2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hatunlar..merhaba :3:
dün gittim doktora kocis süpriz yapti oda geldi benimle :)
bebek iyi görünüyor dedi doktor ama cinsiyetini ögrenmek henüz erken dedi. Sasirdim tabi sonuca sizlerden biliyorum ve her yerde de yaziyor 15 haftalik olduktan sonra cinsiyet ayirt edilebiliniyor. Neyse saglik olsun.
Simdi bir ay sonra doktora gidecegim.

Teyzeleri ultrasonda sanki bizim ona baktigimizi anlamis gibi cee eee oynuyordu yüzünü cevirip bakiyor sonra arkaya ceviriyor sonra tekrar bakiyor :))

gecmisi evde okurum :74::74:

aylincim acaba normalde de mi o kadar, yoksa senin üçüzler var diye mi acaba?:44::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım üçüz diye diil bence, çünkü üçte biri çok az olur... yarım litre dediğin iki normal bardak süt...
listeye girmek için kime ve hangi bilgileri göndermeliyim
konu sahibine ilk sayfa tablodakileri özel mesajla bildir canım

Selam kızlarr nasılsınızz?

selam yavrı iyidir, sen nasılsın? adapte oldun mu tatil dönüşü, tatilin en gıcık kısmıdır zira

bebek iyi görünüyor dedi doktor ama cinsiyetini ögrenmek henüz erken dedi. Sasirdim tabi sonuca sizlerden biliyorum ve her yerde de yaziyor 15 haftalik olduktan sonra cinsiyet ayirt edilebiliniyor. Neyse saglik olsun.

Teyzeleri ultrasonda sanki bizim ona baktigimizi anlamis gibi cee eee oynuyordu yüzünü cevirip bakiyor sonra arkaya ceviriyor sonra tekrar bakiyor :))

erken mii?? ama amaa :53:
maşallah diyelim kuzuna :nazar:

:nazar: maşallah canım çok sevindim....
illa meraktan öldürcekler bizi bu yaramazlar :1: iyi olsunlarda biz 1 ay daha bekleriz bende aynı durumdayım...

selam yavrı iyidir, sen nasılsın? adapte oldun mu tatil dönüşü, tatilin en gıcık kısmıdır zira

Bende iyi sayılırım cnm yazlıkta sadece yeni uyandığımda bulantım oluyodu burda sürekli var havasızlıktan heralde çok sıcak nefes alamıyorum sanki..
Adapte olamadım valla İstanbula hafta sonu tekrar gidebilirim kafama eserse ama eşimi çok özlüyorum ordaykende yaaaaaaaaaaaaaaaaa :50:

2012 OCAK ANNELERİ olarak açtığımgruba hepinizi bekliyorum arkadaşlar mail adreslerini bana özel mesaj atan arkadaşları ekleyebilrim....

2012 ocak anneleri diye face grubumuz var zaten..
Sen oraya dahil ol istersen :34:

aylincim acaba normalde de mi o kadar, yoksa senin üçüzler var diye mi acaba?:44::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

banada sakın çok yeme herşeyin çoğu zarar dedi ayran içiyosan yoğrda gerek yok dedi.

canlarım ben doktora ilk gittiğimde bana dediği şu oldu, sen hasta değilsin, normal bir insan ne yiyorsa onu ye, normal beslenmene devam et.
senden istediğim ilaveler, balığı haftada iki kez yemen ve peynir,süt yoğurt dedi.
sınırlaman gerekenler çay -günde iki bardak açık, kahve-haftada bir, soda haftada 2-3, kola fanta hiç içme.
kan hapı demir hapı falanda vermedi. doktoruma aynen miktarlarını ve hangi saatlerde yediğime kadar anlattım. gayet güzel boyle devam et dedi ve senin beslenmene kilona bişey demiyorum, sorun yok gayet iyi gidiyorsun dedi. günde 1 saat yürüdüğümü soyledim, onu da destekliyor,son ayların kışa gelmeseydi asıl 8-9uncu ayda yürüyebilsen keşke dedi, yürürüüm dedim.

