ben nasılımmm...?????
ben berbat haldeyim...
moralim çok bozuk...kimsenin annesi benimki kadar acımasız olamaz...daha 20 gün önce yüksekten düştü ameliyat oldu hep yanındaydım her istediğini yaptık..hergün 120 km lik yolu tepdik ve ben hamileyimm...maddi açıdan manevi açıdan battıkkkkk..
ameliyattan sonra fizik tedavi için hastane hastane dolaştık..sadece kocam çabaladı..oysa iki tanede abim var istanbulda bir tek ziyarete geldiler..bütün işlemleri biz yaptık..hala hastanede olan annem beni
hastanede azarladı ağlattı..
bişi demedim..yine kandilde aradım nasılsın dedim..o benim halimi hatrımı sormaz bile hemen eve git babanla kardeşine bak yemek yap temizlik yapın..
ne zaman telefonda konuşsam aynı muhabbet..ben onun kölesiymişim gibi...benim hamileliğimin gidişatı umrunda değil..
bugün yine aynısı....
ben hal hatır sordum fizik için ona adam ayarladım..çok şükür olmuşşşş diye sevinirken yine aynı muhabbet..eve kadın tut temizlik yaptırt...babanlara bak çamaşırlarına yıkaaaa...kocana söyle ev bulsun bana yeni eve çıkıcakmış...kolariferli olsun..badana yaptırtın...hep emir...bir allah razı olsun diyen olmadı..
napıcam bilmiyorum..annemlerin durumları yok herkes elinden geldiğince bakıyor..hastanede hala ve yine kırıcı olmasına rahmen herşeyine koşuyoruz..tek bir nasılsın diyen yoooookkk...
annelerinizin kıymetini bilin...benim kaynanam bile böyle değil..annem heppp böyleydi...sanırım 10.kattan da düşse üstünden tır da geçse aynı olucakkk..