2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler 3.ayda asi yok deil mi.4.ayda var.digteri tetanoz bogmacanin karsisina 24.04.2012 yazmis hemsire.ama 3.ayda asi yok die biliorum

Anladim canim.emsire solemisti gelecek ay kilosuna baktirmaya gelirsiniz die.ama asi kartina baktim da yanlislikla yazdi galiba.malum isler yogun olunca kumsede kaa kalmiyor..
Feryaloremis canim ogretmen misin?bnde ogretmenim ama bgun isbasi yapmaliydim..yarina tatil.yarin rapor ayrlayabilorsem kalcam..sen rapor mu aldi. Yoksa ucretsiz izinmi

biz geçen ay aktif bebek kullanmaya çalıştık ama kız hiç sevmedi aşırı rahatsız oldu, zaten bezin içi de bi garip topak topak oluyor gibi ıslanınca, kokusundan da ben nefret ettim

yok cnm ilk günden beri kullanıyorum ben bir değişiklik görmedim ilk doğduğu zamanlarda 1 2 defa yeşil oldu ondanmı bilmiyorum ama ondansa da şimdi alışmış :)

slm kızlar nasılsınız size bişey soracam yoğurt makinesı kullanan var mı aranızda

Arzum Bebbe 3 in 1 Yoğurt Makinesi almayı düşünüyorum iyi mi bi fikrinizi alayım dedim

Bende olmadım cnm ve belim çok ağrıyor dizlerimi açarken bile ağrı çekiyorum eşime 70 yaşında gibi ağrılarım var kıpırdayamıyorum diyorum.. emziriyosan bebeğin kalsiyumu iyi alıyo demekki senden cnm sana bırakmıyo:) benim dişlerim bile ağrıyor...

evet cnm sosyal bilgiler öğretmeniyim.24 ünde yani yarın izin hakkım bitiyor tatil olduğu için çarşamba günü rapor alcam 3 gün.Benim 30 günlük rapor hakkım var.10 gününü geç doğum olduğu için kullandım.30 günü 5 er 5er almaya çalıacağım bakalım.farklı doktorlardan.Sağlık ocağındaki verebiliyor di mi aile hekimimiz? 10 15 gün o verse diğerlerini de sezeryanımı yapan dr. dan alırım bakalım.İşte 4 hazirana kadar 30 günlük raporum bitiyor.Sonra seminer başlıyor zaten.Seminerlerde de köy öğretmeni olduğum için idare ediyorlar.Birkaç günü birileri birkaç gün başkaları gidiyor.Hem iki üç saat idare eder yavrum annem bakacak zaten.Süt sağıp bırakacağım.Biraz uzun anlattım sanırım. Neyse iştw böyle sen ne yapacaksın canımcım?

ayyy canım ondan herhalde özellikle son haftalar çok ağrıyor yataktan kalkamıyorum sanki dayak yemişim gibi.Peki önerileriniz nedir dostlar??:44::44: çok halsizlik yapıyor hiçbir iş yapmak istemiyorumç oğlumun gündüz uykusu da çok az hiç dinlenemiyorum.Yoğurt süt takviyesi ile bu ağrılar dinmez ama sanırım ilerde olabilecek kemik proplemlerine karşı önlem olur di mi?Siz günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz?

Bu arada biz şimdi pinnikten geldik.Oğluşumu ilk defa pikniğe çıkarttık inşlh hasta olmaz.:26::26::26:

Aynen ne kadar kalsiyum alsak okadar iyi ben günde yarım litre süt tüketiyorum bunun yanında sabah yumurtamı eksik etmiyorum bol bol sütlü tatlılar yiyorum...

Ahhhahhh en hic yapmiorum ..yumurta yiemem zaten.sute de sanki sagip gelcem gibi useniorum.canim tum rapor haklarim duruyor;fakat ben kullanmicam.yarin insallah direk heyett raporu..insaalah .soz verildi amagelecek donem raporlari kullanirim diorum.bi sorun olmazsa.biz iki ogretmeniz o kdr.mudurum ayni zmnda.ve 1saatlik uzaklikta servisle gidiorum.yani bisey olsa etse gelenem.planlarim bunlar tutarsa taniiinsallah

ayy canım ne güzel burda heyet kesinlikle yok.raporların hepsini kullanmak zorunda kalacağım.Allah korusun başımıza bi şey gelse hastalansak ne yapacağım.Artık sevkle filan idare edeceğim.Eylülden aralığa kadar maalesef

kızlar bebişleriniz kafasında boşluklar var mı biraz garip bir soru oldu ama :44: ne bileyim şakaklarında ve bıngıldağının alt kısımlarında boşluklar var onlar dolacak değil mi?

