2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum senin iki ay kaldi.bizim 3ayy..bugun iznim bitti benim.pazartesi isbasi yapmaliyim.aama heyet raporu alcaz insallah.dun hastaneye giris yaptik yatis icin.umarim bi sorun cikmaz ve alirim.birakamam ben kzumu biberon da almioo marmelattamm..senin izin var mi daha

Kuzum senin iki ay kaldi.bizim 3ayy..bugun iznim bitti benim.pazartesi isbasi yapmaliyim.aama heyet raporu alcaz insallah.dun hastaneye giris yaptik yatis icin.umarim bi sorun cikmaz ve alirim.birakamam ben kzumu biberon da almioo marmelattamm..senin izin var mi daha
Canım ben sözleşmeli çalıştığım için hamileliğimin başında ara verdim, bir kaç yıl kendim bakmak istiyorum, hatta ikinciyi de aradan çıkarıp öyle dönmeyi düşünüyorum. Ben üniversite zamanımdan beri hiç tatil yapmadan çalıştım ve hep hayalim hamileliğimden kreş dönemine dek çalışmadan huzurluca yaşayabilmekti. Gerçi bazen sıkılmıyor değilim ama çok çok gönül çeldirici bir teklif olmadıkça bir kaç yıl çalışmayı düşünmüyorum.

Canım ben sözleşmeli çalıştığım için hamileliğimin başında ara verdim, bir kaç yıl kendim bakmak istiyorum, hatta ikinciyi de aradan çıkarıp öyle dönmeyi düşünüyorum. Ben üniversite zamanımdan beri hiç tatil yapmadan çalıştım ve hep hayalim hamileliğimden kreş dönemine dek çalışmadan huzurluca yaşayabilmekti. Gerçi bazen sıkılmıyor değilim ama çok çok gönül çeldirici bir teklif olmadıkça bir kaç yıl çalışmayı düşünmüyorum.

aynen bende senın gibi düşünüyorum cnm kızım biraz büyüyene kadar calısmayı düşünmüyorum:16: eşimde böyle ıstıo hatta o da 2.ciyi de yaparız dio bazen:9:

Canım imkanın varsa bir çocuk üroloğu ile görüş, ben başıma geldiği için uyarıyorum herkesi. Bizim idrarımız ilk baştan sonda ile alınsaydı ve böbrek ultrasonuna bakmayı akıl etse idi çocuk doktorumuz oğlum hiç boş yere o kadar ağır antibiyotikleri, iğneleri olmayacaktı. Ama bu arada benim bebek erkek, farkeder mi bilmiyorum. Yine de bu işin uzmanı çocuk doktoru değil çocuk üroloğudur bence. Ankara'da isen başkent'in çocuk üroloğu çok iyi, tavsiye ederim.

istanbuldayım ben ama uyarın için saol
yarın doktorumuza tekrar gidicez bir kere daha tahlil yapalım dedi sorucam önereceği bi ürolog var mı diye tekrar saol :)

Oh ne guzel sanslisiniz.bn ogretmnim.ucretsiz izne ayrilcktim ama o zmn suresince asil vermiolar yerime ucretli veriyorlar.kiyamiorum cocuklarimaa:confused:

uyanıkken oğlumunda soğuk uyuyunca sıcacık oluyo ...

sırf bu elbiseler için kız doğurcam bi tanede :9::9:

bende oldum dün hemde ne olmak,sütüm iyice azaldı :(

oğlumda 1. ay 1100 2.ay 1000 3.ay 400gr almış ama bizim dr tahlil falan istemedi başaka bi dr a götürmeliiyim şart mı tahlil acaba :44:

daha erken kuzum diyet için

kimse benden beter olamaz 20 kg fazlam var evlendiğim kilodan bu yana psikolojimi bozuyo bazen ama diyet yapmıyorum :((

bilmiyorum ki bebek az emiyosa az kilo alıyosa sebepsiz ağlamaları varsa yada ateş oluyosa şüphelenilebilirmiş benim kızımda hiçbiri yok ama yinede yaptı doktor tahlili ve çıktı ama marmelatte bana çocuk ürologun gitmeyi önerdi bi doktorumuza danışıcam

Kızlar bu arada, büyük olasılıkla h.sonu memlekete gideceğiz, salı gününe dek bol bol özleyin bizi:) Salı günü de sağlık ocağında aşı randevumuz var, 4 aylık olacak artık oğlum..

