- Konu Sahibi antidepresif
- #2.961
ben de bir temizlik yapayım bariii...ooff bu sıcakta hiç yapılmıyor...
hoŞŞŞÇÇAAKALINNNN...
kolay gelsiin, yorma çok kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bir temizlik yapayım bariii...ooff bu sıcakta hiç yapılmıyor...
hoŞŞŞÇÇAAKALINNNN...
nolduuuu
ikindinay kızlarr ay öglen geldim girdim ama cevap yazamadım ancak şimdiye yazabliyorum enesciği uyuttum oh kiraz yıkadım size yazayımda gidip tv bakcam keyif yapıcam
4lü taramamın sonucu çıkmış doktora mail attım ,alırsa telefonla arar diye bekliyorum.
kan değerlerim yine düşmüş 1 ay kullanmadım hemen sınırın altını görmüşüm
2 gün öncede feramat diye demire başladım günde bir tane al demişti doktorum eczaneci günde bir yazmamış onu soracağım birde elevit artık bitmiş ya onun yerine ferrevit vermiş eczaneci artık elevit yok demiş sanırım bir arkadaş daha elevit alamamıştı aslında ilaçları inceledim içerik aynı sadece elevitte d3 vitamini var ferrevitte ise d2 vitamini var.onuda soracağım doktoruma daha kullanmadım elevitim vardı ondan alıyorum şimdilik.
kız aylin gözün aydın hadi son iğneyide bitirdik ohhh ne güzel hava var ankarada
eşimde izne ayrılacak cuma günü napıcaz 9 gün kız kardeşimi çağırdım ,arkadaşınıda al gel haftaya enişten evde gezidiricekmiş bizi dedim ,kardeşimde tamam abla damlıcam söz dedi bakalım enes için değşiklik olur.ankara kenarlarında piknik falan yapıcam ,ağaçlık böylee kilim serip oturacağm yerler arıyorum .ankaralı olanlar bir söyleyiverin bakalım günübirlik yeşil alan var mı .
harbi mi hehe, hangi topikte yakaladınya az önce annemi gördüm de topikte.
doktorun arasın güzel haberlerlen inşallahikindinay kızlarr ay öglen geldim girdim ama cevap yazamadım ancak şimdiye yazabliyorum enesciği uyuttum oh kiraz yıkadım size yazayımda gidip tv bakcam keyif yapıcam
4lü taramamın sonucu çıkmış doktora mail attım ,alırsa telefonla arar diye bekliyorum.
kan değerlerim yine düşmüş 1 ay kullanmadım hemen sınırın altını görmüşüm
2 gün öncede feramat diye demire başladım günde bir tane al demişti doktorum eczaneci günde bir yazmamış onu soracağım birde elevit artık bitmiş ya onun yerine ferrevit vermiş eczaneci artık elevit yok demiş sanırım bir arkadaş daha elevit alamamıştı aslında ilaçları inceledim içerik aynı sadece elevitte d3 vitamini var ferrevitte ise d2 vitamini var.onuda soracağım doktoruma daha kullanmadım elevitim vardı ondan alıyorum şimdilik.
kız aylin gözün aydın hadi son iğneyide bitirdik ohhh ne güzel hava var ankarada
eşimde izne ayrılacak cuma günü napıcaz 9 gün kız kardeşimi çağırdım ,arkadaşınıda al gel haftaya enişten evde gezidiricekmiş bizi dedim ,kardeşimde tamam abla damlıcam söz dedi bakalım enes için değşiklik olur.ankara kenarlarında piknik falan yapıcam ,ağaçlık böylee kilim serip oturacağm yerler arıyorum .ankaralı olanlar bir söyleyiverin bakalım günübirlik yeşil alan var mı .
loy loy nelerde diyon sen göksudan başka adını duyduğum yok du bakalım araşıtayım ben güzelce.olmamııııı
kızılcahamama gidebilirsiniz, soğuk su milliparkına. serin serin çam ormanı,süperr.
sadece çam olmasın su da görelim derseniz kızıcahamam yolunda kurtboğazı barajını yenilemişler, hoş olmuş.
çam şart değil su görelim yeter derseniz göksu park var.
mavi göl var samsun yolunda orası da güzel.
doğal göl ve yeşillik derseniz çubukta karagöl var.
