2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..

bizde oğlumla yarın ankaraya gidiyoruz:119:

oğluşum teyzeleriyle hasret gidercek, çok mutluyuz:118:

merhaba kızlar..

bizde oğlumla yarın ankaraya gidiyoruz:119:

oğluşum teyzeleriyle hasret gidercek, çok mutluyuz:118:

merhaba canım.. gözünaydın ne çok özlemişlerdir şimdi sizi çok özleniyor bu minikler. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz gerçi ben harika olacağından eminim bu ankara gezisinin.

merhaba canım.. gözünaydın ne çok özlemişlerdir şimdi sizi çok özleniyor bu minikler. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz gerçi ben harika olacağından eminim bu ankara gezisinin.

öyle cnm hergün teyzeleri arıyodu gelin artık diye.. bu gece yeğenlerim uyuyamaz :)

öyle cnm hergün teyzeleri arıyodu gelin artık diye.. bu gece yeğenlerim uyuyamaz :)

bizim halamız amcamız burda olduğu halde çok özlüyorlar birde uzakta oldular mı daha zor heran gelme imkanları da yok heyecanla bekliyorlardır şimdi sizi.
bizim oğlanın teyzesi dayısı yok malesef:31: halalarıyla ve amcasıyla idare etmek zorunda:31:

çok sağol ya nasıl moral veriyorsun anlatamam adam 20 tane almış ya :4:
canım hep bakıyorum ben de o konuya konu açılmıştı ama gelen giden yoktu geliyor demek ki yavaş yavaş 2013 bebekleri :27:

prima ıslak mendili markette fiyatının düştüğünü görünce 'nasılsa prima' diyerek hiç araştırmadan 6 paket aldım.
eve geldiğimde açık heyecanla kokladım ve o an bin pişman oldum.ayrıca mendilide sanki polyester.
bundan sonra asla almam..uni beybi yi takip edeceğim indirime girdiği gibi stoklarım ne yapayım. burada oahalı biraz.:31:

ben de 6 tane aldım diye üzülüyordum.neyse kullanmadan sudan geçirirsin ben genelde öyle yapıyorum.yoksa bebeğimin totsu yapış yapış oluyor.öyleki son kullanma tarihimi geçti diye düşünüp skt baktım :D

Son düzenleme:
Kızlar niye ıslak mendillere o kadar para veriyorsunuz ki? Ben hastane pamuğu aldım bir top, bir topu 10 lira bile değildi, 2 ay kullandım, ıslak mendili de sadece dışarıda kullanıyorum. Tanıdığım bütün doktorlar da hastane pamuğunu öneriyor, cildinde pişik yapmaz diye.

prima ıslak mendili markette fiyatının düştüğünü görünce 'nasılsa prima' diyerek hiç araştırmadan 6 paket aldım.
eve geldiğimde açık heyecanla kokladım ve o an bin pişman oldum.ayrıca mendilide sanki polyester.
bundan sonra asla almam..uni beybi yi takip edeceğim indirime girdiği gibi stoklarım ne yapayım. burada oahalı biraz.:31:

ben de 6 tane aldım diye üzülüyordum.neyse kullanmadan sudan geçirirsin ben genelde öyle yapıyorum.yoksa bebeğimin totsu yapış yapış oluyor.öyleki son kullanma tarihimi geçti diye düşünüp skt baktım :D

uni baby değiştirmeyi düşünmüyordum aslında ama eşim alayım mı deyince al demiş bulundum nasılsa 1-2 tane alır deneriz denedim ama aşırı almış. unibabyyi ben stok yaptığım için adamın eli alışmış az alamıyor ıslak mendil neyse evde daha uni var olmadı primayı geri veririm okadar kötüyse kullanamam yani kimse memnun dedğil anladığım kadarıyla. ama prima adı var birde nasıl bukadar kötü olur anlamadım

Kızlar niye ıslak mendillere o kadar para veriyorsunuz ki? Ben hastane pamuğu aldım bir top, bir topu 10 lira bile değildi, 2 ay kullandım, ıslak mendili de sadece dışarıda kullanıyorum. Tanıdığım bütün doktorlar da hastane pamuğunu öneriyor, cildinde pişik yapmaz diye.

bende pamuğa geçtim diğerleri nekadar iyi olsada kimyasal bulunduruyomuş şimdi pamuğu kavonoza koyup üstünede biraz ılık su döküyorum çak iyi oluyo tavsiye ederim pişik kremi bile kullanmıyorum.

kızlar kokulu mendil deyince aklıma geldi yanlışhatırlamıyorsam eğer görürseniz yeşil sabun kokulu uni baby i koklayın tecrübe edilmesi gereken bir ısalak mendil kokusu :27: :27: ıslak mendil kokusuna yenii bir boyut katmışlar :46: primanın kokusunu bilmiyorum ama bu ölümcül inannın :27: paylaştı çünkü eşleriniz alayımmii diye sorarsa yeşil sabun kokusu ne kadar kötü olabilirki deyip aldanabilirsiniz
küflü hamam kokusuu seviyorsanız başkaa :52:

bende pamuğa geçtim diğerleri nekadar iyi olsada kimyasal bulunduruyomuş şimdi pamuğu kavonoza koyup üstünede biraz ılık su döküyorum çak iyi oluyo tavsiye ederim pişik kremi bile kullanmıyorum.

Evet, ben de pişik kremi hiç kullanmadım, o kadar para verdim daha hiç sürmedim. Arada bir ev yapımı z.yağı ile yağlıyorum vücudunun alt kısmını, o kadar.

Kizlar hepiniz regli olunca sut azligindan bahsetmsiiniz..kendinizi sartlamayin ole gerkesin olmuo..ben iki hafta once regli oldum daha da cok sutum vardi:nazar:

Kizlar hepiniz regli olunca sut azligindan bahsetmsiiniz..kendinizi sartlamayin ole gerkesin olmuo..ben iki hafta once regli oldum daha da cok sutum vardi:nazar:

Ben 2 aydır regl oluyorum..Şu anda oğlum 5 aylık ve ben hala birkaç kere tattırmak dışında ek gıdalara başlamadım..Adet görmenin sütü azaltıcağını düşünmeyin bence..:34:

kızlar merhaba. ıslak mendil ile ilgili yazılarınızı okudum.hemen koştum banyoya stoklarımın arasında varmı diye ohhh yokmuş dedim.molfix,nivea,dalin birtek onu almamışız. bende doğduğunda beri uni baby kullandım 1 hafta oldu biteli.şimdi huggıes saf pamuk olandan kullanıyorum o da uni baby ye eş değer diyebilirim çok memnunum.lymonatacım eğer paketlerin açılmamışsa değiştirebilir eşin.yazık o kadar para veriliyo onlara normal ıslak mendiller gibi ucuzda değiller.

Maşallah de canım nazar değmesin. Ama malesef benim adet döneminde 1 hafta sütüm yok denecek kadar az oluyor, ben de normal dönemde depoladıklarımla besliyorum oğlumu, mama vermeyim diye. Ah bi 2 ay daha sıksak dişimizi, ek gıdaya tam geçebilsek bi:)

Back