- Konu Sahibi antidepresif
- #29.781
kızlar güvenerek ve beğenerek kıyafet aldığınız bir internet sitesi var mı?
butik bebe, unnado, e-bebek, civilbebe, wenice, lcw dan alıyorum hepsinden aldım sorunsuz geldi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. ay kontrolümüzde 7300 gr 65 cm çıktık. Hemşire teyzelerimiz oğlumu çok beğendi :)
Bu ay demir takviyesine başlıyoruz, benim için de devit damla verdi hemşire, 9 damla, az önce içtim, iğrenç bir tadı var
Bir de artık su vermeye başla dedi, elma suyu ve armut püresi, yoğurt vericem ara ara, ay sonunda da yumurta sarısı ve sebzelere geçeceğiz. Doktor da sütünü ihmal etme, ileride zorlanırsın dedi. 1 yaş gibi memeden kesmeyi planlıyorum dedim, uygundur, sen bilirsin dedi. Oğlum çok yakışıklı di mi dedim, tabi dedi![]()
butik bebe, unnado, e-bebek, civilbebe, wenice, lcw dan alıyorum hepsinden aldım sorunsuz geldi canım
Ben lcw'den alıyorum, sorun olmuyor.
merhaba ocak anneleri...
ben şubat annesi olacaktım ama oglum son dakka golü atıp
31 ocakta geldi...
size sorum rota virüsü aşısı yaptıran varmı.
bi problem oldumu...
merhaba ocak anneleri...
ben şubat annesi olacaktım ama oglum son dakka golü atıp
31 ocakta geldi...
size sorum rota virüsü aşısı yaptıran varmı.
bi problem oldumu...
merhaba ben yaptırdım bir sorun da olmadı![]()
Ben de yaptırdım, bizde de sıkıntı olmadı.
Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.
140tlye yaptırdım ben..kaça yaptırdınız
ben takıyorum çünkü doktorum bebeklerin başlarından ani ısı kaybedeceklerini söylemişti aynısı yaz içinde geçerli bu seferde ani ısı kaybı söz konusu. kışın soğuktan korumak için taktım bundan sonra da güneşten korumak için takarım..Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.
143 tl'ye. Ama 2. dozunu eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağım.kaça yaptırdınız
Anneler bebekleri disari cikarurken sapka kullaniormusuniz.
143 tl'ye. Ama 2. dozunu eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağım.
Ben artık takmıyorum, takamıyorum, oğlum sevmiyor.
sağol canım benim.. oğluş geçen ay 57cm 5800grdı bu ay 63cm ve 7500gr olmuş 7300gr saydı dr. amcası bez falan düşünce:)) geçen ay 1150 almıştı oğlum dr artık rezeneyi falan kes o da etkiler kilo alımını dedi cidden arttı kilo alımı daha hareketli olmasına rağmen hem de
senin oğlana da maşallah senin yakışıklı döver bizimkini hem boy hem kilo olarak![]()
evet cnm kızımn sol sakak kısmında var genelde sag tarafa yattıgı için kafası da yamuk birazcıkyastıkla destekleyıp sol tafaına yatırıom esıtlensn bası diye
ama cadı nasıl yapıo bılmem yıne saga dönuo
![]()
4. ay kontrolümüzde 7300 gr 65 cm çıktık. Hemşire teyzelerimiz oğlumu çok beğendi :)
Bu ay demir takviyesine başlıyoruz, benim için de devit damla verdi hemşire, 9 damla, az önce içtim, iğrenç bir tadı var
Bir de artık su vermeye başla dedi, elma suyu ve armut püresi, yoğurt vericem ara ara, ay sonunda da yumurta sarısı ve sebzelere geçeceğiz. Doktor da sütünü ihmal etme, ileride zorlanırsın dedi. 1 yaş gibi memeden kesmeyi planlıyorum dedim, uygundur, sen bilirsin dedi. Oğlum çok yakışıklı di mi dedim, tabi dedi![]()
canım ya cidden niye dövdürmüşüm ki bizim oğlanı:)) doğru diyorsun arkadaş olsunlar ne gerek var dövüşe:)
evet her gören maşallah ayından büyük duruyor diyor ama öyle değil aslında normal gidiyor yani sadece bu ay kendini aştı![]()
sağol canım yaa.Ne bileyim sanki düzelmicek gibi geldi anneme dedim bugün yine abinin kafasını bir görseydin şimdi gayet güzel dedi.İnternette baktım 8. ayda tam kafa şeklini alıyormuş.Ben de her iki tarafa yatırmaya çalışıyorum ama o sırt üstü yatmaya çalışıyor uyku halinde ben yine de inatla yatırıyorum bir sağ bir sol.Hem kafası düzleşmesin diye.Yuvarka kafalı olsun yakışıklı oğlumm
Canım ben oğlumla birlikte damla kullanıyorum monovitD3 siz kullanöıyor musunz? ben de ek besinlere geçmeyi çok istiyorum.Tam olarak kaç aylıksınız canım?
ablam bana diyor ki tanımayanlara ayından büyük söyle.şimdi dört beş aylık görünüyor diyor öyle söyle nazar değmesin diyorözelden mesaj atcam baksana canım.