2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler ben Mayısta nasipse işe başlayacagım fakat kızım 2 saatte bir anne sütü emmeye devam ediyor.Aranızda işe başlayanlar var mı?Varsa şayet nasıl bi strateji geliştirdi,bebegini nasıl besliyor?ve ya siz benim gibi mayısta baslasaydınız ne gibi bir yol izlerdiniz yani ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim aklım çok karışık öpüyorum hepinizi..

canım bende 1 mayısta işe başlayacağım bebeğime annem bakacak ona alışkın zaten benim kızımda 2 satte bir emiyor
ben sütümü sağıp dolaba koyuyorum annem ben yokken 1 kere verecek tokken zeten ananesine alışkın olduğu için sorun çıkarmayacak inşallahh

canım bende 1 mayısta işe başlayacağım bebeğime annem bakacak ona alışkın zaten benim kızımda 2 satte bir emiyor
ben sütümü sağıp dolaba koyuyorum annem ben yokken 1 kere verecek tokken zeten ananesine alışkın olduğu için sorun çıkarmayacak inşallahh

bende sütümü sağdım ama nasıl ytecek bilmiyorum peki günde 1 kere derken sen yokken sadece 1 keremi anne sütü alacak?Mama vermeyi düşünüyormusun peki canım

bugün kimsecikler yok herkes pazar keyfi yapıo sanırıım:31:

babamız evde olsaydı yapardık da keyfi maalesef yok :( bende ev temzledim belim koptu :( neyseki kızım uyudu da annesine müsade etti o da işini yapabildi az önce uyandı emdi şimdi tekrar dalışa geçti :16: bişey sorucam sizin bebekleriniz de uyumadan önce çok huysuzlanıyor muu benim kız deli gibi ağlıyo sanki saatlerdir uykusuzmuş gibi bagırıp duruyo sonra küt diye uykuya geçiyor pışpış eşliğinde

babamız evde olsaydı yapardık da keyfi maalesef yok :( bende ev temzledim belim koptu :( neyseki kızım uyudu da annesine müsade etti o da işini yapabildi az önce uyandı emdi şimdi tekrar dalışa geçti :16: bişey sorucam sizin bebekleriniz de uyumadan önce çok huysuzlanıyor muu benim kız deli gibi ağlıyo sanki saatlerdir uykusuzmuş gibi bagırıp duruyo sonra küt diye uykuya geçiyor pışpış eşliğinde

bizde bugün evdeydik :19:kızım bu saatlerde uyucagı zaman huysuzluk yapıo diğer zamanlarda kendı kendıne bayılıo valla:1:

bende sütümü sağdım ama nasıl ytecek bilmiyorum peki günde 1 kere derken sen yokken sadece 1 keremi anne sütü alacak?Mama vermeyi düşünüyormusun peki canım

canım ben öğretmenim 15 saat ders alacağım boş gün istemiyorum günde 3 saat ders isteyeceğim emzirip gideceğim 2 saat sonra annem sütünü verip uyutur birdahaki acıkmasına ben gelirim inşallah ben böle planlıyorum okul sorun yapmayacak gibi inşallah bu konuda anlayışlılar evimde okula yürüyüş mesafesinde
ben hergün sütümü sağıp koyuyorum okula gitmedende sağacağım yetmediği yerde annem artık dolaptan ikinci paket sütümü kullanır mama vermemek için elimden geleni yapacağım ama olmazsada sorun yapmam bir iki öğün mamadan birsey olmaz bence yeterki beni emmeyi bırakmasın

Son düzenleme:
ANNE demek...

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir
* Bir gaz çıkartılmasından dünyanın en mutlu insanı olandır.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Cep telefonu ile televizyonu kumanda etmeye çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Bulaşık makinasından çıkardıklarını buzdolabına yerleştirmeye kalkışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp, gözü kapalı geri dönendir.
* Bazen kafasına huni takıp bağıra bağıra kaçacak kadar gözü dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.
* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak, mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çarkedip, en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım" bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli oyuncak kurbagacık, ıslak mendil ve kraker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında,diken diken olmuş her bir saçına rağmen, annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle, gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil, ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

Aaah ah bizimkide aynı maalesef.bazen kendi kendine uyuyo bazende karyolasını deli gibi sallıyorim ne olacak böyle bilmiyorum.

kızlar dün oğluşumun çobuşlarını (çoraplarını) çıkarıp ayaklarını öpecektimki :53: ayak baş parmağının tırnağı kırılmış :2: batık olmuş, kıpkırmızı ve şişkinlik var :43: içim nasıl cız etti anlatamam. bişide yapamıyorum kimbilir nasıl acıyodur, ayaklar sürekli hareketli, özellikle altını açarken çok heyecanlanıp çok hareketleniyor :25: canı yanıyor diye içim gidiyor

Günaydınlar herkesee.Kızlar ya ben hala renkli olmadım.Renkli olmayanlar aynı renkli olmuş gibi bel ve karın ağrısı çekiyor msunuz? ben sancı çekiyorum ve belim de çok kötü ağrıyor.Ayrıca iki üçgündür de kemiklerim sızlıyor yoksa hamile iken iyi kalsiyum almadım ondan mı ağrıyor.Kemik erimesi filan mı oldum :14::14: bütün eklem yerlerim kemiklerim sızlıyor.İyi de kalsiyum almıştım hamile iken ama :44::44: sizin de böyle ağrılarınız var mıı?:43::43: çok bitkinim :43::43:

Canim bnm de ole.simdi anneleri daha iyi anliorum;derdim hep nie agrir ki ne var ki..ama ole deilmis dogumdan beri bacaklarimm kemiklerim hep agriyor.diz kapaklarimdan yel esiyor sanki.olurmus canim drum dedi 6 ay sikintili donemmis.umarim sadece 6ay cekeriz:)

Canim bnm de ole.simdi anneleri daha iyi anliorum;derdim hep nie agrir ki ne var ki..ama ole deilmis dogumdan beri bacaklarimm kemiklerim hep agriyor.diz kapaklarimdan yel esiyor sanki.olurmus canim drum dedi 6 ay sikintili donemmis.umarim sadece 6ay cekeriz:)

ayyy canım yaa keşke 6 ay sürse razıyım ya dedim şimdi kemik erimesi filan oldum ise yandık valla otururken kalkarken her yerim ağrıyor özellikle bir haftadır.Bir de ben de boyun düzleşmesi var emzirirken feci kolun ağrıyor fıtığa dönüşecek diye çok korkuyorum bir çocukla sakata çıkarsak kocişler bizden vazgeçer valla :14::14:

Bence de canim vazgecerler;)biz de caktirmayallim bari demeyelim hic.oglumu besikten alirken felan kiriliyor her yerim.ama ben kalsiyumda iddiali deilim.az aldim:confused:hele bi de ise baslayinca nasil bu halde verim saglanir ???

Bence de canim vazgecerler;)biz de caktirmayallim bari demeyelim hic.oglumu besikten alirken felan kiriliyor her yerim.ama ben kalsiyumda iddiali deilim.az aldim:confused:hele bi de ise baslayinca nasil bu halde verim saglanir ???

evet ben de seminer dönemlerinde okula gitmek zorunda kalacağım gerçi ders falan anlatmak yok da yine de yorucak beni :5::5:

Back