2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim annemin adına . gerçi biraz beklenmedik oldu onun için

ben erken anne oluyorum o da erken anneanne bu durumda.ama artık hevesli görüyorum onu (topik takip edecek kadar :86:
erken iyidir ya, biz geç kaldık..
annişim 41 ben 23 :13:

oyy genç anane olacak o da maşallah...

cano 0.92

yazıyo sanırım hcg değeri erkeko luyo bu tahminde

kızlar önceki sayfalara gidemiyorum,alıntı yapamadım ama sanırım yanılıyorsunuz, oradaki mom referans değerleri bence results yani sonuçlar kısmına bakıcaksınız ya bu arkadaşın değeri 74...bu durumda tahmine göre kız mı oluyor işte...

Tamamda benim hCG(T1) sonuçlarda 87665.0 yazıyo ve doktor açıklama yaparken 0.98 üzerinden yaptı bu biraz fazla değilmi dedim oda hayır 1 e yaklaştıkca iyidir fln demişti..
Zaten bu sonuçlara bakılarak cinsiyet belirlenemezki nasılsa öğrencez hepimiz bi gün

tatlım şimdi baktım tekrar,MOM "üçlü testin her bir parametresini standardize etmek için oluşturulmuş bir ölçü birimidir" diyiiiiii valla bilemedim yavrucum şimdi, doktorun öyle dediyse olabilir, aman valla dediğin gibi buna bakarak cinsiyet tahmini mi yapılır, eğlence işte bize bir kaç kişinin tutunca hemen genelliyoruz biz de

Uff yine kafam karıştı
Ben en iyisi yarın doktora giderken test sonuçlarını yanıma alıyım..
Eee zaten öyleyse benim değer anormal çıkmış olmuyomu hahahahhaha
Hemde bayaaa anormal..
Aman yarın öğrenirim ney neymiş artık inşallah cinsiyetide öğrenirimmm..

canım benim anormal çıkmış olsaydı doktorun söylerdi zaten ayrıca yanlarındaki birimler farklı tatlım kimisinde başka birimle kimisinde başka birimle hesaplanıyor bu durumda farklılıklar çıkıyor...hiiiççç takma,hem yarın ikimizde bebişlerimizi görmeye gidiyoruzz inşallah açarlar da görürüz canım yaa çok hevesleniyorum,mothercarede de indirim varmış, hemen gidip çılgınlar gibi bişeyler almak istiyorum

O yüzden içim rahat cnm ya değer anormal olsaydı söylerdi ama yinede sorcam ben..
Evet herkesin yaşına göre fln değişiyo..
Ahh inşallah açarlarda öğreniriz gerçi bnm doktorum her seferinde 4. ay 4. ay diyo
Nerden öğrendin cnm indirim olduğunu?
Banada bi yakınım her ayın 15nde demişti :44:

sor tatlım içini iyice rahatlat bakalım... 4. aya geldik bitiricez nerdeyse canım söylesin artık sıkıştır sende...ben bu sefer sıkıştırıcam söylesin diye canım burdan birileri bahsetmişti indirimi bir de,bugün şubat anneleri forumunda biri yazmış akrabası oranın müdürüymüş şuan %50 indirim varmış,ama daha 2 indirim daha olucakmış yetişin diyordu kız..ben zaten bayılıyorum o mağazaya hamile olmadan öncede sürekli gezer dururdum öyle güzel modern şeyler var ki,bir tane beğenmiştim arı maya kostümü,mickey mouse kostümü vardı süpperdi biraz pahalı ya şimdi gidip bişeyleri almak lazım,yarın erken çıkabilirsek randevudan ben gidip bakmayı düşünüyorum tatlım