çubuk barajını hiç saymıyorum orası pek güzel deil ve aşırı kalabalık.
mangal şart değil ızgara balık da olur derseniz ve de girebilirseniz tabi ODTU-eymir tesisleri de güzel.
mogan hmm buraları bir araştırım bakalım .he ya inşallah bacım kuzular tutundu artık geçti riskli dönemlerimiz inşallah .harbi mi hehe, hangi topikte yakaladın
doktorun arasın güzel haberlerlen inşallah
ivet gülüm yaf çok şükür bitirdim iğneleri inşallah hiç gerek kalmaz kuzularım sıkı sıkı tutunsunlar
piknik yeri çubukta baraj var, karagöl var, göksu var, mogan var... başka nereler vardııı
mogan hmm buraları bir araştırım bakalım .he ya inşallah bacım kuzular tutundu artık geçti riskli dönemlerimiz inşallah .
cano 0.92kızlar bişey soracağım,
ikili testteki bhcg ye göre cinsiyete nası bakıyordunuz?Eki Görüntüle 227453
kızlar bişey soracağım,
ikili testteki bhcg ye göre cinsiyete nası bakıyordunuz?Eki Görüntüle 227453
cano 0.92
yazıyo sanırım hcg değeri erkeko luyo bu tahminde
cano 0.92
50nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız oluyo diye biliyorum ben..
Sende de 0.92 yazıyo sanırım..
Bende de 0.98 yazıyo ben daha öğrenemedim cinsiyeti
erken mii?? ama amaa
maşallah diyelim kuzuna [/QUOTE
saolasin.. hic sorma erken´mis. Bakmayi beceremiyorum demiyorda.. neyseki bi daki ultrason allah izin verirse detayli yapilacak ve ultrason da uzman doktor yapacak mis..
maşallah canım çok sevindim....
illa meraktan öldürcekler bizi bu yaramazlar iyi olsunlarda biz 1 ay daha bekleriz bende aynı durumdayım...
belli olsaydi bende ciciler alacaktim.. aklima koymustum uyku tulumu alacaktim :) ablamda iki tane var onlari alacagim bide iyisinden bitane ben alacagim insallah.
Bende iyi sayılırım cnm yazlıkta sadece yeni uyandığımda bulantım oluyodu burda sürekli var havasızlıktan heralde çok sıcak nefes alamıyorum sanki..
Adapte olamadım valla İstanbula hafta sonu tekrar gidebilirim kafama eserse ama eşimi çok özlüyorum ordaykende yaaaaaaaaaaaaaaaaa
2012 ocak anneleri diye face grubumuz var zaten..
Sen oraya dahil ol istersen
bende dail olmak istiyorum bende bende
cano 0.92
Masallah size hanimlar.. doktorlar bellirliyemiyor siz ikili testen cözmüssünüz olayi
karnim zil caliyor ben bi karnimi doyurayim
harbi mi hehe, hangi topikte yakaladın
ay cidden bi baktım bizim bu topiği okuyo. 2012 ocak anneleri. ilk torunu olcak ya nasipse
doktorun arasın güzel haberlerlen inşallah
ivet gülüm yaf çok şükür bitirdim iğneleri inşallah hiç gerek kalmaz kuzularım sıkı sıkı tutunsunlar
piknik yeri çubukta baraj var, karagöl var, göksu var, mogan var... başka nereler vardııı
saolasin.. hic sorma erken´mis. Bakmayi beceremiyorum demiyorda.. neyseki bi daki ultrason allah izin verirse detayli yapilacak ve ultrason da uzman doktor yapacak mis..
teyzecimin ellerinden öperim, onun da gözü aydın olsun diyelim :)ay cidden bi baktım bizim bu topiği okuyo. 2012 ocak anneleri. ilk torunu olcak ya nasipse
teyzecimin ellerinden öperim, onun da gözü aydın olsun diyelim :)
bizim iki tarafta da kaçırdık ilk torun olma durumlarını :82:
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al bilmeyen arkadaşlar için facebook taki grubumuz 2012 OCAK ANNELERİ adı altında ordada toplandık birbirimizi daha yakından tanımak için..son derece gizlidir korkmayınızyani facedeki diğer arkadaşlarınız sizi görmeyecek.32 üyemiz var yokmu attırannn
bende dail olmak istiyorum bende bende