2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydıın valla cok ıyıyım hava kapalı bugün sinir oldum bu arada damadıma güvenme olayınıza koptuum :))bn mervişe hiç güvenemıom ne yapcagı bellı olmuo çünkü.. dünden beri emerken bıraz emıo bıraz etrafı izlio hemen bırakıo emmeyı acaba emmeyi bırakckmı dıye korkuom (

burası güneşliii eşim elmalı kurabiye istemişti onu yapıcam ben de içini hazırladım tembellik yapıyorum ne bileyim canım hep aynı saatte uyanınca nasılsa uyandırır dedim sanki taş taşıdı sırtında uyudu okadar şimdi yine uyuyor karpuz sandı kendini galiba canım doruk da öyle biraz emiyor biraz beni dinliyor sonra komik geliyorum heralde ki gülüyor memeyi kaybediyor buluyor tekrar emiyor kafasını iyice arkaya yatırıp arkadan saldıracak var mı diye bakıyor sonra tekrar kapıyor memeyi kaçmasın diye kısacası o emerken ben yoruluyorum vee inan hiç bırakmaya niyeti yok memeyi ölüyor meme için sadece etraf daha fazla ilgilerini çekiyor. geçen gün avm bakım odasında bir kadın da emziriyordu bebeğini 11 aylıkmış çocuğa 2 yudum süt vercek diye canı çıktı kadının çocuk bir oraya bakıyor bir buraya bakıyor ısırıyor memeyi tutuyor sıkıyor basıyor kahkahayı onu görünce bir daha dert yanmadım ben varsın keyif yapsın dedim

ne bilim cnm önceden bı tutar doyana kadar bırakmazdı bugün öyle yapınca korktum acıkcası neysekı bu dönem büyüme atagı gecirio ondan olabılır belkı

prima premıum care 3 numara su anda sonra prima aktif bebek olanına gecerim herhalde cnm sen?:44:

ben de premium care kullanıyorum çok da memnunum hiç pişik derdimiz falan olmadı ama hareketlenemeye falan başlıyorlar ya aktif bebeğe mi geçsem diye de düşünmüyor değilim eğer iyiyse 1-2 ay daha buna devam edip öyle geçerim ama bilemiyorum da kararsızım biraz daha büyüyünce aktif bebek sanki daha iyi olurmuş gibi geliyor oyüzden sordum hangisini kullanıyorsun diye.

tatlım zaten premıum care 3 numaraya kadar var ya mecburen onun olmadıgı sürecte aktif bebege gecıcm arkadaslarım ıyı dıo görcz bakalım

hmm o zaman ben yanlıs biliom cn ya dogrudur vallakafa kalmadı artık

oğluşumun poposu çok hafif kızarmıştı ebeye gösterdim pişik oldu bu çocuk ya diye yoo o pişik değil dedi şimdi yok birşey bir rahatsızlığı da olmadı gözle görülen ama pişik nasıl oluyor onu anlamadım kadın pişik değil dedi ben mi abarttı anlamadım yani

o kırmızılıgı ıslak mendıller de yapıo bazen cnm mervennde ara ara oluo takılmıom artık

o kırmızılıgı ıslak mendıller de yapıo bazen cnm mervennde ara ara oluo takılmıom artık

acaba bez mi yapıyor dedim ben de ama bu zamana kadar yapmadı ne bileyim ebe de yok pişik değil deyince takılmadım sonra ama acemilik zormuş hayır pişiği bile anlamıyorum demek ki ben pişik diyorum ebe değil diyor belki o yanlış biliyordur anne daha iyi bilir

canım pişik başlangıcı da olabilir.. sen kremleri ihmal etme.. ben nivea yı beğenmedim dye birkaçkez sürmedim oğlum perişan oldu..
belki de değildir pişik... öyle olsa her çişinde yaygara basar.. yakar çişi.. 2-3 gün pudra kullan hemen geçer..
ben ne denediysem geçirmedi.. bebeten pudra aldı 3-4 günde anca geçti.. ama hep kuru kaldı oğlumun popişi
he bir de şu var.. idrar keseleri büyüyor bücürlerin daha fazla çiş tutabiliyorlar.. ozaman asidi de artıyor çişin ve pişik olması daha kolay hale geliyor..
3 ayını 1 hafta falan geçiyordu aktif bebeğe geçtim bende.. başta hoş geldi kokusu.. ama sonradan başımı ağırtmaya başladı
ama memnunum yani..kaka falan taşmadı şimdiye kdr hiç.. ama çiş taşıyor..
premium care de taşıyordu.. bende artık durumu kabullendim.. fazla çiş yapıyoruz..

Son düzenleme:

çok sağol canım ebeye pişik nasıl oluyor peki diyorum merak etme pişik değil bu zaten bebeğin çok rahat pişik de böyle olmaz dedi bezden mi oldu acaba dedim ama primadan memnundum hep değiştirmeye de cesaret edemedim kadın pişik depil deyince daha kötü olmasın sonra dedim

canım memnunsun ozaman aktif bebekten illa geçmek gerekiyor mu acaba yoksa premiumla devam etsek ne olur birde kaç numara kullanıyorsun canım

Merhaba bizim 3.ayımız biticek 7 kg olmuşuz.Boyumuz 62 cm.Sizlerin nasıl???
maşallah filizcim

41 kere maşallah hala aklım almıyo nasıl o kadar uzun uyuduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…