- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.761
merhaba kızlar oğluşla 3. ay kontrolümüzden döndük doktoru çok beğendi oğlumu bu ay pek kilo almadı gibi geliyordu bana malum çok da hareketliler artık ama oğlum 1500gr almış boyu da 6cm uzamışçok şaşırdım 500gr alsın yeter demiştim. onun dışında herşey yolunda bir sorun yok dedi doktor pek beğendi oğlumu şimdi uyuyor birazdan tırnaklarını falan kesicem bakım yapayım azcık
tatlım humanada çemenotu var doruk'un da kakası yeşil olduğu zaman doktorumuz çemenotu da yapar dedi ya da yediğin başka birşey. ayrıca çok takılma herzaman aynı kakayı yapacak değil robot değiller bebekler dedicnm pekı bebegının kakasının rengını degıstırıo mu bizimkı ıctıgım zamanlar yesıl gibi yapıo kakasını sonra sarıya dönuo gün içinde sanırım içindekı bır ot yapabılıomus bunu:44:
canım bebeğimin mizacı böyle bence benim sadece çok az yardımcı olmam yetti beni uyku konusunda nerdeyse hiç zorlamadı bebeğimmaasalah canım ya bebegının mıcazı oyle yada sutun doyuruo sadece a.s demi darısı basıma
Hey maşallah, genç irisi olmuş desene:) Biz bugün 4. ay kontrolüne gideceğiz, köyde dedemizin kantarıyla tarttılar, hassas mal kantarıymış :) 750 gr almış görünüyordu, aile hekimiyle konuştum, 400 grdan yukarısı çok iyi 4. ay için dedi, içim rahatladı benim de:) Bakalım, birazdan da boyuna bakacaklar sağlık ocağında.
Hoşbulduk canım:)canımmm hoşgeldiniznasılsın oğlun nasıl?
sorma ben de çok şaşırdım. doktora da fazla almadı bu ay dediğimde boşver 500gr alsın yeter sağlıkları yerinde olsun da dedi rahatladım ben de. ama tartınca şok oldum doktor da çok iyi ama üst sınıra yakın dedi bunlara da yaranılmıyor:) canım 4.ay için 750gr çook iyi biraz daha almıştır şimdi çok çok iyi yani maşallah. çok hareketliler çünkü artık el kol hiç durmuyor uyurken bile oynuyor o ellerahh umarım hep böyle bol bol sütümüz olur canım ya
Hoşbulduk canım:)
Zaten ben biliyorsun hiç kiloya takılmıyorum:) Ben de bu ay kilo almadı diye düşünmüştüm çünkü kucağımdayken sanki daha hafif gibi geliyordu ama kardeşim ben kilo verdiğim için öyle hissettiğimi bilimsel bir dille açıkladı bana:)
Oğluşum pek iyi pek keyifli:) H.sonu kırda dağda bayırda arabasının içinde gezdi durdu. Bol bol güneş ve dağ havası aldı. Papatyaların içinde fotoğraflarını çektik hep. Dedesinin kuzularını sevmeye götürdük ama sanırım kuzular oğlumu kıskandı :) Güzel vakit geçirdik yani:) Mutlu mesut yaşadık, akşam 7 oldu mu sızdı oğlum yorgunluktan, öbür sabah 7ye dek:) Biz de bol bol mangal yaptık ve üşüdük dışarıda. Akşamları hem soba yaktık hem yorgana sarındık o derece:)
merhaba kızlar oğluşla 3. ay kontrolümüzden döndük doktoru çok beğendi oğlumu bu ay pek kilo almadı gibi geliyordu bana malum çok da hareketliler artık ama oğlum 1500gr almış boyu da 6cm uzamışçok şaşırdım 500gr alsın yeter demiştim. onun dışında herşey yolunda bir sorun yok dedi doktor pek beğendi oğlumu şimdi uyuyor birazdan tırnaklarını falan kesicem bakım yapayım azcık
canım maşşşallah oğlunaşimdi boyu ve kilosu nasıl?Senin oğluşun la benimki arasında bir gün var.Geçen 24 şubatta 60 cm. 6.500 kilo idi.Biz de geçen ay 1500 kilo almıştık ben de yarın gitcem hem rapor alcam kendime bakalım nasıl büyümüş mü oğlum.Bana da pek kilo almadı gibi geliyor ama bakalım ne diyecek.
Ya bdisarda dolasiosunuz ama nasil emziriosunuz kuzulari.tamam alisveris merkezlerinde emzirme yeri var ama ya disarda aglamaya baslarsaaa
kızlar bebişleriniz kafasında boşluklar var mıbiraz garip bir soru oldu ama :44: ne bileyim şakaklarında ve bıngıldağının alt kısımlarında boşluklar var onlar dolacak değil mi?
sağol canım benim gelinime de kocaman bir maşallahmasalllaaaahbizde saglık ocagına gidip bi kılosunna baktık 7 günde yaklasık 300 gr almış bana iyi geldı ebe de fena degıl dedı daha ne olcaktı kii:44:
sağol canım benim gelinime de kocaman bir maşallahfena değil mi dedi pardon da ne bekliyormuş kaç gr alması gerekiyormuş iyi olması için. zaten elleri kolları durmuyor artık kuzuların bu kadar almaları süper bence iyi bile değil yani süper
ayy cnm zaten kendı ebemız yoktu dıgerı baktı sinir etti uyuz amaan ben takılmıom pek fazla artık onlara
en iyisini yapıyorsun canım:)) doruk delirtti beni iki gündür ya azcık huysuz biraz da mızmız:)) meme manyağı oldu uykularında sorun yok ama dalarken zorlanıyor mızıldanıyor doktor 3.ay tam büyüme atağı dönemi boyu da kilosu da bayağ arttmış büyüme atağından böyledir geçer dedi ama zaten 2.ayında da yaşadık böyle bir dönem bu kadar sık olmaz gibi geldi bana doktor her çocuk kendi ayarlar zamanını endişelenme geçer dedi amaa ben endişeleniyorum ya büyüme atağı değilse
sanki dediklerimi duymuş gibi söylendi söylendi daldıyatağında gülüyor aguluyor bazen sevinç çığlığı atıyor bazen mızıldanıyor sonraa hopp uyuyor eşim de kızıyor ne kadar katısın illa kendi uyuyacak diye çocuğu öylee bırakıyorsun diyor. tamam da bir sıkıntısı halinden şikayeti yok ki gülüyor konuşuyor azcık mızıldanıp dalıyor bu onun kendini sakinleştirme yöntemi adam böyle uyumak istiyor ben karışsam iyice bozarız düzenini diyorum çok biliyorsun ahh oğlum bana kalsa bırakmam ama işte annen diyor sinir oldum bugün doktora da söyledim eşim böyle böyle diyor dedim doktor karışma dedi eşime annesi en güzelini yapıyor hem bak ne güzel uyuyormuş bunu isteyen ne çok aile var sen olanı bozmaya çalışıyorsun dedi nasıl memnun oldum anlatamam hayır sanki işkence ediyormuşum gibi davranıyor yaptığım bişey yok oğlanın uykuya nasıl geçmek istediğine de karışmayalım yani artık. doktordan çıkınca bak duydun mu dedim aman nasıl biliyorsan öyle yap dedi
maşşallah kuzucuklarınızaiyi kilo almışlar..bizimde 30 nisanda 4 ay aşımız var bakalım napıcaz:44::44: inşallah sıkıntısız atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?