Sıkıştırıymda adamında yapcak bişeyi yok benim sıpa kapatırsa bacaklarını hahahah
Eee ne kadar sürücekmiş peki indirim?
Benim bi tanıdığımda her ayın 15i demişti işte..
Ay indirimleri nerden takip edicezki o zamanlarda gidelim püff..
Ben yarın gidemem kntrlden snra bize en yakın maltepede var hem saat çok erken hem eşimin yarın işleri baya yoğun..
O zaman bidahaki indirime artık

ay evet o da var,bebişler nazlanıp açmazlarsa bir sonrakine kalır bilmiyorum tatlım indirim ne kadar sürecek,yarın gidebilirsem öğrenirim ama indirim her ayın 15inde değildir ya,o kadar sık indirime giren bir mağaza değil,sezonluk indirimleri oluyor canım,aslında telden bilgilendirme yapıyorlar ya indirimimiz başladı koşun gelin diye belki bunlarında vardır böyle bir uygulaması dur onu da sorayım artık indirimleri kaçırmamamız lazım, bana yakın aslında mothercare eskiden çok gezerdim ama şimdi dışarı çıkasım bile gelmiyor sıcaktan, akşam bile...ama o mağazayı beğendiğim için ayrıca ilgilenicem,sana da haber veririm tatım tüm indirimleri

canım şimdi baktım dediğin gibiymiş sanırım her ayın 15inde de indirimleri varmış,şaşırdım o zaman şimdi onun indirimi devam ediyor

bise de haber veeer

canım şimdi baktım dediğin gibiymiş sanırım her ayın 15inde de indirimleri varmış,şaşırdım o zaman şimdi onun indirimi devam ediyor

Her ayın 15nde ise bu kadar uzunmu sürüyo o zmn :44:
Şimdi nerden öğrendin her ayın 15nde olduğunu..
Ay ben hiç girip gezmezdim bebek mağzalarını fln bişey olmadan bakılmasını sevmiyorum daha doğrusu kendimi heveslendirmeyi ne biliyim sonra olmazsa üzülmeyi istemediğimden..
Ay bu indirim olayını çözmemiz lazım gerçekten belki msj falan atıyolardır indirim oldğnda kampanyalarda falan zırt pırt msj atan mağzalar varya
Sen yarın gidersen sorarsın yazarsın artk cnm
Bu sıcakta değil alışveriş gerekli ihtiyaçları karşılamak için bile dışarı çıkasım gelmiyo..
Allah sabır versin bize artık havalar az serinlediğinde coşarız alışveriş için

canım 1 hafta falan sürüyor demek ki...şimdi netten araştırdım konuşmuş bir sürü kişi her ayın 15inde indirim oluyor diye,ve mesaj geliyormuş ceplerine demek ki böyle bir hizmetleri var güzel beğendim ben yarın sorarım canım telefonumu da veririm hemen, siz gidinceye kadar ben veririm bilgileri size ben giderdim canım aslında genelde hediye almak için girerdik oraya ama kendimi kaptırırdım hepsine bakmaktan zara baby de öyle onu da çok beğeniyorum..canım artık yavaş yavaş yürümemiz gerekiyor aslında akşamları ama ben sadece yazlıkta yürüyebildim burada gece bile sıcak olduğu için yürüyemiyorum bir de evimiz merkezde biraz dolaşmak istesen her yerden araba geçiyor fırsat vermiyorlar insana....dediğin gibi biraz serinlesin hem yürüyüşe çıkarız hem de rahat rahat alışverişimizi yaparız

Hmm o zaman doğru biliyodu demekki oda ordan al kıyafetlerini fln dedi onun bebişide 2 yaşında fln uzun süre gidiyo kaliteli dedi..
Kampanyalarını takip et her ayın 15nde var dedi..
Hatta battaniyesini flnda ordan al demişti diğer akrabamda bakıcam artık gittiğimde detaylıca..
Bende gittiğimde telefonumu veriyim bari..
İndirimli almak dururken pahalı almayalım hahahah
Evet yürüyüş yapmamız gerekiyo ama bende yürüyemiyorum gündüz çok sıcak akşamda uyku bastırıyo eşim yorgun geliyo..
Yazlıktayken sahile in yüz yukarı çık fln derken hareketliydim şimdi evde hareketsizimde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…