- Konu Sahibi antidepresif
- #2.941
Selam kızlarr nasılsınızz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeye girmek için kime ve hangi bilgileri göndermeliyim
canım üçüz diye diil bence, çünkü üçte biri çok az olur... yarım litre dediğin iki normal bardak süt...aylincim acaba normalde de mi o kadar, yoksa senin üçüzler var diye mi acaba?:44:![]()
konu sahibine ilk sayfa tablodakileri özel mesajla bildir canımlisteye girmek için kime ve hangi bilgileri göndermeliyim
Selam kızlarr nasılsınızz?
hatunlar..merhaba
dün gittim doktora kocis süpriz yapti oda geldi benimle :)
bebek iyi görünüyor dedi doktor ama cinsiyetini ögrenmek henüz erken dedi. Sasirdim tabi sonuca sizlerden biliyorum ve her yerde de yaziyor 15 haftalik olduktan sonra cinsiyet ayirt edilebiliniyor. Neyse saglik olsun.
Simdi bir ay sonra doktora gidecegim.
Teyzeleri ultrasonda sanki bizim ona baktigimizi anlamis gibi cee eee oynuyordu yüzünü cevirip bakiyor sonra arkaya ceviriyor sonra tekrar bakiyor :))
gecmisi evde okurum![]()
hatunlar..merhaba
bebek iyi görünüyor dedi doktor ama cinsiyetini ögrenmek henüz erken dedi. Sasirdim tabi sonuca sizlerden biliyorum ve her yerde de yaziyor 15 haftalik olduktan sonra cinsiyet ayirt edilebiliniyor. Neyse saglik olsun.
Teyzeleri ultrasonda sanki bizim ona baktigimizi anlamis gibi cee eee oynuyordu yüzünü cevirip bakiyor sonra arkaya ceviriyor sonra tekrar bakiyor :))
gecmisi evde okurum![]()
selam yavrı iyidir, sen nasılsın? adapte oldun mu tatil dönüşü, tatilin en gıcık kısmıdır zira
2012 OCAK ANNELERİ olarak açtığımgruba hepinizi bekliyorum arkadaşlar mail adreslerini bana özel mesaj atan arkadaşları ekleyebilrim....
yok tatlım doktorum biliyor bunları yediğimi. bişi demedi. sizler ne kadar yiyorsunuz ki? ben normali boyle sanıyordum. süt peynir yoğurt tüketiminiz nasıl sizin?
aylincim acaba normalde de mi o kadar, yoksa senin üçüzler var diye mi acaba?:44:![]()
banada sakın çok yeme herşeyin çoğu zarar dedi ayran içiyosan yoğrda gerek yok dedi.
valla canım ben hamile olduğumu öğrendim. ertesi hafta gittim saçımı kestirdim.
neymiş ? saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalırmış.
bence saçma sonuçta Allah bilir. bi saç kestirmeyle bebişlerimizin kaderiyle oynuyor olamayız herhalde...
Dankeee şönnnn esmycimmmm..hbuldummm..
Parhisia bacimmm sende uzulmee vrdir bi sikintii annen seni sevmez olurmu seni bilerek uzmek istemezmiii..biz karnimizdakiler icin je dsunuosak oda senin icin oledir emin ol..sAdece seni gozunde mukemmel gruo ve herseyi halledecegine inanioodurr bncee
günaydın anneler ;
topiği uzaktan izleyebiliyorum fazla katılamıyorum malum çalışıyorum,
cumartesi günü doktorum izinli olduğu halde randevu kopardık cinsiyet tahmını için hemde 1 ay olmuştu görmiyelı herşey yolundamı diye bakmak istedik. çok şükür herşey yolunda veeee büyük ihtimalle OĞLUMUZ geliyor. baştan ultrasonu koydu kız geliyo galba dedi. sonra dikkatlıce baktı yok yok oğlan bu dedi fazlalılığı varr bunun dedi:) sonra tekrar tekrar yok oğlan bu dedi. ama yinede hazırlık falan yapmayın bazen kızların kukusu kabarık oluyo pipi gibi görünebiliyo emin olmak için 15 gün bekliyelim dedi. zaten benim içimede oğlan olcakmış gibi geliyo ki zaten göbeğimde önden önden gidiyo,![]()
inşallah kızın olur canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. eşim ve ben kız diye deli oluyorduk,oğlan bebekler itici gelirdi ikimizede, oğlan çıktı. hala alışamadım, içimde ukte kaldı kız. benim yaşadığımı sen yaşama inşallah.
