2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayım napıyo bebişleriniz ben tv den uzak tutmaya calısıyorum şuan

merhaba canım oğluşla günlük masal okuma seansımı yaptık şu an kendisi oyun halısında sporunu yapıyor malum yaz geliyor kızlara fit görünmek lazım
41 kere maşallah hala aklım almıyo nasıl o kadar uzun uyuduğuna

normalde 8e kadar uyuyor hep canım ama bukadarını ben de beklemiyordum hep aynı saatte uyanıyor diye güvendim ben de sıpaya canım eşime ve yakın çevreme göre benim çenemden kurtulmak biraz rahata kavuşmak için seviyormuş bukadar uykuyu amaa ben biliyorum ki oğlum anasının çenesine bayılıyor çok seviyor benimle sohbet etmeyi valla küçücük bebek ne anlarmış sohbetten diyenler oluyor örnek olarak oğlumu gösteriyorum çünkü biz bayağ bayağ sohbet ediyoruz

Son düzenleme:
Slm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii

canım oğlum bildiğin konuşuyor agulamayı aştı yani agu guuu aouuuvv tarzı uzun sobetlerde bulunuyoruz hergün ya da okuduğum masallara uzun uzun yorumlarda bulunuyor:)) bazen okadar hırslanıyor ki tamam şimdi konuşacak diyorum ve görmeden inanmak zor ama ben oğlumun ne dediğini gözlerinden bile anlıyorum sohbetimize şahit olanların ilk tepkisi abartıyorsun sanıyordum ama cidden konuşuyorsunuz oluyor ben oğlumdaki bu çene düşüklüğünü anasına bağlıyorum çünkü uyanık olduğu saatlerde çenemin durduğu inan çok ama çok nadirdir bazen bunaldığı için kendini uykuya vurduğunu düşünüyorum kendileri şuanda oyun halısında uyumak üzere çünkü

ohh maşallah yavruna bende şimdi kızıma masal anlatırken anlattıklarıma 2 gündür yapmadığı kakasıyla cevap verdi sanırım hergün masal anlatsam kakasını yapması için etkili olacak

Slm anneler.bisey sormak istiorum ben ppismis yumurta yiemiorum.ancak sutle bildircin yumurtasi i bi dikisle iciorum.simdi emzirme doneminde cig icsem sicak sutle bildircini bebege bisey olur
Ukii

merhaba canım. çiğ yumurtadan salmonella bulaşabiliyor bu da hamilelikte bebeğe geçiyor ama emzirirken sütten geçiyor mu emin değilim ama ben hala yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum buna çiğ yumurta da dahil.bence emin olmadan içme aile hekimliğindeki ebelere ya da doktoruna bir danış istersen emin olamadığım için tam yardımcı olamıyorum:26:

ohh maşallah yavruna bende şimdi kızıma masal anlatırken anlattıklarıma 2 gündür yapmadığı kakasıyla cevap verdi sanırım hergün masal anlatsam kakasını yapması için etkili olacak

bu da of anne yeter demenin başka yolu olsa gerek benimki de uyuma numarası yaparak kurtulmaya çalışıyor benden bu arada hadi gözünüz aydın yapmış kakasını demek ki masal rahatlattı kuzuyu

bende bebeğimle uzun uzun sohbet ediyorum saçma sapan cümleler kuruyorum aklıma birşey gelmiyor ama aldığım tepkiler süper oluyor.suratı şekilden şekile giriyor bebeğimin bana laf yetiştirirken.
geçenlerde Gülben'in programında bir psikolog konuşuyordu.şöyle söylüyordu "bebeklerinizle bir saatte ilgileneniz aynı 10 saatte ilgilenseniz aynı çünkü onlar unuturlar ama eşlerinizin zaman kavramı vardır ne kadar ilgilendiğinizi unutmazlar bu yüzden eşlerinizle daha çok vakit geçirin... uygulayayım diyorm ama vicdanım rahat etmiyor azıcık yalnız kalsa üzülüyorum sıkıldı mı acaba diye. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??? ben bebeğimle ne kadar çok ilgilenirsem o kadar verim alacağımı düşünüyorum.

