- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.781
benım de 2li test sonuçlarım çok şükür ki iyi çıktı. risk 10000de 1 den küçük yazıyor. bide bu hCG oranına mı bakıyorduk? bende 54,7 yazıyor50den büyük olunca ne oluyordu
benım de 2li test sonuçlarım çok şükür ki iyi çıktı. risk 10000de 1 den küçük yazıyor. bide bu hCG oranına mı bakıyorduk? bende 54,7 yazıyor50den büyük olunca ne oluyordu
sıcak sıkıntı hepsi karışık bence. bende de var kaşıntı, terliyorum şapur şupur menapozlu teyzeleri geçtim. göğsüm acıyor, sütyen almam lazım çok sıkıyor artık sütyenlerim ..
hepinize merhaba kızlar cnm sıkılıyo çok doktordan geldim şimdi öle olumsuz bi şeyde demedi ama benim huyum bu öküz altında buza ararım 3 lü test için kan verdim ultrasonda kemiklerine kafasına yok burnuna yok suyuna falan baktı olumsuz hiç bi şey sölemedi adamı dedi tek kanı ver aldıgında gelirsin bakar konuşuruz . Olumsuzlukmu sezdiki konuşuruz dedi diye yedim iki saattir kendimi bide kaşıntı tuttu bide sıcak offfiçim sıkılıyo
hepinize merhaba kızlar cnm sıkılıyo çok doktordan geldim şimdi öle olumsuz bi şeyde demedi ama benim huyum bu öküz altında buza ararım 3 lü test için kan verdim ultrasonda kemiklerine kafasına yok burnuna yok suyuna falan baktı olumsuz hiç bi şey sölemedi adamı dedi tek kanı ver aldıgında gelirsin bakar konuşuruz . Olumsuzlukmu sezdiki konuşuruz dedi diye yedim iki saattir kendimi bide kaşıntı tuttu bide sıcak offfiçim sıkılıyo
yok canım olumsuz bir şey olduğundan değildir.benim de ikili tarama testine giderken sonuçları mail at bana arar konuşuruz demişti ,tarama için ölçerken zaten olsaydı birşeyler mutlaka söylerdi bir olumsuzluk olsaydı.hepinize merhaba kızlar cnm sıkılıyo çok doktordan geldim şimdi öle olumsuz bi şeyde demedi ama benim huyum bu öküz altında buza ararım 3 lü test için kan verdim ultrasonda kemiklerine kafasına yok burnuna yok suyuna falan baktı olumsuz hiç bi şey sölemedi adamı dedi tek kanı ver aldıgında gelirsin bakar konuşuruz . Olumsuzlukmu sezdiki konuşuruz dedi diye yedim iki saattir kendimi bide kaşıntı tuttu bide sıcak offfiçim sıkılıyo
Duş aldım gelir gelmez ama tilkiler gitmedi işte hehh kötü bi şey gördü kan sonucuda çıksın sölücek gibi bir sürü şey ürettim kendi kendime konuşuruz dedi ya ayy ne bilim güneşmi çarptı beni nee canım ağlamak istiyo eşim magazalara bakalım kızımıza bi şeyler alalım dedi bir iki yere girdim çıktım hiçmi bi şey begenmedin diyo bilmemki dedim canın istemiyo gezmek anlaşıldı eve gidelim dedi.
cnm sacmalama ne varkı ondahepinize merhaba kızlar cnm sıkılıyo çok doktordan geldim şimdi öle olumsuz bi şeyde demedi ama benim huyum bu öküz altında buza ararım 3 lü test için kan verdim ultrasonda kemiklerine kafasına yok burnuna yok suyuna falan baktı olumsuz hiç bi şey sölemedi adamı dedi tek kanı ver aldıgında gelirsin bakar konuşuruz . Olumsuzlukmu sezdiki konuşuruz dedi diye yedim iki saattir kendimi bide kaşıntı tuttu bide sıcak offfiçim sıkılıyo
dogru dıyorsun bak:)kısım ben 3 bebekle göze almayı düşünüyosam sen kap bebişi gel
bugun rehavet var hepimizde canım, şahsen ben terden öldüm,ankara yanıyor..
aynenn burası 41 derece=(26::96:
ya hmm anladım
bana vitamin verdi
amam bugun alıcam daha adını okuyamadım receteden
41mi? kıyamam sana ama evdesin şanslısın, ben işteyim piştim. ama birazdan evime gidicem ve bıcıycammmm.yaşasınnnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?