- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
- #28.641
kızlar süt saklama poşeti alacak olan varsa unnado'da Milkway ürünleri indirimli... :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraba, hamileyken sizleri takip ediyordum, ancak doğumdan sonra bakamadım hiç, benim oğlum üç aylık oldu, bu aralar emzirmede sıkıntı yaşıyoruz, emmek istemiyor, resmen savaşıyor göğsümle, acaba acıkmıyor mu diyorum, siz kaç saatte bir emziriyorsunuz, bu arada geçen hafta sünnet oldu oğlum, bebişlerinizin kiloları nasıl, benim oğlum 2860 kilo doğdu şu anda 6400 gr. azmı acaba fazla emmediği için beslenemiyor mu diye tedirgin oluyorum.
Bebeklerimiz benzer durumda. Biz 3 ay 10 günlüğüz. 2620 gr doğdu oğlum, 3 ay kontrolünde 6520 grdı. Doktor çok iyi dedi. "Biliyorum" diyecektim neredeyse:) Çünkü bence gelişimin tek göstergesi kilo değil. Oğlum mutlu bir bebek. Uyku sorunumuz yok, tüm gün ona maymun olan bir annesi, geceleri "hık" dediğinde fırlayan bir babası var. Sürekli ona şarkılar söylüyorum, hikayeler anlatıyorum, birlikte gazete okuyoruz, sohbetlere onu da katıyorum. Bir an önce emeklese, yürüse, koşsa, okusa, aşık olsa, dünyayı gezmeye kalksa istiyorum. Sonra vazgeçiyorum, hep böyle mememde kalsa diyorum.
Son 20 gündür falan emme konusunda oğlumu zorlamıyorum, bazen saat başı bazen de 4 saatte bir emiyor. Acıkınca söylüyor zaten. Benim kıstasım uyku. Uykusu derin ve güzelse büyür zaten bebek dediğin. Bir de bu aydan sonra yavaşlayacak kilo alımı. Çünkü onların bir taraftan diğer tarafa dönmeye çalışmaları bile bizim 1 saatlik koşumuzdan daha çok yoruyor onları.
merhaba kızlar. nasılsınız? dün gezdik oğlumla biraz sahilde dolaştık sonra halasına gittik. çok mutluydu bebeğim gülücüklere boğdu bizi ahh hep böyle neşeli olur umarım kuzularımızşimdi uyuyor öğleden sonra da kanguruya atıp pazara gidicez oğlanla:))) sizler nasılsınız güzel anneler?
Biz de liteway aldık, memnunuz ama. Benim oğlum da kanguru sevemedi bir türlü.
kızımın canını bugün çok yaktılar
2. ay aşımızı olduk.
eve gelir gelmez hemen calpol verdim.
fakat çok ilaç verme taraftarı değilim
siz kaç kere verdiniz calpolu bi kere vermem yeterli mi?
çok teşekkür ederim ilgilenip beni bilgilendirdiğin için .
inşallah ateşimiz çıkmaz telaşlı bi anne olarak şimdiden korkuyorum.
birde ebe aşıyı vururken kızımı sadece bana tutturdu eşime elletmedi bile alışmam gerekliyormuş
hala içim pırpır ediyor o çığlıklarından gözlerimi kapadım kızımı tutarken sesi yetti arttı bana
yaa, tam yatar halde yatırınca kıyameti koparıyor, biraz eğimli dursun diyoruz o zaman da bir süre sonra ağlamaya başlıyor, sizinki nasıl, ne zamandır kullanıyorsunuz? kanguru da vardı bir tane, sevmedi pek, dışa doğru bakınca daha iyi sanki, ama sert mi geldi acaba diyorum, daha yumuşak bir şey almayı düşünüyorum bakalım, değilse eve tıkılıp kaldık.
kızlar süt saklama poşeti alacak olan varsa unnado'da Milkway ürünleri indirimli... :)))
Biz de liteway aldık, memnunuz ama. Benim oğlum da kanguru sevemedi bir türlü.
kızlar meraba, hamileyken sizleri takip ediyordum, ancak doğumdan sonra bakamadım hiç, benim oğlum üç aylık oldu, bu aralar emzirmede sıkıntı yaşıyoruz, emmek istemiyor, resmen savaşıyor göğsümle, acaba acıkmıyor mu diyorum, siz kaç saatte bir emziriyorsunuz, bu arada geçen hafta sünnet oldu oğlum, bebişlerinizin kiloları nasıl, benim oğlum 2860 kilo doğdu şu anda 6400 gr. azmı acaba fazla emmediği için beslenemiyor mu diye tedirgin oluyorum.
merak etmee aynı sorrunları yaşıyoruz bizde 3 gün sonra 3 aylık olacaagız, geecelerı guzel emıyor gündüzde emiyor sabahta guzel emdı 2-3 saatte bir ama bugun 4 saat 20 dakıka oldu emmedi meselaa 11 de emzırdım 1 de uyudu uyumadan emzıreyım dedım reddettı sonrada 3 20 de uyandı ben acaaba acıkmadımı dıye dusundum dunde aaynı seylerı yasadım cunkı, sonra anladımkı cocuk acıkmıyor acıkan cocuk uyuyabilirmi deddim dogrumu düşünüyorum arrkadaşlar?
canım litewaydan memnunsun sanırım bizde Chicco Liteway Puset Amethyst almaya karar verdik biraz bilgi verirmisin çok ağırmı kullanımı rahatlığı nasıl?
merhaba, daha önce de ara ara yazmıştım belki hatırlarsınız, ben de ocak annesiyim. oğlum 16 ocak ta doğdu. ama biz daha hiç dışarı çıkmadık desem yeridir, arabayı chicco lite way aldık tam yatan olsun diye, ama bizimki sevmedi sanırım, yatırınca kıyametleri koparıyor. dışarı çıkmayı sevmiyor, sen ne kullanıyorsun araba olarak, sanırım sık sık çıkıyorsunuz. bir de kanguru markan nedir, henüz almadım.