selammmmm annnişlerrrrrr...:49:

valla canım ben hamile olduğumu öğrendim. ertesi hafta gittim saçımı kestirdim.

neymiş ? saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalırmış.

bence saçma sonuçta Allah bilir. bi saç kestirmeyle bebişlerimizin kaderiyle oynuyor olamayız herhalde...

bende kesinlikle inanmayanlardanım..batıl olduğunu biliyorum..fakat yine de korkuyorummmm..
çünkü benim ilk bebeğim düşmeden önce saçlarımı kestirmiştimmmm.yani düşük sebei değil asla tabi ama...yine de
tereddüt oluyor...

şimdi gelde kestirr....aslaaaa kestirmeyi düşünmüyorum o yüzden..:18::18::18:

Dankeee şönnnn esmycimmmm..hbuldummm..
Parhisia bacimmm sende uzulmee vrdir bi sikintii annen seni sevmez olurmu seni bilerek uzmek istemezmiii..biz karnimizdakiler icin je dsunuosak oda senin icin oledir emin ol..sAdece seni gozunde mukemmel gruo ve herseyi halledecegine inanioodurr bncee

saol canım derdimi anlattım rahatladım bende..zamanlaq düzeleceğine inanıyorum..dediğin gibi benim mükemmel olduğumu düşünüyor bazen...annelik bazen fazla geliyor ona...

günaydın anneler ;

topiği uzaktan izleyebiliyorum fazla katılamıyorum malum çalışıyorum,
cumartesi günü doktorum izinli olduğu halde randevu kopardık cinsiyet tahmını için hemde 1 ay olmuştu görmiyelı herşey yolundamı diye bakmak istedik. çok şükür herşey yolunda veeee büyük ihtimalle OĞLUMUZ geliyor. baştan ultrasonu koydu kız geliyo galba dedi. sonra dikkatlıce baktı yok yok oğlan bu dedi fazlalılığı varr bunun dedi:) sonra tekrar tekrar yok oğlan bu dedi. ama yinede hazırlık falan yapmayın bazen kızların kukusu kabarık oluyo pipi gibi görünebiliyo emin olmak için 15 gün bekliyelim dedi. zaten benim içimede oğlan olcakmış gibi geliyo ki zaten göbeğimde önden önden gidiyo, :emir_bebek:

hadi bakalım gözün aydınnn canım...biz daha öğrenemedik..doktorlar kız gibi dşyor kesin demeden bişi almıycam..beklemedeyiz...:6::6::6:

inşallah kızın olur canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. eşim ve ben kız diye deli oluyorduk,oğlan bebekler itici gelirdi ikimizede, oğlan çıktı. hala alışamadım, içimde ukte kaldı kız. benim yaşadığımı sen yaşama inşallah.

ayyy niye böyle diyorsun güzelim yaaaa.:20:.Allah çocuk vermiş hamile kalmışsın önce ona şükret..ben ilki düştü ikinci için ne kadar uğraştımmm..allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın..çok gözyaşları döktüm..şimdi benim inci tanem ne olursa olsun kız erkek fark etmez ikisi ile de ilgili hayallerim var..bence böyle demeeee...:20::20::20::20::20:

günaydın ilk kez anne olacaklar acayip bir duygu söyliyim hiç birşeye benzemiyo bambaşka bişey bu aşk değilde ne demişsiniz ya çok çok tuhaf ve inanılmaz bişey bölünüyosun ya doğumda o parça hep seninle ama yani içindeyken nasılsa dışardaykende öyle hep seninle evlat hiç kopmuyo yüreğin onunla bir ömür görünmez kopmaz ipler var sanki hala alışamadım hamileliğime 1. çok heyecenlıydı bu çok hüzünlü hem beklenmedik hemde abisiyle cebeleşiyoruz sütü bıraktırmam çok duygusal yaptı beni hepimize bu mutluluğu sağlıkla sıhhatle tatmayı diliyorum

canım ya hamileyken emzirilmiyor muydu bebek?
bilmiyorum bennnnn..

