- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.101
bizde dün yaptık mevlüdümüzü güzel geçti tavuk pila yoğurt,tatlı serbet çay kahve ikram ettik
sezeryanla doğum yapan anneler mekik çekmeye başladınız mı ben korkuyorum iç dikişlere bir zararı olur mu diye
ben kontrole gittiğimde doktorum dikişlerimin çok iyi durumda olduğunu söyledi peki spora başlayabilirmiyim karnımdan çok şikayetçiyim dedim tabi ki kendini iyi hissediyorsan başlayabilirsin dedi. dikişlerime bir zararı olmaz mı dedim hayır iyileşen dikişler bir daha açılmaz dedi ben korkuyorum biraz ama deneyim dedim korkma 1 aydan sonra eğer anne kendini iyi hissediyorsa dikişler de iyileşmişse izin veriyoruz biran önce başla ki toparlansın göbeğin bak yaz geliyor dediumarım yardımcı olabilmişimdir:) sen başladın mı peki diye soracak olursan inşallah başlayacağım birgün arada yapıyorum bir iki ama üşeniyormuyum ne
ben normal doğum yaptım ama ona rağmen daha yeni başlayabildim, 1-2 çekip bırakıyorum çoook tembelim artık göbekli bir insan olacağım bu gidişle
bende aşlamadım ama hiçbi hareketten sakınmyorum bişi olmaz heraldesezeryanla doğum yapan anneler mekik çekmeye başladınız mı ben korkuyorum iç dikişlere bir zararı olur mu diye
saol canım dorukta çpk yakışıklı maşallahsenin yakışıklı koca delikanlı gibi çıkmış fotoda kocaman bir maşallah ona
arkadaşlar birşey sorucam oyun halısı kullanan anneler hangi markayı kullanıyorsunuz, memnunmusunuz ve ne kadara aldınız
doktora bile dert oldu başla biran önce de erit göbeğini yaz geliyor dedi adam yadün misafirim vardı kadın aaa doğum sen de çok bırakmış çıtıpıtı birşeydin sen korkuyordum rüzgarda uçacaksın diye şimdi tufan çıksa uçmazsın deyip birde üstüne bir kahkaha patlattı boğazlayasım geldi ama sonra ee haklı kadın dedim
o nasıl yorum yaa düşmana söylenmezben lcw sitesinden bi sürü bol kıyafet aldım göbeğimi saklamak için bazen işe yarıyorlar ama yine de şaşırıyor insanlar, teselli ediyorlar çok zayıftın iyi olmuş filan diyorlar ben de inanmış gibi yapıyorum
biz de bu oyun halısını aldık. fisher price ın okyanus harikaları isimli oyun halısı. 109 lira. müziksiz. ama bebek emeklemeye başladığı zaman tünele dönüştürülebiliyo. fonksiyonlu olduğu için bunu aldım.
Eki Görüntüle 402362
canım hayırlı olsun halınız. mutlulukla kullansın bebeğin..
çok teşekkürlr canm. ilk başta sıkıldı. ama şimdi seviyo. şarkı söyler gibi sesler çıkarıyo oyuncaklarla oynarken:))
Günaydın anneler oğlum 2 gün sonra 4 aylık olucak. ben 1 aydır yavaş yavaş uyku eğitimi veriyorum, kendi kendine uyumaya başladı sanırım. gazlı bi bebek olduğu için kucakta uyumaya alışmıştı. yatağında zor da olsa uyuyosa benim için büyük bi ilerleme. gözlerini kapatıp hala mızmızlanıyosa poposuna vuruyorum sadece bi kaç sefer, uyuyo.bazen yatağına yatırdıktan 20-25 dk. sonra uyuyo. az önce 5 dk. bil sürmedi.eline bi mendil veriyorum. onu kokluyo. bazen dikkati çok dağınıksa gözüne şapkasını örtüyorum. hemen uyku moduna geçiyo. inş. başarırım:))
Sizler nasıl, kaç dakikada uyutuyosunuz?
günaydın canım.. umarım başarırsın bir bebeğin kendi kendine uyuması büyük rahatlık. ben bu konuda şanslıyım sanırım oğlum en başından beri düzenini hep kendi belirledi benim sadece ufak tefek destekler vermem gerekti. uykusu geldiğini anladığım zaman götürürüm odasına yatağına yatırırım iyi uykular oğlum der öper müziğini açar ve çıkarım odadan telzisi açıp beklemeye başlarım hemen kapatır gözünügece uykusundan önce tek fark olarak kısa bir masal okurum ileri ki zamanlarda okuduğumda şaşırmasın diye alıştırma yapıyorum amaa bazen huzursuzluktan gazdan ya da sadece ilgi istediğinden mızmızlık yapıyor ozaman da alıyorum yataktan sıkı sıkı sarılıyorum biraz konuşuyorum tekrar odasına götürüp yatırıyorum illa ısrar etmiyorum yani uyu uyu diye genelde işe yarıyor. ama dediğim gibi ben şanslıydım uykuya çok direnen bir bebeğim olsaydı bu kadar kolay olurmuydu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?