2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr normal diyorda gel birde bana sor bu annelik ne melem birşey ya doydu mu az mı emdi iyi besleyemyor muyum üşüttüm mü acaba sürekli kendimi sorguluyorum görende ilk bebeğim sanır gerçi aradan 10 yıl geçince herşey ilkmiş gibi geliyor

canım boyu uzun diye zayıf geliyordur sana yorma kendini bukadar tadını çıkar iki meleğin biz napalım acemilik diz boyu:)

bebeklerimize kısa kollu falan giydirmeye ne zaman başlarız kızlar:44:

yaa ben de çok sabırsızlanıyorum, bizimki hala tulumla geziyor, arada banyo yaptırmak için soyduğumuzda içteki kısa kollu badiyle kalıyor çok yakışıyor:)

biz hala ara sıra kombi yakıyoruz, tam olarak bitsin, evde hiç üşümeyelim giydireceğim, ya da artık terlemeye başlarsa

yaa ben de çok sabırsızlanıyorum, bizimki hala tulumla geziyor, arada banyo yaptırmak için soyduğumuzda içteki kısa kollu badiyle kalıyor çok yakışıyor:)

biz hala ara sıra kombi yakıyoruz, tam olarak bitsin, evde hiç üşümeyelim giydireceğim, ya da artık terlemeye başlarsa

ben de bayılıyorum canım o badili hallerine kızlar rahat bırakmayacak hiç oğlumu:1: evde ben badiyle bırakıyorum bazen ama dışarısı için erken daha sanki üşümeyeceğini bilsem hemen giydirir çıkarırım ya:16:

Kızlar biraz önce mutfakta bulaşık yıkıyordum Kayra'm da yanımda oyun halısında oynuyordu.Birden yıkadığım büyük teflon tavam yere düştü ki Oğlum çok feci korktu içini çekip birden bire uğundu ne yapacağımı şaşırdım.Benim yiğenim de sürekli uğunup morarırdı.O zaman demiştim Allahım ne olur benim bebeğim olursa uğunmasın çünkü ne yapacağımı şaşırıyorum bir şey yapamayıp ağlamaya başlıyordum.Ama oğlumu hemen kucağıma aldım annem demişti uğunursa hızlıca ağzına üfle demişti.Öyle yaptım hızlı hızlı üfledim sonunda nefes aldı bu seferde deli gibi ağlamaya başladı göğsümü verdim alamadı ağlamaktan görecektiniz nasıl hıçkıra hıçkıra ağladı kuzum ben de onula.Sıkıca sarıldım susana kadar felak nas surelerini okudum rahatlasın diye.Bir de korktum Allah korusun korkudan sara hastalığı filan kapar diye.Çünkü Sara hastalığı korkudan oluyor.Allahım ne kötü berbat bir andı.Sonra iç çeke çeke göğsüme yapıştı emerken bile ağlıyordu.Bir emiyor bir ağzından çekip ağlamaya devam ediyordu.Allahım bir daha yaşatmasın.

Siz siz olun mutfakta bir şeyler yaparken dikkat edin.Benim oğlum zaten çok ürkekti.Bana ders oldu :14::14::14:

Kızlar biraz önce mutfakta bulaşık yıkıyordum Kayra'm da yanımda oyun halısında oynuyordu.Birden yıkadığım büyük teflon tavam yere düştü ki Oğlum çok feci korktu içini çekip birden bire uğundu ne yapacağımı şaşırdım.Benim yiğenim de sürekli uğunup morarırdı.O zaman demiştim Allahım ne olur benim bebeğim olursa uğunmasın çünkü ne yapacağımı şaşırıyorum bir şey yapamayıp ağlamaya başlıyordum.Ama oğlumu hemen kucağıma aldım annem demişti uğunursa hızlıca ağzına üfle demişti.Öyle yaptım hızlı hızlı üfledim sonunda nefes aldı bu seferde deli gibi ağlamaya başladı göğsümü verdim alamadı ağlamaktan görecektiniz nasıl hıçkıra hıçkıra ağladı kuzum ben de onula.Sıkıca sarıldım susana kadar felak nas surelerini okudum rahatlasın diye.Bir de korktum Allah korusun korkudan sara hastalığı filan kapar diye.Çünkü Sara hastalığı korkudan oluyor.Allahım ne kötü berbat bir andı.Sonra iç çeke çeke göğsüme yapıştı emerken bile ağlıyordu.Bir emiyor bir ağzından çekip ağlamaya devam ediyordu.Allahım bir daha yaşatmasın.

