- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.821
Evet cnm geldim ama İstanbul felakt kafamı kaldıramıyorum çıkıcam birazdan kuaföre gitmem lazım o yüzden topiğe bişey yazmadım geldiğimde yazarım diye..
Geçmişide okuyamadım çok birikmiş umarım herkes iyidir.
Seninde bebişn cinsiyeti belli olmuş faceden gördüm hayırlı olsun oğluşun ve cinsiyetini öğrenen bütün arkdaşlarada hayrlı olsunn..
hoşgeldın canım çok özlemiştik seni antakyada yanıyor ve nemli acayip terliyorum başım ağrıyo benımde tatil güzel geçmiştir inşallah
buarada cinsiyetler belli oluyo yavaştan gördüğün gibi oğlan anası oluyorum darısı senın başına canım,kuaför derken saçmı kestiriyosun cnm yada boya falan ben hiçbişey yaptırmıyorum kuaförün yolunu unuttum gidersem kestırecem dayanamayıp çünkü
şeydacım hoşgeldin tatlım,yokluğun belli oldu valla....buarada kızlar bana doktor içinde b12, folik asit, demir olan bir ilaç verdi şimdi onu içiyorum...gece yatmadan önce içiyorum "gyno ferro sanol" ismi....
Hoşbuldum cnm bende özledim sizi..
Valla yazlık süperdi sıcaktı ama evlerin içi serin denize fln girdim yemekte yiyebildim burası çok fena insanın yiyesi gelmiyo hele kalkıp hazırlamak ne mümkün
Ah cinsiyeti bi öğrensem zaten merktan çatlıyorum inşallah çarşamba gittiğimde öğrenebilirim..
Tabloda da kızlarla erkekler eşit daha bi üstünlük yok
Kuaför değil aslnda cnm güzellik salonu ağda için gidiyorum saçlarımda boya yok bnm kestirmeyide batıl inanç olsa bile kestrmiyorum..
Hoşbuldum cnm nasılsın?
İnşallah iyisindir face yazan arkadaşların nasıl oldklarını görebildim bitek ekli olmayanlar hakkında fikrim yok
slmm arkadaslarr yaa bise sorcam size bnde hamilelikte sac kesilmez boyanmaz diyee biliyordumm ama ben hamile oldugumu ogrenmeden once sacimi kestimm adetim 2 gun gecmisti hamile oldugumu bilmiyordumm bilseydim kesmezdimm birsey olmaz degil mi :18: aranizda sacini kesen yada boyatan warmi??:26::26:
slmm arkadaslarr yaa bise sorcam size bnde hamilelikte sac kesilmez boyanmaz diyee biliyordumm ama ben hamile oldugumu ogrenmeden once sacimi kestimm adetim 2 gun gecmisti hamile oldugumu bilmiyordumm bilseydim kesmezdimm birsey olmaz degil mi :18: aranizda sacini kesen yada boyatan warmi??:26::26:
ben nasılımmm...?????
ben berbat haldeyim...
moralim çok bozuk...kimsenin annesi benimki kadar acımasız olamaz...daha 20 gün önce yüksekten düştü ameliyat oldu hep yanındaydım her istediğini yaptık..hergün 120 km lik yolu tepdik ve ben hamileyimm...maddi açıdan manevi açıdan battıkkkkk..
ameliyattan sonra fizik tedavi için hastane hastane dolaştık..sadece kocam çabaladı..oysa iki tanede abim var istanbulda bir tek ziyarete geldiler..bütün işlemleri biz yaptık..hala hastanede olan annem beni
hastanede azarladı ağlattı..
bişi demedim..yine kandilde aradım nasılsın dedim..o benim halimi hatrımı sormaz bile hemen eve git babanla kardeşine bak yemek yap temizlik yapın..
ne zaman telefonda konuşsam aynı muhabbet..ben onun kölesiymişim gibi...benim hamileliğimin gidişatı umrunda değil..
bugün yine aynısı....
ben hal hatır sordum fizik için ona adam ayarladım..çok şükür olmuşşşş diye sevinirken yine aynı muhabbet..eve kadın tut temizlik yaptırt...babanlara bak çamaşırlarına yıkaaaa...kocana söyle ev bulsun bana yeni eve çıkıcakmış...kolariferli olsun..badana yaptırtın...hep emir...bir allah razı olsun diyen olmadı..
