- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.661
günaydınnn güzel mervenin güzel annesinasılsın canım? ben bugün bir şokla uyandım oğluş akşam 7de uyudu gece 3te emzirdim sabah eşimi 8gibi uyandırmam lazım nasılsa doruk uyanıyor o saatte dedim kurmadım saatimi sabah baktım eşim ısrarla beni uyandırıyor kalk saat 9buçuğa geliyor diye aklıma ilk doruk geldi nasıl fırladım yataktan birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor yumurcak okadar mutlu uyandı ki sözde çok acelesi olan eşim oturdu birde oğluyla oynadı bizde böylecee henüz 3 aylık olan bir bebeye güvenmemiz gerektiğini öğrenmiş olduk
canım günaydıın valla cok ıyıyım hava kapalı bugün sinir oldum bu arada damadıma güvenme olayınıza koptuum :))bn mervişe hiç güvenemıom ne yapcagı bellı olmuo çünkü.. dünden beri emerken bıraz emıo bıraz etrafı izlio hemen bırakıo emmeyı acaba emmeyi bırakckmı dıye korkuom(
ne bilim cnm önceden bı tutar doyana kadar bırakmazdı bugün öyle yapınca korktum acıkcasıburası güneşliii eşim elmalı kurabiye istemişti onu yapıcam ben de içini hazırladım tembellik yapıyorumne bileyim canım hep aynı saatte uyanınca nasılsa uyandırır dedim sanki taş taşıdı sırtında uyudu okadar şimdi yine uyuyor karpuz sandı kendini galiba canım doruk da öyle biraz emiyor biraz beni dinliyor sonra komik geliyorum heralde ki gülüyor memeyi kaybediyor buluyor tekrar emiyor kafasını iyice arkaya yatırıp arkadan saldıracak var mı diye bakıyor sonra tekrar kapıyor memeyi kaçmasın diye kısacası o emerken ben yoruluyorum vee inan hiç bırakmaya niyeti yok memeyi ölüyor meme için sadece etraf daha fazla ilgilerini çekiyor. geçen gün avm bakım odasında bir kadın da emziriyordu bebeğini 11 aylıkmış çocuğa 2 yudum süt vercek diye canı çıktı kadının çocuk bir oraya bakıyor bir buraya bakıyor ısırıyor memeyi tutuyor sıkıyor basıyor kahkahayı onu görünce bir daha dert yanmadım ben varsın keyif yapsın dedim
ne bilim cnm önceden bı tutar doyana kadar bırakmazdı bugün öyle yapınca korktum acıkcasıneysekı bu dönem büyüme atagı gecirio ondan olabılır belkı
kübra bu arada hagi bezi kullanıyorsun canım sen?
prima premıum care 3 numara su anda sonra prima aktif bebek olanına gecerim herhalde cnm sen?:44:
ben de premium care kullanıyorum çok da memnunum hiç pişik derdimiz falan olmadıama hareketlenemeye falan başlıyorlar ya aktif bebeğe mi geçsem diye de düşünmüyor değilim eğer iyiyse 1-2 ay daha buna devam edip öyle geçerim ama bilemiyorum da kararsızım biraz daha büyüyünce aktif bebek sanki daha iyi olurmuş gibi geliyor oyüzden sordum hangisini kullanıyorsun diye.
tatlım zaten premıum care 3 numaraya kadar var ya mecburen onun olmadıgı sürecte aktif bebege gecıcm arkadaslarım ıyı dıo görcz bakalım
yoo 4-5 de var canım:44:
hmm o zaman ben yanlıs biliom cn ya dogrudur vallakafa kalmadı artık
oğluşumun poposu çok hafif kızarmıştı ebeye gösterdim pişik oldu bu çocuk ya diye yoo o pişik değil dedişimdi yok birşey bir rahatsızlığı da olmadı gözle görülen ama pişik nasıl oluyor onu anlamadım kadın pişik değil dedi ben mi abarttı anlamadım yani
o kırmızılıgı ıslak mendıller de yapıo bazen cnm mervennde ara ara oluo takılmıom artık
oğluşumun poposu çok hafif kızarmıştı ebeye gösterdim pişik oldu bu çocuk ya diye yoo o pişik değil dedişimdi yok birşey bir rahatsızlığı da olmadı gözle görülen ama pişik nasıl oluyor onu anlamadım kadın pişik değil dedi ben mi abarttı anlamadım yani
canım pişik başlangıcı da olabilir.. sen kremleri ihmal etme.. ben nivea yı beğenmedim dye birkaçkez sürmedim oğlum perişan oldu..
belki de değildir pişik... öyle olsa her çişinde yaygara basar.. yakar çişi.. 2-3 gün pudra kullan hemen geçer..
ben ne denediysem geçirmedi.. bebeten pudra aldı 3-4 günde anca geçti.. ama hep kuru kaldı oğlumun popişi
he bir de şu var.. idrar keseleri büyüyor bücürlerin daha fazla çiş tutabiliyorlar.. ozaman asidi de artıyor çişin ve pişik olması daha kolay hale geliyor..
3 ayını 1 hafta falan geçiyordu aktif bebeğe geçtim bende.. başta hoş geldi kokusu.. ama sonradan başımı ağırtmaya başladı
ama memnunum yani..kaka falan taşmadı şimdiye kdr hiç.. ama çiş taşıyor..
premium care de taşıyordu.. bende artık durumu kabullendim.. fazla çiş yapıyoruz..
kızlar oğluşumun uyanmaya niyeti yok sizler de yoksunuz
maşallah filizcimMerhaba bizim 3.ayımız biticek 7 kg olmuşuz.Boyumuz 62 cm.Sizlerin nasıl???
41 kere maşallah hala aklım almıyo nasıl o kadar uzun uyuduğunagünaydınnn güzel mervenin güzel annesinasılsın canım? ben bugün bir şokla uyandım oğluş akşam 7de uyudu gece 3te emzirdim sabah eşimi 8gibi uyandırmam lazım nasılsa doruk uyanıyor o saatte dedim kurmadım saatimi sabah baktım eşim ısrarla beni uyandırıyor kalk saat 9buçuğa geliyor diye aklıma ilk doruk geldi nasıl fırladım yataktan birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor yumurcak okadar mutlu uyandı ki sözde çok acelesi olan eşim oturdu birde oğluyla oynadı bizde böylecee henüz 3 aylık olan bir bebeye güvenmemiz gerektiğini öğrenmiş olduk
ben burdayım napıyo bebişleriniz ben tv den uzak tutmaya calısıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?