kızlar bende ıslak mendil olarak unibaby kullandım sonra nivea kullandım daha sonra da dalin. şimdi unibaby e tekrar döndüm çünkü nivea ve dalin kremli oldukları için çok kuru geliyo bana 3-5 adet mendil kullanıyorum yapışan kakalarına,:ssz: uni baby daha ıslak olduğu için daha rahat ve 1 adet mendil ile temizleyebiliyorum popişkosunu. özellikle dalin daha kuru daha kremli.

fakat niveanın pişik kreminden çok memnun kaldım, azalınca dalin deneyeyim dedim :19:çok daha yumuşak yani nemlendiriyor mu ne yapıyor bilmiyorum :50:oğlumun poposu hemen kıpkırmızı oldu, dün tekrar nivea pişik kremini aldım.

bu arada dün komşum bana yumurtalı pırasa yaptı süt yapar diye, pırasaları minik minik doğrayıp akşamdan suya koydu sabah kavurup içine yumurta kırdı, gerçekten çok lezzetliydi, kahvaltım dan eksik etmememeyi düşünüyorum dün gerçekten bol bol sütüm oldu gece :nazar:120cc sağabildim.:46: normalde en fazla 80 cc çıkarabiliyordum. dün lokumda yemiştim lokumda süt yaparmış, ama ben pırasanın etkisi olduğunu düşünüyorum.

:1: bu arada oğlum duvar steakerlarına bayılıyor, arkadaşımın kızının odasında emzirirken steakerlara bakarak emiyor, emmeyi bırakıp onlara gülüyor onlara seslenip bişiler sölüyor, sonra çabuk çabuk tekrar emiyor ama gözünü alamıyor. bugün ayıcıklı kuzulu maymunlu çok şeker koca koca steakerlar aldım yatak odamda görebileceği yerlere yapıştırdım:52: sabırsızlıkla uyandığındaki tepkisini bekliyorum diyecektim ki :44: duvardan teker teker düşmüş olduklarını farkettim :44: puffff

canım prima pampers 2 model var biri hassas ciltler diye geçiyor beyaz paket sen hangisini kullandın?

yeşil olan üstünde pampers yazıyor.bebeğimin üstünde denemedim henüz hediye gelmişti bi açıp kokladım meraktan ama güzel kokuyordu...yoksa o pis kokan mendil bu mu??? benim burnumda mı bir gariplik var?:26:

kızlar benim bebeğim 2 aylık yüzü çok kötü oldu kızarıklık şişlik var doktor alerji dedi ne yaptıysam geçmiyo sizdede oldumu

canım geçmiş olsun ben bugün gülben ergenin programında dinledim çocuk doktoru prof gelmişti. 6.hastalık dedikleri bir hastalık varmış yüzde kızarıklık olurmuş,ateş olurmuş,alerjiyle karışırmış öyle anlattı..alerji olduğu kesinmiymiş ki ...internetten bugünkü yayını bir izle istersen...ben genelde gülbeni izliyorum zaman zaman çocuk doktorlarını alıyor programa çok faydalı şeyler konuşuluyor...hamileykende çok faydalandım ...

yeşil olan üstünde pampers yazıyor.bebeğimin üstünde denemedim henüz hediye gelmişti bi açıp kokladım meraktan ama güzel kokuyordu...yoksa o pis kokan mendil bu mu??? benim burnumda mı bir gariplik var?:26:

canım arkadaşların dediği beyaz paket olan sanırım:) eşim karışık almış bakalım ben beğenecekmiyim kokusunu çok meraktayım cidden:))

günaydınnn güzel mervenin güzel annesi :1: nasılsın canım? ben bugün bir şokla uyandım oğluş akşam 7de uyudu gece 3te emzirdim sabah eşimi 8gibi uyandırmam lazım nasılsa doruk uyanıyor o saatte dedim kurmadım saatimi sabah baktım eşim ısrarla beni uyandırıyor kalk saat 9buçuğa geliyor diye :53: aklıma ilk doruk geldi nasıl fırladım yataktan birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor yumurcak okadar mutlu uyandı ki sözde çok acelesi olan eşim oturdu birde oğluyla oynadı :1: bizde böylecee henüz 3 aylık olan bir bebeye güvenmemiz gerektiğini öğrenmiş olduk :9:

Back