- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.021
teşekkür ederim canım benim:)) nasılsın? tuğra nasıl? :)
kızlar mevlüt yaptınız mı? biz halamızı bekledik ancak gelebiliyor mayıs başı ya da ortası gibi yapmayı planlıyoruz. sizler nasıl yaptınız neler ikram etiniz falan? azcık bilgi istiyorum yani:))
Lymonata doğum günün kutlu olsunn canım nice nice mutlu yıllaraaa
kızlar mevlüt yaptınız mı? biz halamızı bekledik ancak gelebiliyor mayıs başı ya da ortası gibi yapmayı planlıyoruz. sizler nasıl yaptınız neler ikram etiniz falan? azcık bilgi istiyorum yani:))
dün çarşı pazar gezicez diye , oğlumun burnu tutulmuş
gece nefes alamadı.. serum fizyolojikle açtım rahatladı biraz uyudu ama hala geçmedi..
kızlar hala 3 numara bez mi kullanıyorsunuz?
bebeğimin ateşi var ne yapmamı önerirsiniz ?
akşam saat 22.00da 37,3 le başladı ateşi. bu saate kadar 37,6 dan aşşağı inmedi.
38,9 olunca ıslak bez koydum alnına,koltukaltlarına ve göğüsüne 37,8 e inda sadece !
ateş düşürücü var evde ama kullanmadım.acil durum olmadıkca ilaç kullanmayanlardanım.
evet canım daha uzun zaman kullanırız herhalde
ben iyiym canım ama Tuğra delirmiş durumda =) malum atak dönemi... =)) inşallah sizde iyisinizdir..
ben de nisanın başında yaptım mevlüdümüzü..çok kar kış oldu diye bekledik..klasik olarak tavuklu pilav verdik ikram olarak..ek olarak sarma , börek ve tatlı verdik..en son çayla kapattık..öyle çok kalabalık değildi zaten bizbize okuduk..
doğru diyorsun canım stok yapmamak lazım ama eşim biraz fazla meraklı alıp getirmeyegerçi 4 numara kalmaz kullanırız diye düşünüyorum oyüzden saldırmayım boşuna eşime:) birde 4numarayı denicem bakalım. bu arada kızlar pişik konusunda ne düşünüyorsunuz neden oluyor sizce? ben çook dikkat ediyorum ama yine de sanki hafiften kırmızı gibi poposu oğlumun bir rahatsızlık falan yok ama beni rahatsız ediyor nedendir ne yapmak gerekir
canım bizimki de öyle hafif kızarıyor. dikkatimi çekti banyo yaptığı günler mutlaka azalıyor. herhalde havalar da ısındı terliyor filan sıkıntısı pişik yapıyor. ara sıra poposunu suyla yıkayınca, kurulayınca iyi oluyor. bi de bezi açıp ıslak mendille silip kuruladıktan sonra hemen kapatmıyorum açık duruyor biraz havalanıyor. genelde bi çiş filan yapıyor alt açmaya mutlaka ama olsun o kadar diyorum. sizinki daha zor tabi erkek bebek işedi mi her yeri sular:)
bu kadar özene hiç kızarmaması lazım bence ama hassas işte cilt ne yapalım sarı kızımıza:)
Limonata son yazdığına dikkat etmemişim kuruluyormuşsunneyse benim de oğluşun açtığında pembemsi oluyor öyle çok kızarık değil yani özellikle kasıkları ve ilk bacak boğum yeri ama sanırım uzun süre kapalı kaldığından sanırım ben takmıyorum dr. da pişik değil dediyse değildir herhalde :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?