2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya hmm anladım
bana vitamin verdi
amam bugun alıcam daha adını okuyamadım receteden

canım ben bugün 14+0ım en son gittiğimizde 12+5tim ve kesinlikle bacaklarını açmadı, bir dahaki gidişimde 16+5 olcam ama bacaklarını yine açmazsa isterse 25 haftalık olsun doktor bişi diyemez ki, sadece tahmin yürütebilir açmıyor işte

günaydın kızlar nasılsınız,?

iyiyim canım sen nasılsın?
ctesi eskişehirdeydim.. doyamadım ama eskişehirime, yetmedi zaman valla. ama karakediye gittim hala vardı bitmemişti, içtim kalabak suyumu:))) oğluşuma ciciler de aldı ananesi asarcıklıdan. senin naısldı haftasonun? bebişinin ciniyeti belli olmuşmuydu canım senin?

merhaba ben nazan geçen hafta katıldım aranıza hamileliğimi +12 haftada öğrendim 1 oğlum var 22 aylık bakalım bu ne olucak ben sizin kadar hevesli değilim şimdilik spiral ile korunarak hamile kalmışım yani planlı değil bakalım belki önümüzdeki günlerde daha iyi olurum şuan oğlumu sütten kesmeye çalışmanın streside var çünkü

aa cnm istemeden oldu yani
olsunbe kısmet de
bak araları yakın olacak cok sverım ben
herşeyde bi hayır vardır uzme canını

gunaydın canım hosgeldın..kader arkadasıyız benım minik de gostermedi sanırım bacakları kapayan bebeklere sahip anniş 4 tane topikte=))digerlerı hemen hemen ogrendi biz kaldık bakalım nolacak bnmde 5 agustos ta randevum o zaman pozısyon degıstırcekmıs ınsallah gosterır ya=)

çok enteresan şans mı şanssızlık mı. adet gecikmen olmadı mı yani 12 haftaya kadar nasıl anlamadın hiç belirti olmadı mı bir de ablam memesine nar ekşisi sürmüştük ki çocuk meme bağımlısıydı hemen bıraktı hiç problem yaşamadı inşallah sende kolayca atlatırsın

16. haftada garanti olur hemde inşallah öğrenirsin her gelişme insanı meraklara sevk ediyor öğrenmek istiyor insan

ya benımkı ılkten acmadı ama sonra doktor oluşmamış dedi bilmiyorum bakalım:)
ama senin 16 hafta ya ogren artık:)

spiral ile korunuyodum 1 yıldır nisanda kanamam çok olunca çıkarttırdım o zaman 10 günlük falanmış sonrasında da korunduk halsizlik ve yırgunluk için dr gittim hamilelikten şüphelenmediğim için oğlumu bile emzirmeye devam ettim kanamalarım oluyodu ama düzensiz spirali çıkarttırdığım için olduğunu düşünüyodum spiral çıkarılırken ultrasonla baktılar aslında ama göstermemiş kendini gizlemiş kısmet böyleymiş

5 yada 6 ağustos gibi gideceğiz.. beklemek sıkıc .hemde çok
gidecez deeee bakalım acacakmı bacaklarını , bi de o var :44:

en azından sana az kalmıs aynı gunde bnm kontrolde ama bn 16 haftalık odgm ıcın en azından sn bnden 1 hafta once gıtmıs olacaksın cnm ınsallah acar bebiş

5 yada 6 ağustos gibi gideceğiz.. beklemek sıkıc .hemde çok
gidecez deeee bakalım acacakmı bacaklarını , bi de o var :44:

en azından sana az kalmıs aynı gunde bnm kontrolde ama bn 16 haftalık odgm ıcın en azından sn bnden 1 hafta once gıtmıs olacaksın cnm ınsallah acar bebiş

lindo ve şekercik venim de kontrol aynı zamanlarda (6 ağustos)
ben hepinizden küçük olarak gidicem ama inşallah hepimiz öğreniriz

sağol canım ,
ama bu işler hiç belli olmaz..bakarsın senin ki gösterir,benimki gene gizler..
allah korusun :83:..
ikimizde öğreniriz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…