- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.741
Anneler 3.ayda asi yok deil mi.4.ayda var.digteri tetanoz bogmacanin karsisina 24.04.2012 yazmis hemsire.ama 3.ayda asi yok die biliorum
ben de premium care kullanıyorum çok da memnunum hiç pişik derdimiz falan olmadıama hareketlenemeye falan başlıyorlar ya aktif bebeğe mi geçsem diye de düşünmüyor değilim eğer iyiyse 1-2 ay daha buna devam edip öyle geçerim ama bilemiyorum da kararsızım biraz daha büyüyünce aktif bebek sanki daha iyi olurmuş gibi geliyor oyüzden sordum hangisini kullanıyorsun diye.
yok cnm ilk günden beri kullanıyorum ben bir değişiklik görmedim ilk doğduğu zamanlarda 1 2 defa yeşil oldu ondanmı bilmiyorum ama ondansa da şimdi alışmış :)cnm pekı bebegının kakasının rengını degıstırıo mu bizimkı ıctıgım zamanlar yesıl gibi yapıo kakasını sonra sarıya dönuo gün içinde sanırım içindekı bır ot yapabılıomus bunu:44:
Günaydınlar herkesee.Kızlar ya ben hala renkli olmadım.Renkli olmayanlar aynı renkli olmuş gibi bel ve karın ağrısı çekiyor msunuz? ben sancı çekiyorum ve belim de çok kötü ağrıyor.Ayrıca iki üçgündür de kemiklerim sızlıyor yoksa hamile iken iyi kalsiyum almadım ondan mı ağrıyor.Kemik erimesi filan mı oldumbütün eklem yerlerim kemiklerim sızlıyor.İyi de kalsiyum almıştım hamile iken ama :44::44: sizin de böyle ağrılarınız var mıı? çok bitkinim
Anladim canim.emsire solemisti gelecek ay kilosuna baktirmaya gelirsiniz die.ama asi kartina baktim da yanlislikla yazdi galiba.malum isler yogun olunca kumsede kaa kalmiyor..
Feryaloremis canim ogretmen misin?bnde ogretmenim ama bgun isbasi yapmaliydim..yarina tatil.yarin rapor ayrlayabilorsem kalcam..sen rapor mu aldi. Yoksa ucretsiz izinmi
Bende olmadım cnm ve belim çok ağrıyor dizlerimi açarken bile ağrı çekiyorum eşime 70 yaşında gibi ağrılarım var kıpırdayamıyorum diyorum.. emziriyosan bebeğin kalsiyumu iyi alıyo demekki senden cnm sana bırakmıyo:) benim dişlerim bile ağrıyor...
Aynen ne kadar kalsiyum alsak okadar iyi ben günde yarım litre süt tüketiyorum bunun yanında sabah yumurtamı eksik etmiyorum bol bol sütlü tatlılar yiyorum...ayyy canım ondan herhalde özellikle son haftalar çok ağrıyor yataktan kalkamıyorum sanki dayak yemişim gibi.Peki önerileriniz nedir dostlar??:44::44: çok halsizlik yapıyor hiçbir iş yapmak istemiyorumçoğlumun gündüz uykusu da çok az hiç dinlenemiyorum.Yoğurt süt takviyesi ile bu ağrılar dinmez ama sanırım ilerde olabilecek kemik proplemlerine karşı önlem olur di mi?Siz günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz?:26::26::26:
Ahhhahhh en hic yapmiorum ..yumurta yiemem zaten.sute de sanki sagip gelcem gibi useniorum.canim tum rapor haklarim duruyor;fakat ben kullanmicam.yarin insallah direk heyett raporu..insaalah .soz verildi amagelecek donem raporlari kullanirim diorum.bi sorun olmazsa.biz iki ogretmeniz o kdr.mudurum ayni zmnda.ve 1saatlik uzaklikta servisle gidiorum.yani bisey olsa etse gelenem.planlarim bunlar tutarsa tanii insallah
geçmiş olsun canım minicik ayakları batık olmuş ha kıyamamkızlar dün oğluşumun çobuşlarını (çoraplarını) çıkarıp ayaklarını öpecektimkiayak baş parmağının tırnağı kırılmış :2: batık olmuş, kıpkırmızı ve şişkinlik var içim nasıl cız etti anlatamam. bişide yapamıyorum kimbilir nasıl acıyodur, ayaklar sürekli hareketli, özellikle altını açarken çok heyecanlanıp çok hareketleniyor canı yanıyor diye içim gidiyor
bende de ağrı var ama hamlıktan vebce hayatımın en hareketsiz 3 ayını geçirdim çok çabuk yoruluyorum eğilince her tarafım ağrıyo dün bowling oynadım bugün alt bacak kaslarım ağrıyoGünaydınlar herkesee.Kızlar ya ben hala renkli olmadım.Renkli olmayanlar aynı renkli olmuş gibi bel ve karın ağrısı çekiyor msunuz? ben sancı çekiyorum ve belim de çok kötü ağrıyor.Ayrıca iki üçgündür de kemiklerim sızlıyor yoksa hamile iken iyi kalsiyum almadım ondan mı ağrıyor.Kemik erimesi filan mı oldumbütün eklem yerlerim kemiklerim sızlıyor.İyi de kalsiyum almıştım hamile iken ama :44::44: sizin de böyle ağrılarınız var mıı? çok bitkinim