Ya bdisarda dolasiosunuz ama nasil emziriosunuz kuzulari.tamam alisveris merkezlerinde emzirme yeri var ama ya disarda aglamaya baslarsaaa

geçmiş olsun canım minicik ayakları batık olmuş ha kıyamam

bende de ağrı var ama hamlıktan vebce hayatımın en hareketsiz 3 ayını geçirdim çok çabuk yoruluyorum eğilince her tarafım ağrıyo dün bowling oynadım bugün alt bacak kaslarım ağrıyo (

humana ya yeni başladığın için olmuştur düzeliyo merak etmeara ara da yeşil yaparmış anne sütü alan bebekler

maasalah canım ya bebegının mıcazı oyle yada sutun doyuruo sadece a.s demi darısı basıma

Eveeeet, uzun, güzel ama yorucu bir tatil kaçamağının ardından dün kavuştuk evimize:) Oğlum yatağını ve oyun halısını görünce komşu kızını görmüş gibi mutlu oldu:) Oğlumdan daha küçük kuzular doğmuş memlekette, fotoğraflarını çektim oğlumla, becerebilirsem yüklerim:)
Bu arada bol bol doğal köy yumurtası ve taze inek sütü içtim, köy peyniri yedim. Gerçek yumurtanın rengini unutmuşuz nerdeyse.
Canım benimki 1 aydır falan düzgün bi şekilde aguluyor ve agusunua tonlama da yapabiliyor:)
Slm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii
Pişmiş yumurtayı tavsiye etmiyorlar.
Benim oğlan da benim konuşmamdan sıkılıp başını çeviriyor:)
nu diyen psikolog diplomasını geri versin bence. Ben misafir geleceğinde falan biraz az ilgileneyim, oğlumun yüzünden hemen anlıyorum birşeylere alındığını. Ama ben, babası ya da arkadaşlar onla vakit geçirirken agu gugu bişeyler anlatıyor ya keyiflice, ne babası ne ben başka bişeyden bu kadar zevk alamayız.
kızlar aranızda humana still tee kullanan varmı
Ben düzenli kullanıyorum canım.
slm kızlar nasılsınız size bişey soracam yoğurt makinesı kullanan var mı aranızda

Arzum Bebbe 3 in 1 Yoğurt Makinesi almayı düşünüyorum iyi mi bi fikrinizi alayım dedim
Ben yoğurdu kendim yapıyorum. Eğer bebeğin için düşünüyorsan sana bebe tarifi vereyim, 100 cc sütün içine bir çay kaşığı yoğurt koy, karıştır, sar sarmala 3-4 saat sonra çıkar dolaba koy. Bu kadar :)
Ya bdisarda dolasiosunuz ama nasil emziriosunuz kuzulari.tamam alisveris merkezlerinde emzirme yeri var ama ya disarda aglamaya baslarsaaa
Ben İstanbul'da lokantada açtım emzirdim valla, napiimm o da açtı ben de:))

Bu arada dün mağazalarda hep indirim vardı 23 Nisan sebebiyle, kendime kot bakayım diye girdim çantalar dolusu bebek kıyafetiyle çıktım. Oğluma söyleyemedim ama yeni sezon kız bebek kıyafetlerini görünce eşime "ikinci kız olsa diye duam etsem mi" diye takıldım:)

merhaba kızlar oğluşla 3. ay kontrolümüzden döndük doktoru çok beğendi oğlumu bu ay pek kilo almadı gibi geliyordu bana malum çok da hareketliler artık ama oğlum 1500gr almış boyu da 6cm uzamış çok şaşırdım 500gr alsın yeter demiştim. onun dışında herşey yolunda bir sorun yok dedi doktor pek beğendi oğlumu şimdi uyuyor birazdan tırnaklarını falan kesicem bakım yapayım azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…