2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım de 2li test sonuçlarım çok şükür ki iyi çıktı. risk 10000de 1 den küçük yazıyor. bide bu hCG oranına mı bakıyorduk? bende 54,7 yazıyor :33: 50den büyük olunca ne oluyordu :37:

çok şükür canım :61: 50 den büyük olunca hcg kız oluyor benımki 14,2 falandı erkek tuttu bende yanı diğer topikte ve face de bunu ben yazmıştım ilk ama ben bile inanmamıştım tutunca şaşırdım :53:

hepinize merhaba kızlar cnm sıkılıyo çok doktordan geldim şimdi öle olumsuz bi şeyde demedi ama benim huyum bu öküz altında buza ararım 3 lü test için kan verdim ultrasonda kemiklerine kafasına yok burnuna yok suyuna falan baktı olumsuz hiç bi şey sölemedi adamı dedi tek kanı ver aldıgında gelirsin bakar konuşuruz . Olumsuzlukmu sezdiki konuşuruz dedi diye yedim iki saattir kendimi bide kaşıntı tuttu bide sıcak offf :50: içim sıkılıyo

sıcak sıkıntı hepsi karışık bence. bende de var kaşıntı, terliyorum şapur şupur menapozlu teyzeleri geçtim. göğsüm acıyor, sütyen almam lazım çok sıkıyor artık sütyenlerim ..

takmıyorum hayatım ben evde dışardada zor sabrediyorum daha eve çıkarken çözüyorum kopçasını
öle alışveriş falanda yapamıcam ben galiba iki magaza dolaştım al ulu hasta oldum yatıyorum :31:

hepinize merhaba kızlar cnm sıkılıyo çok doktordan geldim şimdi öle olumsuz bi şeyde demedi ama benim huyum bu öküz altında buza ararım 3 lü test için kan verdim ultrasonda kemiklerine kafasına yok burnuna yok suyuna falan baktı olumsuz hiç bi şey sölemedi adamı dedi tek kanı ver aldıgında gelirsin bakar konuşuruz . Olumsuzlukmu sezdiki konuşuruz dedi diye yedim iki saattir kendimi bide kaşıntı tuttu bide sıcak offf :50: içim sıkılıyo

leloş kötü şeyler getirme aklına, kan sonucunu da göreyim demek istemiştir...

canım neden oyle diyorsun, ne olumsuzluğu olsunki, benim doktorumda ikili testimin sonuçları iyi olduğu halde yaşımdan dolayı 3lüyü yaptırıyor. ve aynen seniniki gibi sonuçları çıkınca getir bakarız dedi. bakıncada konuşacak tabiki değerlerin iyi şöyle böyle diycek. sen bi duş al hadi ılık suyla, benim yerimede oyna suyla oh ne güzel. içini de dışını da ferah tut hadi güzelim..

benım de 2li test sonuçlarım çok şükür ki iyi çıktı. risk 10000de 1 den küçük yazıyor. bide bu hCG oranına mı bakıyorduk? bende 54,7 yazıyor :33: 50den büyük olunca ne oluyordu :37:

çok güzel benimde değerlerim güzel çıktı şükür içim rahat etti başka test yaptırmayız dedi dr. benim 0.67 bana büyük ihtimalle erkek dedi ama belli olmaz tabikide daha 12 haftalık

yok canım olumsuz bir şey olduğundan değildir.benim de ikili tarama testine giderken sonuçları mail at bana arar konuşuruz demişti ,tarama için ölçerken zaten olsaydı birşeyler mutlaka söylerdi bir olumsuzluk olsaydı.

Duş aldım gelir gelmez ama tilkiler gitmedi işte hehh kötü bi şey gördü kan sonucuda çıksın sölücek gibi bir sürü şey ürettim kendi kendime konuşuruz dedi ya ayy ne bilim güneşmi çarptı beni nee canım ağlamak istiyo eşim magazalara bakalım kızımıza bi şeyler alalım dedi bir iki yere girdim çıktım hiçmi bi şey begenmedin diyo bilmemki dedim canın istemiyo gezmek anlaşıldı eve gidelim dedi. :31:

Son düzenleme:
hcg değeri oğlumda 19 du .şimdi kızımda 67.5 çıktı .
seyyahım seninki %51 kız ihtimali kan dada aynı oranda gidiyor erkek olucak o paşa görceksin sende :1::nazar:

Duş aldım gelir gelmez ama tilkiler gitmedi işte hehh kötü bi şey gördü kan sonucuda çıksın sölücek gibi bir sürü şey ürettim kendi kendime konuşuruz dedi ya ayy ne bilim güneşmi çarptı beni nee canım ağlamak istiyo eşim magazalara bakalım kızımıza bi şeyler alalım dedi bir iki yere girdim çıktım hiçmi bi şey begenmedin diyo bilmemki dedim canın istemiyo gezmek anlaşıldı eve gidelim dedi. :31:

sen kalbini ferah tut canım doktorlar ortada bişey yokken bile insanı bazen tedirgin ederler..bütün anne adaylarında risk var zaten.hangimizde yokki...her doktora gittiğimde aceba kötü bişeymi diyecek.bebeğimi sağlıklı görebilecekmiyim aceba bu korkularla gidiyorum..ve her gittiğimde yavrumun kalp atışını duyunca sevinçten ağlıyorum...inan çoğu annede bunları yaşıyordur..ah bu doktorlar

]

cnm sacmalama ne varkı onda
duruam göre konusuruz demişişte hemen kötüdüşünme

kısım ben 3 bebekle göze almayı düşünüyosam sen kap bebişi gel :4:
dogru dıyorsun bak:)

:49: bende 4. haftamdan beri elevit kullandım, 15+3 deyiz hiç sorun yaşamadım fakat son 5 gündür kullanamıyorum :63:midemde hem ağrı hem bulantı yapmaya başladı, bugün doktorumu aradım centrum içmemi söyledi. Fazla uzun süre kullanınca mideye dokunuyor sanırım, 7 aylık olan arkadaşımda 3 kutu kullandıktan sonra midesine dokunmuş, onunda doktoru vitaminini değiştirdi. :49:

ya hmm anladım
bana vitamin verdi
amam bugun alıcam daha adını okuyamadım receteden:52:

41mi? kıyamam sana ama evdesin şanslısın, ben işteyim piştim. ama birazdan evime gidicem ve bıcıycammmm.yaşasınnnn:))

evet :59:az once duş aldım ama bısı degısmedı gece uyuyamamıstım sıcaktan dustan sonra azıcık rahatladım uyuyakalmısım kalktım ki yastık cımcırık olmus napcam bn boyle bilmıyorm=(

Back