2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam doktor bana da elevit verdi 2 gün önce.

eczaneye gittim. şuanda yok biz size yollayalım dedi.

baktım ofise çocuk getirdi ama decavit diye bi ilaç. eş değermiş.

henüz başlamadım ama napsam ki doktora da sormadım var mı aranızda kullanan ya da bununla ilgili olumlu olumsuz bişi duyan.

henüz başlamadım ama napsam ki doktora da sormadım var mı aranızda kullanan ya da bununla ilgili olumlu olumsuz bişi duyan.

bn 8.haftadan berı kullanıyorum canım yatmadan once alıyorum acıktırdıgı ıcın ben bi olumsuzlugunu gormedım ..

bn 8.haftadan berı kullanıyorum canım yatmadan once alıyorum acıktırdıgı ıcın ben bi olumsuzlugunu gormedım ..

ya işte benim kafamı karıştıran decavit kullananı pek duymadım. genelde elevit ya

acaba dedim başkaları da var mı benim gibi decavit kullanan ya da kullanacak olan diye.

demek acıktırıo hadi ya tüh zaten maşallah iştahım yerinde :)

evt canım normalde sabah kalktıgımızda bulanıyo ya mide..bunu ıkı gun ıcmemıstım o zaman sabah kalktıgımda fazla bulanmamıstı ama ıcıp yattıgım zaman felaket oluyo ama snde aynı etkıyı yaratırmı bılemıcem=))

Son düzenleme:

canım,

o ilacı ben kullanıyorum..doktorumun verdiği multi vitamin .
hiç bir olumsuz bir etki görmedim..

hayır canım kesinliklşe kullanma iade et..doktor ne dediyse o

evt canım normalde sabah kalktıgımızda bulanıyo ya mide..bunu ıkı gun ıcmemıstım o zaman sabah kalktıgımda fazla bulanmamıstı ama ıcıp yattıgım zaman felaket oluyo ama snde aynı etkıyı yaratırmı bılemıcem=))

valla ben hamileliğimin ilk gününden beri hiç bulantı yaşamadım allahtan :nazar:

bakalım başlıyım o zaman. dmek ki kullananlar var .

ok kızlar tşk ederm.:13:

arkadaşlar bende acıktığım için eleviti gece uyumadan önce içiyordum...doktorum şimdi bana sabah eleviti iç öğle yemeğinden sonra demir ilacı verdi onu iç dedi..ama ben eleviti gece içeyimmi diye sormadım bu gittiğimde sorucam..birde elevit çok kötü kokuyor diye ben sütle içiyordum..ben söylemeden doktorum bu ilaçları su ile iç süt emilimini azaltıyor dedi...bende hımmmm dedim piki dedim..

valla ben hamileliğimin ilk gününden beri hiç bulantı yaşamadım allahtan :nazar:

bakalım başlıyım o zaman. dmek ki kullananlar var .

ok kızlar tşk ederm.:13:

canım bende de hiç bulantı kusma olmadı..
kullandığım ilaçlardan da bi etki görmedim hiç.
kabızlık şişkinlik falan yapmadı hiç.
sabah aç karnına demir ilacını içiyorum.
ofiste kahvaltımı edince de decaviti içiyorum..midemde tuhaf bi his hissetmedim hiç.

arkadaşlar bende acıktığım için eleviti gece uyumadan önce içiyordum...doktorum şimdi bana sabah eleviti iç öğle yemeğinden sonra demir ilacı verdi onu iç dedi..ama ben eleviti gece içeyimmi diye sormadım bu gittiğimde sorucam..birde elevit çok kötü kokuyor diye ben sütle içiyordum..ben söylemeden doktorum bu ilaçları su ile iç süt emilimini azaltıyor dedi...bende hımmmm dedim piki dedim..

aa bu arada ben 13 + 1 im. seninle aynıyız :13:

bişi daha sorcam .

çok oldum ama. bana doktor demir hapı vermedi.

benim ki verilmeyenler var mı aranızda. sadece vitamin verdi. folik asit biter bitmez.

slm annişler hafta sonu gezdim izmite gölcüğe gittim geldim iyi oldu bu bana baya yeter bu gün ilk defa bebiş kıyafetleine baktım arkadaşımın bebişine bişile aldım dooooom günü yaın ordan bi arkadaşı gördüm hamilemisin dedi göbüşüme baktı evet deyince ne mutlu oldu bende öle alahıma bunu yaşşattığı için sonsuz şükürrrrrrr

slm kızlarrr

aaaaa seydayı görüyorumm canım geldinmi yenıden :71:

Evet cnm geldim ama İstanbul felakt kafamı kaldıramıyorum çıkıcam birazdan kuaföre gitmem lazım o yüzden topiğe bişey yazmadım geldiğimde yazarım diye..
Geçmişide okuyamadım çok birikmiş umarım herkes iyidir.
Seninde bebişn cinsiyeti belli olmuş faceden gördüm hayırlı olsun oğluşun ve cinsiyetini öğrenen bütün arkdaşlarada hayrlı olsunn.. :71:

bişi daha sorcam .

çok oldum ama. bana doktor demir hapı vermedi.

benim ki verilmeyenler var mı aranızda. sadece vitamin verdi. folik asit biter bitmez.

est.:49:banada vermedı canım kanım iyiymş cunku gerek gormedı baska ılaca bu kadar takntılı olma cnm ya aa=)

:49: bende 4. haftamdan beri elevit kullandım, 15+3 deyiz hiç sorun yaşamadım fakat son 5 gündür kullanamıyorum :63:midemde hem ağrı hem bulantı yapmaya başladı, bugün doktorumu aradım centrum içmemi söyledi. Fazla uzun süre kullanınca mideye dokunuyor sanırım, 7 aylık olan arkadaşımda 3 kutu kullandıktan sonra midesine dokunmuş, onunda doktoru vitaminini değiştirdi. :49:
ay bende aldırdım ilaçlarımı kızlar
biri decavitmiş benimki - bu demir ilacımı bunu yatrkenmı ıceyım bende sizin gibi? tok yazıyır ustunde

biride gyno ferro sanol diye bişey
doktor vbitamin yazıcam biraz buyuk bi ilac günde 1 zor gelirse 2- gunde bir alabilirsin dedi
hangısı ıcın dedıkı acaba

Evet cnm geldim ama İstanbul felakt kafamı kaldıramıyorum çıkıcam birazdan kuaföre gitmem lazım o yüzden topiğe bişey yazmadım geldiğimde yazarım diye..
Geçmişide okuyamadım çok birikmiş umarım herkes iyidir.
Seninde bebişn cinsiyeti belli olmuş faceden gördüm hayırlı olsun oğluşun ve cinsiyetini öğrenen bütün arkdaşlarada hayrlı olsunn.. :71:

hoşgeldın canım çok özlemiştik seni antakyada yanıyor ve nemli acayip terliyorum başım ağrıyo benımde tatil güzel geçmiştir inşallah

buarada cinsiyetler belli oluyo yavaştan gördüğün gibi oğlan anası oluyorum darısı senın başına canım,kuaför derken saçmı kestiriyosun cnm yada boya falan ben hiçbişey yaptırmıyorum kuaförün yolunu unuttum gidersem kestırecem dayanamayıp çünkü:27:

Back