günaydınnn güzel mervenin güzel annesinasılsın canım? ben bugün bir şokla uyandım oğluş akşam 7de uyudu gece 3te emzirdim sabah eşimi 8gibi uyandırmam lazım nasılsa doruk uyanıyor o saatte dedim kurmadım saatimi sabah baktım eşim ısrarla beni uyandırıyor kalk saat 9buçuğa geliyor diye aklıma ilk doruk geldi nasıl fırladım yataktan birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor yumurcak okadar mutlu uyandı ki sözde çok acelesi olan eşim oturdu birde oğluyla oynadı bizde böylecee henüz 3 aylık olan bir bebeye güvenmemiz gerektiğini öğrenmiş olduk
maşallah filizcim
41 kere maşallah hala aklım almıyo nasıl o kadar uzun uyuduğuna
Canım benimki 1 aydır falan düzgün bi şekilde aguluyor ve agusunua tonlama da yapabiliyor:)anneler bişey sorucam bebekleriniz agulamaya başladımı başladıysa ne zaman başladı benim kızım sadece hııı hıııı gibisesler çıkarıyor sabırsızlanıyorum konusmaya calısmasını izlemeyi..
Pişmiş yumurtayı tavsiye etmiyorlar.Slm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii
Benim oğlan da benim konuşmamdan sıkılıp başını çeviriyor:)canım oğlum bildiğin konuşuyoragulamayı aştı yani agu guuu aouuuvv tarzı uzun sobetlerde bulunuyoruz hergün ya da okuduğum masallara uzun uzun yorumlarda bulunuyor:)) bazen okadar hırslanıyor ki tamam şimdi konuşacak diyorum ve görmeden inanmak zor ama ben oğlumun ne dediğini gözlerinden bile anlıyorum sohbetimize şahit olanların ilk tepkisi abartıyorsun sanıyordum ama cidden konuşuyorsunuz oluyor ben oğlumdaki bu çene düşüklüğünü anasına bağlıyorum çünkü uyanık olduğu saatlerde çenemin durduğu inan çok ama çok nadirdir bazen bunaldığı için kendini uykuya vurduğunu düşünüyorum kendileri şuanda oyun halısında uyumak üzere çünkü
nu diyen psikolog diplomasını geri versin bence. Ben misafir geleceğinde falan biraz az ilgileneyim, oğlumun yüzünden hemen anlıyorum birşeylere alındığını. Ama ben, babası ya da arkadaşlar onla vakit geçirirken agu gugu bişeyler anlatıyor ya keyiflice, ne babası ne ben başka bişeyden bu kadar zevk alamayız.bende bebeğimle uzun uzun sohbet ediyorum saçma sapan cümleler kuruyorum aklıma birşey gelmiyor ama aldığım tepkiler süper oluyor.suratı şekilden şekile giriyor bebeğimin bana laf yetiştirirken.
geçenlerde Gülben'in programında bir psikolog konuşuyordu.şöyle söylüyordu "bebeklerinizle bir saatte ilgileneniz aynı 10 saatte ilgilenseniz aynı çünkü onlar unuturlar ama eşlerinizin zaman kavramı vardır ne kadar ilgilendiğinizi unutmazlar bu yüzden eşlerinizle daha çok vakit geçirin... uygulayayım diyorm ama vicdanım rahat etmiyor azıcık yalnız kalsa üzülüyorum sıkıldı mı acaba diye. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??? ben bebeğimle ne kadar çok ilgilenirsem o kadar verim alacağımı düşünüyorum.
Ben düzenli kullanıyorum canım.kızlar aranızda humana still tee kullanan varmı
Ben yoğurdu kendim yapıyorum. Eğer bebeğin için düşünüyorsan sana bebe tarifi vereyim, 100 cc sütün içine bir çay kaşığı yoğurt koy, karıştır, sar sarmala 3-4 saat sonra çıkar dolaba koy. Bu kadar :)slm kızlar nasılsınız size bişey soracam yoğurt makinesı kullanan var mı aranızda
Arzum Bebbe 3 in 1 Yoğurt Makinesi almayı düşünüyorum iyi mi bi fikrinizi alayım dedim
Ben İstanbul'da lokantada açtım emzirdim valla, napiimm o da açtı ben de:))Ya bdisarda dolasiosunuz ama nasil emziriosunuz kuzulari.tamam alisveris merkezlerinde emzirme yeri var ama ya disarda aglamaya baslarsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?