- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.681
ben burdayım napıyo bebişleriniz ben tv den uzak tutmaya calısıyorum şuan
41 kere maşallah hala aklım almıyo nasıl o kadar uzun uyuduğuna
anneler bişey sorucam bebekleriniz agulamaya başladımı başladıysa ne zaman başladı benim kızım sadece hııı hıııı gibisesler çıkarıyor sabırsızlanıyorum konusmaya calısmasını izlemeyi..
canım oğlum bildiğin konuşuyoragulamayı aştı yani agu guuu aouuuvv tarzı uzun sobetlerde bulunuyoruz hergün ya da okuduğum masallara uzun uzun yorumlarda bulunuyor:)) bazen okadar hırslanıyor ki tamam şimdi konuşacak diyorum ve görmeden inanmak zor ama ben oğlumun ne dediğini gözlerinden bile anlıyorum sohbetimize şahit olanların ilk tepkisi abartıyorsun sanıyordum ama cidden konuşuyorsunuz oluyor ben oğlumdaki bu çene düşüklüğünü anasına bağlıyorum çünkü uyanık olduğu saatlerde çenemin durduğu inan çok ama çok nadirdir bazen bunaldığı için kendini uykuya vurduğunu düşünüyorum kendileri şuanda oyun halısında uyumak üzere çünkü
Slm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii
ohh maşallah yavruna bende şimdi kızıma masal anlatırken anlattıklarıma 2 gündür yapmadığı kakasıyla cevap verdi sanırım hergün masal anlatsam kakasını yapması için etkili olacak
bu da of anne yeter demenin başka yolu olsa gerek benimki de uyuma numarası yaparak kurtulmaya çalışıyor bendenbu arada hadi gözünüz aydın yapmış kakasını demek ki masal rahatlattı kuzuyu
senin kuzuyla da 1 hafta var aralarında tam
evet şimdi sen söyleyince farkettim 1hafta arayla hayatımızın en güzel hediyesini almışız
bende bebeğimle uzun uzun sohbet ediyorum saçma sapan cümleler kuruyorum aklıma birşey gelmiyor ama aldığım tepkiler süper oluyor.suratı şekilden şekile giriyor bebeğimin bana laf yetiştirirken.
geçenlerde Gülben'in programında bir psikolog konuşuyordu.şöyle söylüyordu "bebeklerinizle bir saatte ilgileneniz aynı 10 saatte ilgilenseniz aynı çünkü onlar unuturlar ama eşlerinizin zaman kavramı vardır ne kadar ilgilendiğinizi unutmazlar bu yüzden eşlerinizle daha çok vakit geçirin... uygulayayım diyorm ama vicdanım rahat etmiyor azıcık yalnız kalsa üzülüyorum sıkıldı mı acaba diye. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??? ben bebeğimle ne kadar çok ilgilenirsem o kadar verim alacağımı düşünüyorum.
hayatımın gayesi diyebilirim tüm yaşam anlayısım değişti onunla birlikte ya bu kadar olacagını tahmin edemezdim..
selam kızlar biz geldik oğluşla..oğlum bugün beni şaşırttı 1 saattir uyuyor:))
neden acaba?normalde bu kadar uyuduğu gündüzleri pek görülmezdi ama neyse..bende o uyurken ütü yaptım,yemek yedim:125::125:
hoşgeldin canım
rahat bırak çocuğu uyusun uyuyan çocuğa niye uyuyorsun denir miiyilik yaramıyor bize uyur niye uyuyor uyumaz niye uyumuyor güzellik uykusuna yattı demek ki ohh keyfine bak sen de
valla canım annem de öyle diyor..sana da iyilik yaramaz diye:))
ama napıyım alışkının 15-20 dklık uykulara..bende takılıyorum dediğin gibi.ama sanırsam az sonra uyanacak kıpırdanmalar başladı
benim oğlan gibi uykucuysa uyanmaz doruk açar gözlerini bir iki gülücük atar aha uyandı derim hooop bir bakarım kapanır o gözlerbazen aynı evin içinde özlüyorum düşün
bugün kızım çook huysuz ya
bizimki de ilk günler gazdan hiçç uyuyamıyordu sabahlıyorduk şimdi onların acısını çıkartıyor sanırımyok canım ya uykucu değil tuna..bende ondan şaşıyorum ya:)
bazen bir ağlıyor uyurken sanki etini koparmışlar nasıl koştuğumu bilemiyorum.valla bende özlüyorum canım ya..geçen gün anneme bırakıp markete gittim geldim özledim 5 dk da
neden canım benim bir derdi mi var acaba:26:bugün kızım çook huysuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?