canım doktor bana günde iki kupa süt iç dedi..bir kase yoğurt ve her gün bir yumurta ye dedi..fazla abartmadan yemeliyiz zaten..bebek biz aç da kalsak kendini besler zaten..

ahhh yarama bastınnnn..biz de beklemedeyiz..:6:

AA NASIL erken dedı ya bende 14 hafayken gıdıcem haftay gostermezmı yada erkenmı der acaba bilemedim bak

ben önceki hamileliğimde de çok hareketliydim ve faydasını gördüm hasta gibi yatarsan çok zor geçiyo normal hayata devam etmek gerekiyo çiğ et yani salam sucuk çok önermiyo dr birde baharatlı kafeinli yiyecek içecekleri geçen hamilliğimde 12 kilo almıştım normal demişti dr abarttığım ve hamilesin ye dedikleri ay 4 kilo aldım ben aman kulak asmayın aşırı yemein faydası yok zararı var doğumu zorlaştırıyo ne kadar seri hareketli ve kolay hareket ederseniz doğum o kadar kolay olur

ayyy niye böyle diyorsun güzelim yaaaa.:20:.Allah çocuk vermiş hamile kalmışsın önce ona şükret..ben ilki düştü ikinci için ne kadar uğraştımmm..allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın..çok gözyaşları döktüm..şimdi benim inci tanem ne olursa olsun kız erkek fark etmez ikisi ile de ilgili hayallerim var..bence böyle demeeee...:20::20::20::20::20:

canım doktor bana günde iki kupa süt iç dedi..bir kase yoğurt ve her gün bir yumurta ye dedi..fazla abartmadan yemeliyiz zaten..bebek biz aç da kalsak kendini besler zaten..

ahhh yarama bastınnnn..biz de beklemedeyiz..:6:
canım elimde olan bişi dğeil, kendi kendimi devamlı telkin ediyorum. 3 yıldır çocuk sahibi olmayan kuzenimi düşünüyorum. kendime kızıyorum ama napayım ukte kaldı işte kız bebek içimde. allahım onu da verir inşallah.
AA NASIL erken dedı ya bende 14 hafayken gıdıcem haftay gostermezmı yada erkenmı der acaba bilemedim bak
canm bana 14de erkeğe benziyor dedi,16da kesin erkek dedi. kızsa hemen soyleyemiyorlar ama erkekse 12.haftada bile öğrenenler oldu.
ben önceki hamileliğimde de çok hareketliydim ve faydasını gördüm hasta gibi yatarsan çok zor geçiyo normal hayata devam etmek gerekiyo çiğ et yani salam sucuk çok önermiyo dr birde baharatlı kafeinli yiyecek içecekleri geçen hamilliğimde 12 kilo almıştım normal demişti dr abarttığım ve hamilesin ye dedikleri ay 4 kilo aldım ben aman kulak asmayın aşırı yemein faydası yok zararı var doğumu zorlaştırıyo ne kadar seri hareketli ve kolay hareket ederseniz doğum o kadar kolay olur

ne güzel ideal olan da 12 kilo zaten. hemencecik vermişsindir kalan kiloyu. çatlağın olmuşmuydu cnaım ilk gebeliğinde?

canım elimde olan bişi dğeil, kendi kendimi devamlı telkin ediyorum. 3 yıldır çocuk sahibi olmayan kuzenimi düşünüyorum. kendime kızıyorum ama napayım ukte kaldı işte kız bebek içimde. allahım onu da verir inşallah.

bence de olmayanları düşün canım..içindeki bebiş hisseder sonraaaaaaaa...

Back