merhaba canım. ben 1 saatle 10 saatin aynı olacağına da unutacaklarına inanmıyorum. ben daha hamileyken başladım onunla uzun uzun konuşmaya masallar okumaya daha karnımdayken bile bana tepki veriyordu. onunla geçirdiğim her anın ona bir faydası olduğunu düşünüyorum. belki şöyle olabilir 10 saat boş boş ilgileneceğine 1 saat tam anlamıyla bütün sevginle dikkatinle ilgilen çok daha verimli olur deseydi anlardım ama unutacaklarını sanmam. amaa eşlerle ilgilenme konusuna bend e katılıyorum ilk başlarda çok boşlamıştım bebeğim dışında ki herşeyi. evi temizliği eşimi kendimi ama şimdi toparlıyorum kendimi evime eşime kendime zaman ayırmam gerek önce ben mutlu olayım ki bebeğimi de mutlu ve huzurlu edeyim. hergün temizliğimi yaparım güzelce yemeklerimi hazırlar kendimi güzel hissedecek birşeyler yapar ve eşimi beklerim ama bu demek değildir her işi ben yapıyorum eve geldiği andan itibaren neredeyse bütün yükü alır eşim üzerimden.yada canım bişey yapmak istemez eşim gelince el birliğiyle hallederiz nasılsa derim.. eşim eve geldiği andan itibaren birbirimize ayırırız zamanımızı sohbet ederiz belki mısır patlatıp güzel bir film izleriz ya da sadece sarılır biraz anın tadını çıkartırız ama tabi buna bebeğimiz de izin veriyor uyumayan bir bebek olsaydı bu kadar yolunda olurmuydu herşey bilmiyorum:26:

hayatımın gayesi diyebilirim tüm yaşam anlayısım değişti onunla birlikte ya bu kadar olacagını tahmin edemezdim..

hergün şükrediyorum ben ne iyilik yaptım ki bukadar güzel bir bebeği bana yolladın diyorum. oğlumun gözünün içine bakıyorum güldüğü zaman hissettiklerimi tarif etmeme imkan yok. bazen oğlumdan sadece bahsederken bile gözlerimin dolduğuna şaşkınlıkla şahit oluyorum çook seviyorum ben minik adamımı ve onunla birlikte hergün yeni birşeyler keşfetmeye bayılıyorum

selam kızlar biz geldik oğluşla..oğlum bugün beni şaşırttı 1 saattir uyuyor:))
neden acaba?normalde bu kadar uyuduğu gündüzleri pek görülmezdi ama neyse..bende o uyurken ütü yaptım,yemek yedim:125::125:

hoşgeldin canım
rahat bırak çocuğu uyusun uyuyan çocuğa niye uyuyorsun denir mi iyilik yaramıyor bize uyur niye uyuyor uyumaz niye uyumuyor güzellik uykusuna yattı demek ki ohh keyfine bak sen de

hoşgeldin canım
rahat bırak çocuğu uyusun uyuyan çocuğa niye uyuyorsun denir mi iyilik yaramıyor bize uyur niye uyuyor uyumaz niye uyumuyor güzellik uykusuna yattı demek ki ohh keyfine bak sen de

valla canım annem de öyle diyor..sana da iyilik yaramaz diye:))
ama napıyım alışkının 15-20 dklık uykulara..bende takılıyorum dediğin gibi.ama sanırsam az sonra uyanacak kıpırdanmalar başladı

valla canım annem de öyle diyor..sana da iyilik yaramaz diye:))
ama napıyım alışkının 15-20 dklık uykulara..bende takılıyorum dediğin gibi.ama sanırsam az sonra uyanacak kıpırdanmalar başladı

benim oğlan gibi uykucuysa uyanmaz doruk açar gözlerini bir iki gülücük atar aha uyandı derim hooop bir bakarım kapanır o gözler bazen aynı evin içinde özlüyorum düşün

benim oğlan gibi uykucuysa uyanmaz doruk açar gözlerini bir iki gülücük atar aha uyandı derim hooop bir bakarım kapanır o gözler bazen aynı evin içinde özlüyorum düşün

yok canım ya uykucu değil tuna..bende ondan şaşıyorum ya:)
bazen bir ağlıyor uyurken sanki etini koparmışlar nasıl koştuğumu bilemiyorum.valla bende özlüyorum canım ya..geçen gün anneme bırakıp markete gittim geldim özledim 5 dk da

bizimki de ilk günler gazdan hiçç uyuyamıyordu sabahlıyorduk şimdi onların acısını çıkartıyor sanırım ben bile bu kadar özlüyorsam eşime yazık garibim sadece sabahları biraz koklaşabiliyorlar okadar sık sık arıyor telefona versene diye doruk oğlummm napıyorsun diyor eğer şanlıysa bizimki bir aguuu yolluyor babasına o da bununla yetiniyor
bugün kızım çook huysuz ya
neden canım benim bir derdi mi var acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…