- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.161
canım çok sağol paylaştığın için.
gerçekten de bebekler kendi düzenlerini zamanla kuruyorlar ama bunun için onlara yardımcı olmamız gerekiyor uykuya nasıl dalacaklarını bilmeden dünyaya geliyorlar çünkü azcık yardımla bu işi çözüyor kuzular maşallah çok akıllılar
sünnet doğum bir yaptık ama illa gerekliyse düğününde sonra yaparız yinegeçmiş olsun canım
hadi hayırlı olsuunn darısı sünnet mevlüdüne =))
maşallah ne güzel ilgililer bizimkiler anca bebekle ilgilensin anne sütü desin o kadarkızlar bugün aile hekimliğine uğradık oğlumla hemşire bana seni de bir tartalım bakalım doğumdan sonra neler olmuş dedi doğumdan sonra 4 kilo almışımherkes emzirirken kilo verir sen kilo almışsın dedi. böyle olmaz her gün ne yediğini yaz 4.ay kontrolünde bakalım yediklerin mi kilo yapıyor yoksa metabolizman mı yavaşladı ona göre çözüm buluruz dedi ebelere bile dert oldu yani benim kilolar ne yesem yarıyor şekerim yoksa benim yediğim bişey yok
günaydın güzel anneler:)
yakışıklı oğlum uyurken bir yandan temizlik yapıyorum bir yandan size bakıyorum pazar günü mevlüdümüzü yapıyoruz yavaş yavaş yapıyorum temizliği düzenlemeyi. ama temizlik nankördür:)) oyüzden cuma ya da c.tesi bir daha tam bir temizlik yapmayı düşünüyorum:)
melniz canım daha çok küçük bebeklerimiz merak etme öğrenecek o da güzel güzel uyumayı. bize düşen onlara azcık yardım etmek ve yanlış uyku alışkanlıkları edinmelerine neden olmamak. merak etme bir gün bir bakmışsın melekler gibi uyuyor. canım bu arada evet ilgililer hemşirelerimiz biraz öncede aradılar bugün ne yediklerini yazmaya başlıyorsunuz unutmadın dimi dikkat et yediklerine sporunu da ihmal etme dedilerkendimi zayıflama kampında hissettim
Evet, peynirimizi yaptım:)
bebeklerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz?
günaydın güzel anneler ..
biz ankarayı tavaf etmeye devam ediyoruz, dün kızılaydaydık gündüzleri hiiiiç uyumayan oğlumun uyuyacağı tuttu kucağımda,
bende bel,baş,boyun,omurga sistemi denen bişey kalmadı
geldiğimden beri ayakkabı arıyorum doğumdan sonra ayaklarım bituhaf oldu 37 giyerdim şimdi 37 sıkıyo 38 büyük geliyo, çıldırcam
günaydın canım yakışıklı oğlunla bizim yerimize de tavaf edin ankarayıcanım 37buçuk numara al sen de buçuk numara satan ayakkabıcılar var belki olur
ay bulamıyorum ya.. kilo verince umarım ayaklarımda normale döner
şansıma ayakkabılardan yana sorunum yok da onun dışındaki herşey nedense küçük geliyoryüzüklerim bile olmuyor en çok ona üzülüyorum
canım oğlum da 5 dk emiyor en başından beri byle nerdeyse artık tuhafıma gitmiyor takılmıyorum da kilo alımına iyi diyor çünkü doktoru da varsın böyle emsin napalım demek ki hizlı içiyorlarcanım çok hareketliler artık ondan da azalıyor kilo alımları hem ne güzel işte kızın hiçç kilo derdiyle uğraşmayacak hep çok fit olacak
Eeee oğlumun sabah kahvaltısının bulaşığını batığını temizleyim derken öğle öğünümüz gelmiş ya??? Zormuş bu ek gıda işi:))
Eeee oğlumun sabah kahvaltısının bulaşığını batığını temizleyim derken öğle öğünümüz gelmiş ya??? Zormuş bu ek gıda işi:))
kızlar bugün aile hekimliğine uğradık oğlumla hemşire bana seni de bir tartalım bakalım doğumdan sonra neler olmuş dedi doğumdan sonra 4 kilo almışımherkes emzirirken kilo verir sen kilo almışsın dedi. böyle olmaz her gün ne yediğini yaz 4.ay kontrolünde bakalım yediklerin mi kilo yapıyor yoksa metabolizman mı yavaşladı ona göre çözüm buluruz dedi ebelere bile dert oldu yani benim kilolar ne yesem yarıyor şekerim yoksa benim yediğim bişey yok
canım ben kiloya hiç takmıyorum da bizim uykular nolucak böyle bilmiyorum.gece uykusuna diyecek lafım yok ama gündüz çok az uyuyor ve kendi kendine uyumuyor.uyku arkadaşıda aldım(sleep shep)ama nafile ilk zamanlar dikkati çekmişti şimdi yeni birşeyler bulmam lazım uykuya dalması için.canım önerebileceğin birşey varmı?
ooh afiyet olsun paşaya :) menünüzde ne vardı bakalım
kolay değil.. bir pufkurmaya başladığı zaman ne yapacaksın bakalımhele bir de şebeklik yapan bir babanız varsa.. 10 dakikalık iş 20 dakika olur :)
akşam bir püreyi yediremedim ya.. kaşığı uzatıyorum beyfendi biryere odaklanmış.. meğer babası el sallıyor arkamdan.. tabi ben babasına bakınca süt dökmüş kedi gibi bakıyor bana..
sonra sessizce "oğlum püüf yap" demez mi. .. o da yapmaz mı.. allaaaaah.. anadizi.. ben.. oğlumun üstü .. kafası.. hertaraf püre oldu.. o yetmezmiş gibi bir de tepik yedim kaşık yere düştü halı da battı... buna bir çözüm bulmak lazım.. sanırım halının üstüne örtü sericem özellikle birşeyler yedirirken..
bu arada koldan geçirmeli önlükleri herkeze tavsiye ederim.. çok kullanışlıymış gerçekten..
bende her sağlık ocağına gittiğimde hemşiremiz mezureyle peşimde geziyor.. basenimi ölçüyor.. yeni uygulama varmış galiba.. herkezin kilosunu kontrol altına alacaklar :)
gelen her hasta bayanın kilo ve baseni ölçülüyor.. gerekli olduğu zaman da diyetisyene yönlendiriyorlarmış..
bbir de soru yağmuru... kaç kilosun, beslenmen nasıl, spor yapıyormusun.. 84kiloyum ağzımdan çıkan 82... beslenmem allahtan düzenli ve normal artık emziremediğim için.. spor.. ne demezsin.. yatıyorum kalkıyorum aklımda hep spor.. bir ara mekik çektim ama dikişlerimde sızı hissettim fazla abartmadım.. bir de bel ağrısı vardı onu iyice tetikledi bıraktım.. yürüyüşe başladım ama bebek arabasıyla istediğim tempoda olmuyor malesef.. kanguruluk ta değiliz artık .. buna şükür.. çıktık mı 2 saat dolanıyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?