2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

e-bebek sitesine direk gir canım yukarıdakı arama kısmına 120090 yazınca direk çıkıo :) tabi o siteye girebiliyorsan

Cnm baktım şimdi de bilmem ki, kullanan birilerine sormak ya da yakından incelemek lazım, fena değilmiş gibi görünüyor, en azından beşiğin kendi yatağının üstüne konularak kullanılabilir.
Bu arada o bebek ne güzel uyuyor ya :))))

Son düzenleme:
evet normal yatağının üzerine ekstradan bunu koyup yatırabilirsin. ben de bebişin uyuyuşunu görünce dedim herhalde rahat bişi çok tatlı maşallah:116:

ben geldimm
sanırım canımm...en nazlısından valla..

hadi bakalım güle güle..yollara dikkat
dikkat ettim ama şu magandalara kıl oluyorum!!!! sürücü adayı yazıyo kocaman arabada, hoca da kadınya camdan laf atıyo, hoca erkek olsaydı sıkardı biraz!!! bi kaşık suda boğasım var bu tipleri! şarkıda varya, koycan çuvala salla salla vur duvara
ay ne güzel erkenden sölemiş dr, ben 12+3 te sordum belli olmaz dedi gıcık dr!! bakmadı hiç. benim de biri sağda biri solda diğeri de ikisinin üstünde ortada :) en rahat o yukardaki sanırım :)
benim de sağ kasığımda zaman zaman ağrı oluyo canım...
oy oy oy iyi tatiller, bisim için de kulaç att
seyyahım tersi çıkar rüyaların, hayra yor kuzu, hırpalama kendini hee
oy oy maşallah prense
kızlar doktorum bana dün ferrum fort demir ilacı verdi..neden aceba daha erken değilmi.12.haftadayım
canım kanın biraz düşük olabilir, bana 9.haftada verdi demir hapını...
ayyıldızım mothercare bodyler yumuşacık
eveeet fiyatları yaz, indirim olaylarını felan
çok normal canım ya, kıskancak tabi.. ama siz de ona sormadan oyuncaklarını kardeşine hazırlamamalıydınız bence, küçük de olsa eşyalarıyla ilgili konuşup sorup almalı :) hem belki daha çabuk ısınır kardeşe ve çikolata fikri çok iyiydi, teprik koyuyorum
maşallah canım :)
hadi ya ben de hep hiç bozulmuyo ve esnek olduğu için uzun süre giydirilebiliyo diye duyuyorum... yenilerini almadan önce bi yıkayıp test etmeli o zaman...
ama bi gösterseydi dr yavrum ya...
body almıştım ilk, annem de görür görmez tüh don almak lazımmış dedi :) ama batıldır ya
inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzu
maşallah maşallah

güzel haberlerle gel şekerim..:79:
akşama da çok oynama bak.. tamam mı ? sen hamilesin...
canım sema gidecek düğüne ben değil :)
cimcime çok sevindim canım..allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
akşama kadar karnım dümdüz akşam olunca karnım bir şişiyor sormayın.eşim diyor ki senin karnın baya büyüdü.ama gün içinde görmüyorki garibim:)
canım yaa kıyamam...allah yardımcınız olsun.umarım kıskanmaz,sahiplenir kardeşini
nekadarlıksınki sen cnm???
ve bebiş olmasa kese bile olsa ultrasona sokup gösteriyolar ne alaka anlıyamadım ben...
canım ben en son doktora gittiğimde kalbi atıyor kelimesine adapte etmiştim kendimi,onu görmek aklıma bile gelmedi;çok gergindim.iyi olduğunu bilmek yetti bana :))
buradaki hastanelerde çift ekran yok,sadece doktorun ekranı var.yatar pozizyonda sen ekranı göremiyorsun doktorun ekranı sana çevirmesi gerek..
canım ben bebeğe ilk karar verdiğimizde don aldım ama üstünden 2 yıl geçti,özelliğini yitirmiş midir
kimse cnm ozel msj kutun dolu sana msj atamiyorumm msjlarini sil

tamam canım şimdi siliyorum :))teşekkür ederim :))

ya kızlar bu yatakları bende merak ediyorum hatta bi tane daha var biraz daha değişik bulım onuda eklim buraya ama acaba kullanışlımı gerçekten bide şu yan yatırma yastıkları var fiyatı uygun onlardan almak istiyorum çantada taşınıyo nasıllar acaba???

kimse anladım cnm bende öyle bi doktora gitmiştim ama dedimki görebilirmiyim diye ozmn çevirdi..illa diyeceksin yani akıllarından bulmazlar..neyse dediğin gibi sağlıklı olsunda geç olsun problem değil...

bende çok beğendim yan yatırma yastıklarını ve diğer yastıkları,ben sipariş vermek istiyorum valla...süperler,fiyatları da iyi geldi bana ama kullanışlı mıdır ki?

kimse anladım cnm bende öyle bi doktora gitmiştim ama dedimki görebilirmiyim diye ozmn çevirdi..illa diyeceksin yani akıllarından bulmazlar..neyse dediğin gibi sağlıklı olsunda geç olsun problem değil...
evet ama dediğim gibi ozaman aklıma galmedi.zaten hepi topu 2 kere gittim
inşaallah haftaya çarşamba görürüm..
tamam canım şimdi siliyorum :))teşekkür ederim :))

cnm gonderdim msji[/QUOTE]

:)

ya bırakın bebişler salına salına yatsın...ne gerek var yan yatışa filan :))
biz nasıl büyüdük onlarda büyürr salına salına...

bende çok beğendim yan yatırma yastıklarını ve diğer yastıkları,ben sipariş vermek istiyorum valla...süperler,fiyatları da iyi geldi bana ama kullanışlı mıdır ki?

bende öle ama kullanışlımı bilmiyom işte :)) ama enazından yan yatışı alırım diyorum 20 tl bişey değil yanındada taşınıyo :))))

bu linkler neden açılmıyor ???

sitenin ismi tam yazmıyo ondan sanırım .... koyuyo ...

ya bırakın bebişler salına salına yatsın...ne gerek var yan yatışa filan :))
biz nasıl büyüdük onlarda büyürr salına salına...

:)))))) haklısın valla önceden böle şeylermi vardı ama işte yan yatış boğulma falan önleyici kusar farketmezsin falan ....

hatta geçen mağazasına gittim orda battaniye var kundak şeklinde kaynannalr falan yapmak istese kundakmı kaldı deriz

merhaba hatunlar. malum düğün için antebe geldim. antepte meşhurdur, sokaklarda karadut suyu satarlar. ondan aldık. biraz içtim kalanını da eve getirdim. kayınvalidem görmeye görsün, bir daha bunu içme. yok komşunun çocuğunun suratında leke olmuş, yok bilmem ne. asla bir daha içme. çilek, vişne gibi lekesi çıkan meyveler yemicekmişim. ya böyle şey olur mu ya sizce. moralim bozuldu valla. bunlar hurafeden başka birşey değildir demi? kayınvalidemin zaten moral bozmakta üstüne yoktur. ilk hamileliğimi haber verdiğimde yine bir komşusundan bahsetmişti. yok neymiş kadın bebeği karnında görmüş kucağına alamamış, ölmüş bebeği, valla caip sinirlendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…