- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.641
Ben doğduğundan beri prima pampers ıslak havlusunu kullanıyorum cnm çok memnunum kokusuda hoşuma gidiyor...
Canım ben sözleşmeli çalıştığım için hamileliğimin başında ara verdim, bir kaç yıl kendim bakmak istiyorum, hatta ikinciyi de aradan çıkarıp öyle dönmeyi düşünüyorum. Ben üniversite zamanımdan beri hiç tatil yapmadan çalıştım ve hep hayalim hamileliğimden kreş dönemine dek çalışmadan huzurluca yaşayabilmekti. Gerçi bazen sıkılmıyor değilim ama çok çok gönül çeldirici bir teklif olmadıkça bir kaç yıl çalışmayı düşünmüyorum.Kuzum senin iki ay kaldi.bizim 3ayy..bugun iznim bitti benim.pazartesi isbasi yapmaliyim.aama heyet raporu alcaz insallah.dun hastaneye giris yaptik yatis icin.umarim bi sorun cikmaz ve alirim.birakamam ben kzumu biberon da almioo marmelattamm..senin izin var mi daha
Canım ben sözleşmeli çalıştığım için hamileliğimin başında ara verdim, bir kaç yıl kendim bakmak istiyorum, hatta ikinciyi de aradan çıkarıp öyle dönmeyi düşünüyorum. Ben üniversite zamanımdan beri hiç tatil yapmadan çalıştım ve hep hayalim hamileliğimden kreş dönemine dek çalışmadan huzurluca yaşayabilmekti. Gerçi bazen sıkılmıyor değilim ama çok çok gönül çeldirici bir teklif olmadıkça bir kaç yıl çalışmayı düşünmüyorum.
Canım imkanın varsa bir çocuk üroloğu ile görüş, ben başıma geldiği için uyarıyorum herkesi. Bizim idrarımız ilk baştan sonda ile alınsaydı ve böbrek ultrasonuna bakmayı akıl etse idi çocuk doktorumuz oğlum hiç boş yere o kadar ağır antibiyotikleri, iğneleri olmayacaktı. Ama bu arada benim bebek erkek, farkeder mi bilmiyorum. Yine de bu işin uzmanı çocuk doktoru değil çocuk üroloğudur bence. Ankara'da isen başkent'in çocuk üroloğu çok iyi, tavsiye ederim.
uyanıkken oğlumunda soğuk uyuyunca sıcacık oluyo ...
sırf bu elbiseler için kız doğurcam bi tanede
bende oldum dün hemde ne olmak,sütüm iyice azaldı
oğlumda 1. ay 1100 2.ay 1000 3.ay 400gr almış ama bizim dr tahlil falan istemedi başaka bi dr a götürmeliiyim şart mı tahlil acaba :44:
daha erken kuzum diyet için
kimse benden beter olamaz 20 kg fazlam var evlendiğim kilodan bu yana psikolojimi bozuyo bazen ama diyet yapmıyorum(
pampers dediğin gibi güzel kokuyor mendilin kumaşıda hoş galiba arkadaşların bahsettiği farklı bir model. ben canbebenin mendilinide çok seviyorum.
canım prima pampers 2 model var biri hassas ciltler diye geçiyor beyaz paket sen hangisini kullandın?
kızlar benim bebeğim 2 aylık yüzü çok kötü oldu kızarıklık şişlik var doktor alerji dedi ne yaptıysam geçmiyo sizdede oldumu
yeşil olan üstünde pampers yazıyor.bebeğimin üstünde denemedim henüz hediye gelmişti bi açıp kokladım meraktan ama güzel kokuyordu...yoksa o pis kokan mendil bu mu??? benim burnumda mı bir gariplik var?:26:
günaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?