niyeki??
sünnet doğum bir yaptık ama illa gerekliyse düğününde sonra yaparız yine
kızlar bugün aile hekimliğine uğradık oğlumla hemşire bana seni de bir tartalım bakalım doğumdan sonra neler olmuş dedi doğumdan sonra 4 kilo almışımherkes emzirirken kilo verir sen kilo almışsın dedi. böyle olmaz her gün ne yediğini yaz 4.ay kontrolünde bakalım yediklerin mi kilo yapıyor yoksa metabolizman mı yavaşladı ona göre çözüm buluruz dedi ebelere bile dert oldu yani benim kilolar ne yesem yarıyor şekerim yoksa benim yediğim bişey yok
göbeğimden utanıyor galibageçen gün test sonuçlarım için doktorum aradı o da mekik çekiyormusun spor yapıyormusun yediklerine dikkat ediyormusun gibi bir sürü şey sordu. evet her gün mutlaka düzenli sporumu yaparım zaten spor yapmazsam güne mutsuz başlarım dedim adam verdiğim cevaptan mutlu oldu sanırım bir daha bişey demedi eşim de ne kadar kolay sallıyorsun diyor napayım laf mı anlatayım. herkes beni zayıflatmak için sözleşti de benim mi haberim yok onu anlamadım
bende de bebek kuvetine gerilen file-bezlerden var, cok ise yariyor gercekten.bebeklerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz?
yuzustu yatarken ellerini gogsunun altina aliyorum, o zaman bi bacagini ittirerek biraz yan tarafa kaykiliyo ama o kadar henuz.. sirtustu yatarken o bile yokkızlar bebekleriniz yüzüstü yatarken yana ya da sırtüstü dönebiliyor mu:44:
bazi bebekler ne yaparsan yap almiyormus, belki bugune kadar denediginden farkli bi marka deneyebilirsin, diliyle kavrayamiyor olabilir. benim kullandigim emzigin orta ve uc kismi puruzsuz degil mesela, tirtikli falan da degil ama buzlu gorunumlu bi yapi, dili kaymiyor. tabi alistirmanin zorlugunu bilemiyorum, benim oglum sagolsun hastanede 2. gecesinde verdigim an basladi emmeye :44:arkadaşlar sorum olacak bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız benimki hiçbişekilde almıyo pekmeze bile batırdım bide anason çayı zararlımı kimi ver iyi olur diyo kimi verme zararlı diyo ne yapmalıyım bilemedim
ay yüzüklerden hiç bahsetmeyelim zaten
yüz bakım ürünlerini kullanmaya başladınızmı? ben hamileyken bırakmıştım hepsini tekrar başlamak istiyorum acaba emzirirken problem olurmu? kurudu cildim iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?