- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.081
dr normal diyorda gel birde bana sor bu annelik ne melem birşey ya doydu mu az mı emdi iyi besleyemyor muyum üşüttüm mü acaba sürekli kendimi sorguluyorum görende ilk bebeğim sanır gerçi aradan 10 yıl geçince herşey ilkmiş gibi geliyor
bebeklerimize kısa kollu falan giydirmeye ne zaman başlarız kızlar:44:
yaa ben de çok sabırsızlanıyorum, bizimki hala tulumla geziyor, arada banyo yaptırmak için soyduğumuzda içteki kısa kollu badiyle kalıyor çok yakışıyor:)
biz hala ara sıra kombi yakıyoruz, tam olarak bitsin, evde hiç üşümeyelim giydireceğim, ya da artık terlemeye başlarsa
ben de bayılıyorum canım o badili hallerine kızlar rahat bırakmayacak hiç oğlumuevde ben badiyle bırakıyorum bazen ama dışarısı için erken daha sanki üşümeyeceğini bilsem hemen giydirir çıkarırım ya
kimmiş o kızlaaarküstük size kızımla
pardonn ya söylemeyi unutmuşum tabi kiiiii benim oğlum hiçbirine yüz vermezdünya bir yana mervesi bir yana
valla kzım üzüldü yanı bilemıyorum
yok yok üzmez benim oğlum geliniminasıl düşkün ona biliyorsun güzel merve napıyor bakalım uyuyor mu? sen nasılsın canım?
migren atagm tuttu cnm bugünkızımda cığlıklar atıo şu an deli mi ne
Kızlar biraz önce mutfakta bulaşık yıkıyordum Kayra'm da yanımda oyun halısında oynuyordu.Birden yıkadığım büyük teflon tavam yere düştü ki Oğlum çok feci korktu içini çekip birden bire uğundu ne yapacağımı şaşırdım.Benim yiğenim de sürekli uğunup morarırdı.O zaman demiştim Allahım ne olur benim bebeğim olursa uğunmasın çünkü ne yapacağımı şaşırıyorum bir şey yapamayıp ağlamaya başlıyordum.Ama oğlumu hemen kucağıma aldım annem demişti uğunursa hızlıca ağzına üfle demişti.Öyle yaptım hızlı hızlı üfledim sonunda nefes aldı bu seferde deli gibi ağlamaya başladı göğsümü verdim alamadı ağlamaktan görecektiniz nasıl hıçkıra hıçkıra ağladı kuzum ben de onula.Sıkıca sarıldım susana kadar felak nas surelerini okudum rahatlasın diye.Bir de korktum Allah korusun korkudan sara hastalığı filan kapar diye.Çünkü Sara hastalığı korkudan oluyor.Allahım ne kötü berbat bir andı.Sonra iç çeke çeke göğsüme yapıştı emerken bile ağlıyordu.Bir emiyor bir ağzından çekip ağlamaya devam ediyordu.Allahım bir daha yaşatmasın.
Siz siz olun mutfakta bir şeyler yaparken dikkat edin.Benim oğlum zaten çok ürkekti.Bana ders oldu
Kızlar biraz önce mutfakta bulaşık yıkıyordum Kayra'm da yanımda oyun halısında oynuyordu.Birden yıkadığım büyük teflon tavam yere düştü ki Oğlum çok feci korktu içini çekip birden bire uğundu ne yapacağımı şaşırdım.Benim yiğenim de sürekli uğunup morarırdı.O zaman demiştim Allahım ne olur benim bebeğim olursa uğunmasın çünkü ne yapacağımı şaşırıyorum bir şey yapamayıp ağlamaya başlıyordum.Ama oğlumu hemen kucağıma aldım annem demişti uğunursa hızlıca ağzına üfle demişti.Öyle yaptım hızlı hızlı üfledim sonunda nefes aldı bu seferde deli gibi ağlamaya başladı göğsümü verdim alamadı ağlamaktan görecektiniz nasıl hıçkıra hıçkıra ağladı kuzum ben de onula.Sıkıca sarıldım susana kadar felak nas surelerini okudum rahatlasın diye.Bir de korktum Allah korusun korkudan sara hastalığı filan kapar diye.Çünkü Sara hastalığı korkudan oluyor.Allahım ne kötü berbat bir andı.Sonra iç çeke çeke göğsüme yapıştı emerken bile ağlıyordu.Bir emiyor bir ağzından çekip ağlamaya devam ediyordu.Allahım bir daha yaşatmasın.
Siz siz olun mutfakta bir şeyler yaparken dikkat edin.Benim oğlum zaten çok ürkekti.Bana ders oldu
hu hu kimsecikler yok mugidip oğlumu uyandırcam şimdi sıkıntıdan
ben burdayım da yazamıyorum canım:) neyse şu an emiyor sonra uslu durursa gelirim tekrar, uyandırma prensi güzellik uykusunu alsın:)
nice senelere canımkızlar bugün benim doğumgünüm:119::119:
eşim aradı doruk'u 5 gibi gelip alıcam dedi aa neden dedim oğlum lazım bana bir akıl danışcam dedi kafayı yedi herhalde diye düşünüyordum ki aklıma geldi bugün benim doğumgünümacaba bana sürpriz mi yapacaklar baba oğul ay çok heyecanlı:118:
iyi bence benim oğlum 3. ay kontrolunde 5650 60 cm idi3 aylık kontrolünde 6130 idi boyuda 64 cm kollarını bacaklarını bir görsen incecik ağbiside böyleydi çok çektim ondan çok iştahsızdı ama emir in iştahı fena değil
geçmiş olsun canımKızlar biraz önce mutfakta bulaşık yıkıyordum Kayra'm da yanımda oyun halısında oynuyordu.Birden yıkadığım büyük teflon tavam yere düştü ki Oğlum çok feci korktu içini çekip birden bire uğundu ne yapacağımı şaşırdım.Benim yiğenim de sürekli uğunup morarırdı.O zaman demiştim Allahım ne olur benim bebeğim olursa uğunmasın çünkü ne yapacağımı şaşırıyorum bir şey yapamayıp ağlamaya başlıyordum.Ama oğlumu hemen kucağıma aldım annem demişti uğunursa hızlıca ağzına üfle demişti.Öyle yaptım hızlı hızlı üfledim sonunda nefes aldı bu seferde deli gibi ağlamaya başladı göğsümü verdim alamadı ağlamaktan görecektiniz nasıl hıçkıra hıçkıra ağladı kuzum ben de onula.Sıkıca sarıldım susana kadar felak nas surelerini okudum rahatlasın diye.Bir de korktum Allah korusun korkudan sara hastalığı filan kapar diye.Çünkü Sara hastalığı korkudan oluyor.Allahım ne kötü berbat bir andı.Sonra iç çeke çeke göğsüme yapıştı emerken bile ağlıyordu.Bir emiyor bir ağzından çekip ağlamaya devam ediyordu.Allahım bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?