- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.521
dün kanz,bücürük,c&a ve bir iki magaza daha gezdim hiç hoşuma giden birşey olmadı.yumuşacık şeyler yok hep sert badiler var.bugünde arkadaş demiş chicco ve mothercare de indirim var diye bir de akşam oraya uğrayıp bakacağım .alırsam eğer resmini çeker paylaşırım kızlar.
sehacım uyumadan 1 saat önce ayran iç bak nasıl uyuyorsun .
ben hep ayran iiyorum süt içemiyorum tiksiniyorum ,gündüz bile uyuklatıyor beni şimdi içtim 320 ml ayranımı
yorgun hissi oluştu bak süper geliyo
tamma canım bir gidim akşam ,fiyatlarıda sizlere bildiririm.topluca almak istiyorum paketli dediğin gibi ,kolu yarım olanlardan alayım daha kullanışlı olur .ögrenirsin cinsiyetini inşallah du bakalım .bende meserretin oğlu olacak diyorum bacım ,içimden öyle geçiyor .gerçi ben seyyahım için de erkek hissediyordum ama dr kız demiş onunki değişir diye bekliyorum içime hala onunki erkek doğuyorKesinlikle Mothercare e bak canım, özellikle 3 lü 7 li paketteki yumuşacık penye badiler, tulumlar süper, fiyatları da çok uygun, ben cinsiyet öğrenebilseydim neler neler alacaktım da şimdilik, 2 tane 7 li badi aldım sadece.
Olmadı şekerim, doktorum 25 yıllık meslek hayatında 2. Kez böyle bir şey yaşadığını söyledi, ben de eeee dedim kimin çocuğu, yerinde dursa şaşardım
Ama ense kalınlığı iyiymiş (tam ölçemese de yılların deneyimiyle beni inandırdı) tatil dönüşü direk 3lü test yapıcaz artık, ay umarım ben de o zaman öğrenirim cinsiyetini, artık iyiden iyiye merak tavan yaptı bende
Bu arada dişeti kanamasını sordum, hamilelerin çoğunda olur dedi, dişeti hassasiyeti için özel olan diş macunlarından ve fırçasından al devam ederse diş hekimimizle görüşürsün dedi. Ben de Parodontax diş macunu ve Sensodyne ekstra yumuşak diş fırçası aldım, umarım işe yararlar
tamma canım bir gidim akşam ,fiyatlarıda sizlere bildiririm.topluca almak istiyorum paketli dediğin gibi ,kolu yarım olanlardan alayım daha kullanışlı olur .ögrenirsin cinsiyetini inşallah du bakalım .bende meserretin oğlu olacak diyorum bacım ,içimden öyle geçiyor .gerçi ben seyyahım için de erkek hissediyordum ama dr kız demiş onunki değişir diye bekliyorum içime hala onunki erkek doğuyoraylint ciğiminkiler de karma birşey olacak birinden biri farklı çıkıcak hissediyorum .
ben bu sefer kesin olmuştur diyordum gerçekten seninki tam oğlak yavrum yasenin 2li test zamanı geçeceği için mi 3 lü yapıcak tatlım? gerçi zamanın var hala 14. haftaya kadar oluyor çünkü...tatile gidiyormuşun iyi tatiller canım iyi dinlen ne zamandır bekliyordun bunu,iyi eğlenceler sana:82: yazdım canım diş macununu alayım bende deneyim...zaten dişimi fırçalarken öğürüyorum hala nedense onu geçiremedim bir türlü:26: inşallah iyi gelir diş etlerimize, bu arada teşekkürler bilgiler için tatlım
slmmmmmm arkadaşlar....
ben ve KIZIM dr geldik :)))))
çok şükür herşey yolunda %99 kız dedi dr yavrum bacaklarını açmada biraz zorladıda :)))))
neysem bide yüz profili çekti drmuz tam bi uzaylı zeykiye :)))))))
günaydın canlarımmmmm...
ben bugün güne mutlu başladım çünküüüü rüyamda kız bebişimi gördüm...emzirdim..gerçek gibidi göğüs ucum bile acıdı yani...ayyyy çok mutlu oldum ya..harika bir duygu kızlar..gerçeği kimbiir nasıldır..
bu arada dün doktora gittim..doktor değişikliği yapıyorum..bayan doktor çok ilgilendi saolsun..herşeyi ben sormadan söyledi..cinsiyet tahmini yapamadı benimki pozisyon vermedi yine..çok edepli yavrucum göstermiyor..ama kız olabilir cizgi var gibi dedi..rüyamı etkiledi yaaa
Ay evet, yarın sabaha karşı çıkıcaz yola, öğle saatlerinde orada oluruz, öğleden sonra da kızgın kumlardan buzzzzzz gibi sulara atlicamsana da şimdiden iyi tatiller canım
Aman güneşe dikkat, bir de lekelerle uğraşmayalım ömür boyu
kızlar dün gece kötü rüyalar gördüm. hastanede çalışan hemşire arkadaşım beni arıyo ikili test sonucu çıktı ama % 70 riskli görünüyo diyo. ama doktorla görüş diyo. doktora gidiyorum aynı cevap falan. uyandıktan sonra bi süre kendıme gelemedim gerçek sandım. sonra tlfuma bakmak geldi aklıma yok aramamıs zeynep falan dedim. eşimde işteydi. ağla ağla perişan oldum korkudan.
ben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.
tskler canım hosbuldum sagol=)
ayy bende yarın 15+4 oluyorum valla kımse tutamaz bende gıtcem yarın banane catlıcam meraktan ayol=))
dün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedioğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik
Kesinlikle Mothercare e bak canım, özellikle 3 lü 7 li paketteki yumuşacık penye badiler, tulumlar süper, fiyatları da çok uygun, ben cinsiyet öğrenebilseydim neler neler alacaktım da şimdilik, 2 tane 7 li badi aldım sadece.
dün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedioğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik
merhaba kızlar..
ultrason için bana 20sine gün verdiler.
bebeğimi yine göremedim(
çatlak oluşmaması için kakao yağı önerdi.
bir ay zor sabretmiştim,şimdi ben nasıl dayanacağım ..off yaa...aranızda bebeğini görmeyen bi ben varım herhaldı
hastanede işim 10 dk. bile sürmedi.bu saate kadar mağaza mağaza gezdim..kafamı dağıttım..
kızlar mothercare ürünlerinin rengi yumuşaklığı çok güzel ama bikaç yıkamada kötü oluyolar.Ben yeğenime tulumlar almıştım ordan,yıkandıktan snra kötü oldular.Ben de alıcam yine de sırf güzel oldukları için bikaç tane ama hepsini ordan almanızı önermiyorum.
Yine deneyimlerimize dayanarak söylüyorum en iyi tulum vb şeyler chicco nun.Çok kaliteliler kaç kere yıkandı hiçbişey olmadı.
http://www.e-........../cocuk_yataklari/bebefox/bebefox_uyku_yatagi/BFO-120090
canım internette bakınıodum da şöle bi yatağa denk geldim. hani sen doğar doğmaz ortapedik yatak istiyorum bebeğime diodun ya. bunlardan olurmu ki acaba o küçük beşiklere ilk zamanlar yatırmaya. rahat bişi gibi duruyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?