günaydın ilk kez anne olacaklar acayip bir duygu söyliyim hiç birşeye benzemiyo bambaşka bişey bu aşk değilde ne demişsiniz ya çok çok tuhaf ve inanılmaz bişey bölünüyosun ya doğumda o parça hep seninle ama yani içindeyken nasılsa dışardaykende öyle hep seninle evlat hiç kopmuyo yüreğin onunla bir ömür görünmez kopmaz ipler var sanki hala alışamadım hamileliğime 1. çok heyecenlıydı bu çok hüzünlü hem beklenmedik hemde abisiyle cebeleşiyoruz sütü bıraktırmam çok duygusal yaptı beni hepimize bu mutluluğu sağlıkla sıhhatle tatmayı diliyorum
aylincim acaba normalde de mi o kadar, yoksa senin üçüzler var diye mi acaba?:44:![]()
hatunlar..merhaba
gecmisi evde okurum![]()
AA NASIL erken dedı ya bende 14 hafayken gıdıcem haftay gostermezmı yada erkenmı der acaba bilemedim bakhatunlar..merhaba
gecmisi evde okurum![]()
canım elimde olan bişi dğeil, kendi kendimi devamlı telkin ediyorum. 3 yıldır çocuk sahibi olmayan kuzenimi düşünüyorum. kendime kızıyorum ama napayım ukte kaldı işte kız bebek içimde. allahım onu da verir inşallah.ayyy niye böyle diyorsun güzelim yaaaa..Allah çocuk vermiş hamile kalmışsın önce ona şükret..ben ilki düştü ikinci için ne kadar uğraştımmm..allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın..çok gözyaşları döktüm..şimdi benim inci tanem ne olursa olsun kız erkek fark etmez ikisi ile de ilgili hayallerim var..bence böyle demeeee...
canım doktor bana günde iki kupa süt iç dedi..bir kase yoğurt ve her gün bir yumurta ye dedi..fazla abartmadan yemeliyiz zaten..bebek biz aç da kalsak kendini besler zaten..
ahhh yarama bastınnnn..biz de beklemedeyiz..![]()
canm bana 14de erkeğe benziyor dedi,16da kesin erkek dedi. kızsa hemen soyleyemiyorlar ama erkekse 12.haftada bile öğrenenler oldu.AA NASIL erken dedı ya bende 14 hafayken gıdıcem haftay gostermezmı yada erkenmı der acaba bilemedim bak
ben önceki hamileliğimde de çok hareketliydim ve faydasını gördüm hasta gibi yatarsan çok zor geçiyo normal hayata devam etmek gerekiyo çiğ et yani salam sucuk çok önermiyo dr birde baharatlı kafeinli yiyecek içecekleri geçen hamilliğimde 12 kilo almıştım normal demişti dr abarttığım ve hamilesin ye dedikleri ay 4 kilo aldım ben aman kulak asmayın aşırı yemein faydası yok zararı var doğumu zorlaştırıyo ne kadar seri hareketli ve kolay hareket ederseniz doğum o kadar kolay olur
canım elimde olan bişi dğeil, kendi kendimi devamlı telkin ediyorum. 3 yıldır çocuk sahibi olmayan kuzenimi düşünüyorum. kendime kızıyorum ama napayım ukte kaldı işte kız bebek içimde. allahım onu da verir inşallah.
bence de olmayanları düşün canım..içindeki bebiş hisseder sonraaaaaaaa...