Siz siz olun mutfakta bir şeyler yaparken dikkat edin.Benim oğlum zaten çok ürkekti.Bana ders oldu :14::14::14:

ay kıyamam canım çok üzüldüm okurken benim de gözlerim doldu Allahım yavrularımızı hiç ağlatmasın içim gidiyor oğluşum ağladıkça (oğluşlarımız adaşmış benimkide emir kayra) benimki de pek ödlek geçen gün babası ağbisine böh yapmış seninki gibi içini çeke çeke bir ağlayışı vardı görme

.rabbim yardımcın olsun kıyamam küçüğüme dikkat edelim benim kızımda pek ürkektir

kızlar teşekkür ederim.

ben doktorunu aradım getir dedi.
idrar kan tahlili yaptı neden kaynaklandığını tam olarak açıklayamadı !
gaita tahlili istedi ama kızım yapmadığı için veremedik.38,5 olunca verirsin ateş düşürücü dedi.
şimdi bol bol su içirmemi söyledi.allah korusun meleklerimizi

günaydın kızlar pazar günü olmasına rağmen eşim çalışıyor oğlum uyuyor ben de yalnızları oynuyorum:5: sizler nasılsınız?

feryalim çok geçmiş olsun canım kıyamam miniğine gerçekten çok dikkat edelim henüz alışık değiller birden korkabiliyorlar. oğlum ilk haftalarında emerken ya da ağlarken falan dediğin gibi nefessiz kalıyordu çok panik yapıyordum sonra doktoru o ağlarken sen de bağırıp ağlarsan ne faydan olacak ona önce sakin ol çocuğu daha çok korkutma ve biraz suratına üfle refleks olarak tekrar nefes almaya başlar birden dedi. gerçekten çok işe yarıyor ve ne kadar zor olsa da artık çook sakin olmaya çalışıyorum en önemlisi bu. allahım korusun meleklerimizi

ben burdayım da yazamıyorum canım:) neyse şu an emiyor sonra uslu durursa gelirim tekrar, uyandırma prensi güzellik uykusunu alsın:)

:)) bizim ocak bebeklerimiz uslular annesi haklarını yemeyelim şimdi. çoğu kişi kafasını kaşımaya vakit bulamazken bizim minikler her işimizi yaptırıyorlar:nazar: benim ufaklık da kalkar birazdan fazla uyudu 12 gibi bir daha uyuyordu normalde güzellik uykusuna çok düşkün :12: :1:

kızlar bugün benim doğumgünüm:119::119:

eşim aradı doruk'u 5 gibi gelip alıcam dedi aa neden dedim oğlum lazım bana bir akıl danışcam dedi kafayı yedi herhalde diye düşünüyordum ki aklıma geldi bugün benim doğumgünüm:21: acaba bana sürpriz mi yapacaklar baba oğul ay çok heyecanlı:118:
nice senelere canım

3 aylık kontrolünde 6130 idi boyuda 64 cm kollarını bacaklarını bir görsen incecik ağbiside böyleydi çok çektim ondan çok iştahsızdı ama emir in iştahı fena değil
iyi bence benim oğlum 3. ay kontrolunde 5650 60 cm idi

geçmiş olsun canım

bizde dün yaptık mevlüdümüzü güzel geçti tavuk pila yoğurt,tatlı serbet çay kahve ikram ettik
birde bebek şekerimiz vardı tabi :)

Son düzenleme:
Back