2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kartanem kontrole gittiğimizde bir bebek gelmişti ateşi 38.9du ve doktor muayene ettikten sonra ateş dışında bir şikayeti yok merak etme bol bol emzir başka bir şikayeti olursa getir dedi haklısın yani pek birşey yapmıyorlar. ama başka bir sorun daha olduğunu düşünüyorsanız çok beklemeyin doktora gitmek için henüz çok küçükler

bu doktorlarin ebeveynlerle dalga gecer hallerine sinir oluyorum!
benim dayim da cocuk doktoru, istanbuldan ankaraya bizi ziyarete geldiginde anneler arardi biseyler sormak icin. dayim bazen telefonu kapatinca kizardi kendi kendine o anneye, boyle bisey icin aranir mi falan diye. bilmiyorum tabi o annenin derdinin ne oldugunu, belki cidden abuk bir sey ama yine de doktorlarin da bizim endiselerimizi anlamasi lazim. kendileri degil mi yeri gelince "niye bu kadar beklediniz erken getirmediniz" diye azarlayan???! daha yeni anneyiz, nerden bilelim taa 38 dereceye kadar kuzu gibi beklememiz gerektigini, bizim bile atesimiz 38 olunca sorun yapariz, hele ki bu minik yavrular icin endiselenmeyelim de ne yapalim yani...

neyse ya soracagim seyi unuttum birden, dayima da giydirdim arada
sevgili anneler bebeklerinizi ayri odaya koydunuz mu coktan? ne kadar beklemeyi dusunuyosunuz?
ben daha ayirmak istemiyorum, hele benim minigim hepinizinkinden kucuk 1 subat dogumlu, 3 aylik bile degil daha telsiz almak gerekiyor mu illa ki? cunku telsiz olmayinca galiba anca deli gibi agladiginda duyup da uyaniriz uykumuzdan degil mi? ah biraz daha buyuse de geceleri hic kalkmasa...

ben aynı nedenlerle oglumu doktora götürdüm doktor resmen benimle dalga geçti 37.5da ateşmi dedi çok ateşi çıkmadan bişey veremem normal bu dedi serom fizyolojik sık bol bol dedi

öksürme yok çok şükür hapşuruyor ama iyi oldu hapşurması serum fiz.den sonra açıldı yeleğini falan çıkarttım 36,9 a düştü ateşi..
3 çay kaşığıda ıhlamur verdim

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

merhaba canım:) dayına çok ayıp oldu:))
ben geçirdim odasına hatta şuanda odasında uyuyor ben de telsizle aşk yaşıyorum:)) kendi düzenini bilsin istedim herşeyin farkındalar çünkü. sese çok alışık oğlum ama bazen gelenlr kalabalık olduğu zaman rahatsız ediyorlardı oğlumu park yatağını salona kurmuştum çünkü ben. şimdi çok rahatım ama odasına geçtiğinden beri çok daha güzel uyuyor sanırım kokumuzu almadığından:44: yanımızdayken uyandığında tekrar kendi uykuya geçemiyordu ama şimdi uyansa da uyuyor kendi doktoruna da sormuştum odasına geçirmeyi düşünüyorum ne dersiniz diye geçir derim uykuları daha düzene girer düzenini bilir dedi rahatladım. ama her bebek her anne farklı yine en iyi sen bilirsin bebeğin odasına geçmek için hazır mı değil mi diye içindeki sese güven:)

öksürme yok çok şükür hapşuruyor ama iyi oldu hapşurması serum fiz.den sonra açıldı yeleğini falan çıkarttım 36,9 a düştü ateşi..
3 çay kaşığıda ıhlamur verdim

canım hadi gözünaydın inşallah çıkmaz bir daha cidden nasıl unuttuk ıhlamuru doktorumuz da demişti çok küçükler birşey yapamıyoruz ama ıhlamur verebilirsin demişti çok iyi düşünmüşsün. umarım tekrarlamaz.

inşallah cnm, ıhlamurdan sonra keyfi yerine geldi biraz..

biraz sonrada 1 çay kaşığı portakal suyu vermeyi düşünüyorum.. kendimde içicem ıhlamur..

ay ne zormuş onların halsiz halsiz durmasını izlemek hele gece burnu tıkanıp nefes alamayınca aklım çıktı.. allahtan soğuk kanlı davranabildim..

yavaş yavaş öğreniyoruz anneliği sanırım

gecmisler olsun, cabucak atlatir insallah

doktoru portakal suyuyla ilgili bir sey diyeniniz var mi?
haydut, eger daha once vermediysen bo doktoruna sor derim;
ben bebekken doktorum annemlere portakal suyu vermeyi yasaklamis resmen, eger varsa alerjik bunyeyi tetikleyebilir diye. ben de ne olur olmaz vermicem, kendim elma suyu falan sikarim herhalde...

evet simdilik icimdeki ses izin vermiyo galiba :44:
bende sadece park yatak var zaten o da yatagimin yaninda hep. geceleri 2 kere kalkiyo, saat kurulmus gibi bi 3 bi de 6 civari, geri uyumusinda da hic sorun olmadi bu gune kadar.
biraz daha bekleyeyim madem...

3 aylık kontrolünde 6130 idi boyuda 64 cm kollarını bacaklarını bir görsen incecik ağbiside böyleydi çok çektim ondan çok iştahsızdı ama emir in iştahı fena değil

canım boy açısından maşallahı var bebeğinin, kilosu normal, bize doktor tartmadan "bu ay 6100 olmasını bekliyoruz bakalım kaç olmuş" demişti, tarttığında 6400 çıktı, yine abartmışsınız siz dedi. seninkinin boyu uzun olduğundan bacakları filan incecik sanırım:) bence çok dert etme kilosunu, doktor normal diyorsa özellikle.

dr normal diyorda gel birde bana sor bu annelik ne melem birşey ya doydu mu az mı emdi iyi besleyemyor muyum üşüttüm mü acaba sürekli kendimi sorguluyorum görende ilk bebeğim sanır gerçi aradan 10 yıl geçince herşey ilkmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…