napıcam bilmiyorum..annemlerin durumları yok herkes elinden geldiğince bakıyor..hastanede hala ve yine kırıcı olmasına rahmen herşeyine koşuyoruz..tek bir nasılsın diyen yoooookkk...
annelerinizin kıymetini bilin...benim kaynanam bile böyle değil..annem heppp böyleydi...sanırım 10.kattan da düşse üstünden tır da geçse aynı olucakkk..
canım bunlar yani saçın kesilmemesi batıl inanç bebeğe hiç bir zararı yok...açıkçası ben batıl inançlara pek aldırmayan biriydim ama söz konusu bebeğim olunca uyup kestirmedim,kestirmeyi de düşünmüyorum,forumda kestirenler de oldu canım dediğim gibi batıl inanç hiç bir mantıklı açıklaması yok seç kestirmemenin...tamamen sana kalmış...ama boyatmanın zararlı olduğunu söylüyorlar,neticede kimyasal bir madde ve vücuda temas ediyor...
Ben da saçımı boyamıştım bilmeden hamile olduğumu
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr BEN GELDİMMMMMMMMMMMM DENİZ DEYDİM GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..
NASILSINIZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?????????????**
BEN YOKKEN HERŞEY YOLUNDAMIYDI??????????????
ben nasılımmm...?????
ben berbat haldeyim...
moralim çok bozuk...kimsenin annesi benimki kadar acımasız olamaz...daha 20 gün önce yüksekten düştü ameliyat oldu hep yanındaydım her istediğini yaptık..hergün 120 km lik yolu tepdik ve ben hamileyimm...maddi açıdan manevi açıdan battıkkkkk..
ameliyattan sonra fizik tedavi için hastane hastane dolaştık..sadece kocam çabaladı..oysa iki tanede abim var istanbulda bir tek ziyarete geldiler..bütün işlemleri biz yaptık..hala hastanede olan annem beni
bişi demedim..yine kandilde aradım nasılsın dedim..o benim halimi hatrımı sormaz bile hemen eve git babanla kardeşine bak yemek yap temizlik yapın..
ne zaman telefonda konuşsam aynı muhabbet..ben onun kölesiymişim gibi...benim hamileliğimin gidişatı umrunda değil..
bugün yine aynısı....
ben hal hatır sordum fizik için ona adam ayarladım..çok şükür olmuşşşş diye sevinirken yine aynı muhabbet..eve kadın tut temizlik yaptırt...babanlara bak çamaşırlarına yıkaaaa...kocana söyle ev bulsun bana yeni eve çıkıcakmış...kolariferli olsun..badana yaptırtın...hep emir...bir allah razı olsun diyen olmadı..
napıcam bilmiyorum..annemlerin durumları yok herkes elinden geldiğince bakıyor..hastanede hala ve yine kırıcı olmasına rahmen herşeyine koşuyoruz..tek bir nasılsın diyen yoooookkk...
annelerinizin kıymetini bilin...benim kaynanam bile böyle değil..annem heppp böyleydi...sanırım 10.kattan da düşse üstünden tır da geçse aynı olucakkk..
umarim bise olmaz cnmm yaa korkmuyorumda degil yanii :18::18:
bende batil inanc diyorumm ama cnm insan olur olmazz etkileniyorr yani hep dusunuyorumm bunu eskiler hep anlatirmis sacini kesen bebeginin omrunden gidermis yada ne biliyimm eli ayagi kesik dogarmiss bunlara benzer bir suru sey her ne kadar inanmak istemesemde icimde bise suphee kaliyorr :84:
hoşgeldiinnn şeydacımmm..
oohh tatilide yaptın geldin ne güzel..
bizim gibi tatil yapamayanlar burda yazdık da yazdık..
seneye acısını çıkartıcam bende..
iyiyim tatlım çok sağol,sende iyisindir inşallah... tatilin iyi geçmiş anladığım kadarıyla ne güzel bu hafta çok sıcak geçicekmiş, izmir de yanıyor,ya valla sırf burası için, sizler için face açmayı düşünüyorum canım, ama önce eşimi bir kıvama getirmem lazım:86:
ben nasılımmm...?????
ben berbat haldeyim...
bugün yine aynısı....
kalmasın canım dedim ya batıl inanç, saçma aslında ama insan yine de "acaba" diyor...hem sen bilmeden kestirmişin...:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?