hımm o bel ağrısını sen bana sor bizimki kanguruyu çok seviyor zaten kucağa alışmıştı ama ağırlaştıkca kucak çok zor oluyo hem belim hem kolum kopuyordu şimdi kanguruya koyuyorum sadece belim kopuyor fıtık olcam korkuyorum :) , ay bizimde teyzesiyle dayısı izin vermiyor, saklı çıkıyoruz artık :) uzaktayızda telefonla teftiş ediyorlar, yeğenim bronşit çok zor oluyor onunda bebekken başlamıştı, az bi üşütsün tekrarlar.. bizimki hasta olmasın diye çıkarma diyor da yani kaç yşaına kadar çıkmayacak bu çocuk evet bahar havası çarpar belki ama yazında çok sıcak olur o da çarpar e kış zaten çarpar diyorum yok küçük diyo artık telefonda hiç dışarının muhabbetini etmiyorum :) çıkarıyorum ben günlük yarım saat falan güneş alsın biraz diye zaten rüzgarlı yada çok sıcaksa pek kalmıyoruz. içerdeyken ben hasta oldum, sesim kısık ninni bile söyleyemiyorum oğlumla konuşamıyorum fazla çocuk kim bu travesti sesli kadın diyordur, bu hastalığın içerisi dışarısı yok onu anladım :) bende özel bir sebep mi var diye merak etmiştim, çok paranoyak oldum ya yok üşüyecek yok yanacak :))
dışarısı bizde fazlaca gaz yapıyor ama napıyım akşamları bağrış çağrış :)
kaloriferler söndüyse artık biraz temizlenmiştir ankaranın havası, pek bilmem ankarayı ben ama gezmesini çok severim 23 nisanda gelicem sanırım oğlumla 1-2 günde altını üstüne getirebilirmiyim acaba :) dikmen vadisine gitmiştim yazın tekrar bebeğimle gitmek istiyorum oraya o zaman karnımdaydı :).
bu arada sevgili ankaralılar oğluma kıyafet alabileceğim nereler var tavsiye edebileceğiniz, ankarada ben bi ulusa gitmiştim birde ankamallda mağazalar vardı ama onlarda bebek arabası baktığım için mağazaların ismini bile hatırlamıyorum. birde forum ankaraya gitmiştim ama orayı sevmedim nedenini bilmiyorum sanırım hamilelik bulantısındandı :), başka böyle büyük alışveriş merkezi ne var, ya burda çok bunaldım gezmye hasret kaldım :)) oğlum da civil ve bücürük giyimden sıkıldı artık :) yazlık bişeyler aldım ama yetmez nasıl bişeyler alacağımıda bilmiyorum gerçi.
.
yine son olarak , bana da büyük beden kıyafet alışveriş için bilgiğiniz tavsiye edeceğiniz biyerler var mı ?
vee son olarak birde koltuklarımın hertarafı kusmuk oldu örtü alayım diyorum kumaş sizin bu konudaki önlemleriniz neler?