- Konu Sahibi antidepresif
- #2.481
saol canım bilgiyi güncellemişsin :)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sanırm sezeryancıklardanım :) rahmimin şekli tersmiş. nasıl oluyorsa artık. büyük ihtımal sezeryan olur dedi arkadaşım. ama daha bunları konuşmak için erken dedi.
bu 3lü test de neye bakıyorlar? amaç ne?
kızlar dün gece kötü rüyalar gördüm. hastanede çalışan hemşire arkadaşım beni arıyo ikili test sonucu çıktı ama % 70 riskli görünüyo diyo. ama doktorla görüş diyo. doktora gidiyorum aynı cevap falan. uyandıktan sonra bi süre kendıme gelemedim gerçek sandım. sonra tlfuma bakmak geldi aklıma yok aramamıs zeynep falan dedim. eşimde işteydi. ağla ağla perişan oldum korkudan.
ben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar![]()
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.
sorularıma gelinceee
tatilde deniz serbest, havuz yasak, güneşlenme yok, şemsiye altındayız öğle vakti.
buhar banyosu ve saunayı dene 1-2 dakika kötü olursan girme, kendini dinle ona göre davran dedi, hamam serbest.
canım X çekmişti çevremdekiler yeme diyordu, sordum doktora, mikrop üreme ihtimali fazla olduğu için , iyi pişmeme riskine karşı sakatat yemelerini istemiyoruz hamilelerin dedi. çok iyi piştiğine eminsen ye dedi.
bacaklarımdaki morumsu minik çizgileri gösterdim 2 kilo almayla ne çatlağı kılcal damar bunlar dedi, bu kadar inceleme kendini dedi kızdı bide.
ailede varis varsa dikkat et, gebelikte varis eğilimi olabilir dedi. bacak bacak üstüne atma, işyerinde masanda otururken ayağının altına bi tabure koy dedi, evde tv izlerken vs ayağının altına sehpa koy yüksekte dursun dedi.
diz altı çorap giyme dedi. ya hiç giyme ya külotlu giy dedi. topuklu ayakkabı giyme düz giy dedi.
4ayı doldurdun artık bulantı hazımsızlık kalmaz, iştahın açılır kontrolünü kaybetme , yürüyüşüne devam et , gündüz yürüme akşam yürü dedi.
ayrıca ben de çin takvimi, rus takvimi kız demişti.
7-8 haftalıkken kesenin sağında duruyordu, kesenin sağı kız olur diye bi inanış var forumda, o da yanlış çıktı.
ama serbest hcg 33 idi. 50nin altı erkek olayı tuttu, tesadüfmü gerçekmi bilemiycem
darısı tüm cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen arkadaşlarımıza
hoşgeldin canım güzel haberlerlerle gelmene çok sevindim. uyarıların hepsını doktorum bana da yapmıştı ama bu bacak bacak üstüne atmama meselesini bilmıyordum. bende çok yaparım bunu. öyle daha dık oturabiliyorum sankı:)
canım benim üzülme sen...
düşün düşün rüyana girdi sonunçta.
bende çok endişeliydim sonuç ile ilgili.allaha şükür temiz çıktı.
sen de içini ferah tut canım..
tskler canım hosbuldum sagol=)tünaydın annelerrr...:79: herkesin kandili mübarek olsun.
Şekercik hoşgeldin canım.seni tekrar aramızda görmek güzelll...
ayy bende yarın 15+4 oluyorum valla kımse tutamaz bende gıtcem yarın banane catlıcam meraktan ayol=))slmmmmmm arkadaşlar....
ben ve KIZIM dr geldik :)))))
çok şükür herşey yolunda %99 kız dedi dr yavrum bacaklarını açmada biraz zorladıda :)))))
neysem bide yüz profili çekti drmuz tam bi uzaylı zeykiye :)))))))
ben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar![]()
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.
sorularıma gelinceee
tatilde deniz serbest, havuz yasak, güneşlenme yok, şemsiye altındayız öğle vakti.
buhar banyosu ve saunayı dene 1-2 dakika kötü olursan girme, kendini dinle ona göre davran dedi, hamam serbest.
canım X çekmişti çevremdekiler yeme diyordu, sordum doktora, mikrop üreme ihtimali fazla olduğu için , iyi pişmeme riskine karşı sakatat yemelerini istemiyoruz hamilelerin dedi. çok iyi piştiğine eminsen ye dedi.
bacaklarımdaki morumsu minik çizgileri gösterdim 2 kilo almayla ne çatlağı kılcal damar bunlar dedi, bu kadar inceleme kendini dedi kızdı bide.
ailede varis varsa dikkat et, gebelikte varis eğilimi olabilir dedi. bacak bacak üstüne atma, işyerinde masanda otururken ayağının altına bi tabure koy dedi, evde tv izlerken vs ayağının altına sehpa koy yüksekte dursun dedi.
diz altı çorap giyme dedi. ya hiç giyme ya külotlu giy dedi. topuklu ayakkabı giyme düz giy dedi.
4ayı doldurdun artık bulantı hazımsızlık kalmaz, iştahın açılır kontrolünü kaybetme , yürüyüşüne devam et , gündüz yürüme akşam yürü dedi.
ayrıca ben de çin takvimi, rus takvimi kız demişti.
7-8 haftalıkken kesenin sağında duruyordu, kesenin sağı kız olur diye bi inanış var forumda, o da yanlış çıktı.
ama serbest hcg 33 idi. 50nin altı erkek olayı tuttu, tesadüfmü gerçekmi bilemiycem
darısı tüm cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen arkadaşlarımıza
saol gülüm senden de hep güzel haberler alırız inşallah..
bacak bacak üste atınca kan dolaşımına engel oluyomuş varisi tetiklermiş canım..
ahhh kızlar öyle kötüyümki geceleri uyuyamıyorum günlerdir 3 saat uykuyla duruyorum boynum agrıyor artık tutamıyorum evim sıcakda değil gece napıcam bilmiyorum şimdi bi ayran yapıyım bakalım içebilcemmi off inşallah işe yarar birde sizlerdede oluyormu akşam 9dan sonra göbeğim bir şişiyor bir geriliyor sanki doğurcam çok fena oluyorum sizdede oluyormu![]()
ahhh kızlar öyle kötüyümki geceleri uyuyamıyorum günlerdir 3 saat uykuyla duruyorum boynum agrıyor artık tutamıyorum evim sıcakda değil gece napıcam bilmiyorum şimdi bi ayran yapıyım bakalım içebilcemmi off inşallah işe yarar birde sizlerdede oluyormu akşam 9dan sonra göbeğim bir şişiyor bir geriliyor sanki doğurcam çok fena oluyorum sizdede oluyormu![]()
tskler canım hosbuldum sagol=)
ayy bende yarın 15+4 oluyorum valla kımse tutamaz bende gıtcem yarın banane catlıcam meraktan ayol=))
canm masallah bebişine minik erkegın hayırlı olsunbişey sorcam servest hcg ne ya bnm sonuc kagıdında fB-hcg yazıo o da 18 o mu acaba snn bahsettgn şey ??baska hcg yle ılgılı bişi yok cunku anlamadm:26:
doğru aslında. bu alışkanlığımdan kurtulmam lazım. benım annemde var çünkü . bende de olabilir. bide şu ayaklarımın altına bi tabure ayarlasam. azen ağrıdığını hissediyorum
cimcimmmmmmmmmmmm canım hayrlı olsun teyzeleri kukusunu yesin onunnnnnnnnnnnnn ben sana kızmı demiştim öle hatrlıyorum sanki