2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar

Bugün nasılsınız bakalım? ben pek iyi değilim kaşınıp duruyorum alerji oldum . dr um krem verdi ama pek br işe yaradığı söylenemez. bebe yağı kullanıyodum acaba o mu yaptı diyorum ama dr bebe yağı yapmaz dedi.
Haaaaa ayrıca 3 lü test sonucumu da aldmı.Çok şükür herşey normal görünüyor. Sizde keyifler nasıl????

canım 4lü testi sorucam sana nelere bakılıyor? kan mı verdin yoksa ultrasonda mı bakılıyor? merak ediyorum....

Canım sadece kan verdim,
Beta hcg
Alfa-feto protein (AFP)
Estriol (E3)
Dimerik inhibin-A (DIA) bunlar bakılıyormuş
detaylı bilgi için 4 lü test yazınca çıkıyor canım.
Zaten çok sık kullanılmayan bi testmiş,henüz çok yaygın değil
Doktorum bana 2li ve 3lü yapmadı sadece bunu yapcaz dedi
Bakalım inş iyi çıkar sonucumuz

sağol canım benim doktorum 2liyi yaptı 3lü yaptırmayacak sanırım...ama ben 4lüyü detaylı ultrason olarak biliyordum tüm organlarının görüldüğü falan,o yüzden 4lüyü yaptırmayı düşünüyordum...bakalım...karıştırmışım sanırım...inşallah iyi çıkar canım

selam kızlar nasılsınız iyi haftalar hepinize geçmişi okumaktan anca yazmaya vakit bulabildim..
ikili test sonuçlarımız güzel çıktı şükür 3 lüye gerek yok dedi dr.um... demir ilacına başladım ufak bi idrar yolu iltihabım var bakalım 1 ay sonra tekrar muayeneye gidicez geçer mi bu bir ay cinsiyeti de o zaman dedi dr.um....
bende haberler bunlar şimdilik bu arada cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar olmuş hayırlı olsun darısı başımıza

özellikle kasımda şahin paradise indirimde canım ama bize uymuyor tam doğum arafelerinde bir de orda doğururmuşuz.ben bera otele gitmeyi çok istiyorum 3-4 ay öncesinden hem otele hem uçak biletlerini alıp koyacağım haziranda gideceğim inşallah kafama koydum bu sefer ben uyanıklık yapıcam sende gel birlikte bakarız artık 4 bebeğe enesimde sever bebişleri heee

hayırlısı canım.kanaman neden oldu canım spiral kayması falan sanırım ,spiral çıkarttırkdıktna sonra hemen kalabilirsin de ben 3 yıl kullandım 6 ayda bir kontrole gittim.en güvenli o geliyor bana .demekki bazı sorunlar çıkabiliyor

sonucuna sevindim canım maşallah.. alerji de geçer inşallah, sıcaklara bi de kaşıntı zor oluyodur
kimseler yoktu sıkılmıştım :))
maşallah canım

olabilir aslında :) değişiklik olur.. beraya hiç gitmedim. bebişleri ikişer ikişer havusa da sokarız :)))

nezaman gıdıyonuz kızlar benide alın aranıza:)
senyemi bende ıstıyorum valal ama bebekle zor

ilahiii kızlarr hepiniz inanmışsınız göbüşüme gerçek göbüşümü ekledım bakın bakalım almışmıyım fazla kilo

süleyman çakırın ordakı kapalıydı ama açık yakaladığına çok sevindim. ben hafta sonu evdeydım eşim çalıştı bende annemle evde takıldım. ne zamandır eve bakamıyordum biraz temizlik yaptım . cinsiyetımıze doktor %51 klız dedi ama bakalım sürpriz de olabilir 6 ağustosta öğrenecez artık

benım de 2li test sonuçlarım çok şükür ki iyi çıktı. risk 10000de 1 den küçük yazıyor. bide bu hCG oranına mı bakıyorduk? bende 54,7 yazıyor 50den büyük olunca ne oluyordu

evet canım süleyman çakırın orası kapalıydı ama hamamyolu açıktı.. ço güzeldi ..
benım de 2li test sonuçlarım çok şükür ki iyi çıktı. risk 10000de 1 den küçük yazıyor. bide bu hCG oranına mı bakıyorduk? bende 54,7 yazıyor 50den büyük olunca ne oluyordu

50den büyük olunca kız oluyor annişi. hadi bakalım hayırlısı:))

slm bende sürekli kaşınıyorum yaa kızarıklık döküntü falan yok doktordan geldim şimdi hemen duş aldım . Sıcaktanmı sıkıntıdanmı anlamadım.

slm bende sürekli kaşınıyorum yaa kızarıklık döküntü falan yok doktordan geldim şimdi hemen duş aldım . Sıcaktanmı sıkıntıdanmı anlamadım.

sıcak sıkıntı hepsi karışık bence. bende de var kaşıntı, terliyorum şapur şupur menapozlu teyzeleri geçtim. göğsüm acıyor, sütyen almam lazım çok sıkıyor artık sütyenlerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…