- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.501
cimcimmmmmmmmmmmm canım hayrlı olsun teyzeleri kukusunu yesin onunnnnnnnnnnnnn ben sana kızmı demiştim öle hatrlıyorum sanki
saol canım amin inş. hayırlısı olsun ...
valla canım genelde çoğu kız demişti :))))))
evhamlımı yattın canım .bende gece hep bebeği ve kendmi düşündügüm zaman kötü görürdüm .özellikle ilk 3 ay öncesi hep kanamam vardı falan :-( ama şükürkü rüyaların tersi çıkıyor bebişim artık iyice kıvraklaştı bir ordan oraya geçiyor dün uyutmadı .iyi şeyler düşün canım .bu arada benimde popiş agrıyor ,gidince sorucam saat 4 de.kızlar dün gece kötü rüyalar gördüm. hastanede çalışan hemşire arkadaşım beni arıyo ikili test sonucu çıktı ama % 70 riskli görünüyo diyo. ama doktorla görüş diyo. doktora gidiyorum aynı cevap falan. uyandıktan sonra bi süre kendıme gelemedim gerçek sandım. sonra tlfuma bakmak geldi aklıma yok aramamıs zeynep falan dedim. eşimde işteydi. ağla ağla perişan oldum korkudan.
ayyildizim sen ne dıosun cnm yarın gidiyimmi sence cınsıyet ıcın yaa sn ne zmn ogrendn hayırlı olsun kızın olcakmıs ne guzel bi erkek bi kiz=)
hayırlı olsun cnaım..ilkide kızdı dimi, ne güzel anlaşırlar abla kardeş:))
evhamlımı yattın canım .bende gece hep bebeği ve kendmi düşündügüm zaman kötü görürdüm .özellikle ilk 3 ay öncesi hep kanamam vardı falan :-( ama şükürkü rüyaların tersi çıkıyor bebişim artık iyice kıvraklaştı bir ordan oraya geçiyor dün uyutmadı .iyi şeyler düşün canım .bu arada benimde popiş agrıyor ,gidince sorucam saat 4 de.
canım bence git zaten erkek bebekse 12. haftasında kendisini gösteriyor ben 12 de gittim erkek değil 2 hafta sonrası gel dedi 14+1 de gitmiştim ultrasona göre 15+1 di ve kız dedi .kesinmi falan diye çok aşırı zorladım bak işte kız dedi bende saat 4 te gideceğim ,14. hafta kız bebek için erken diyorlar bakalım %100 kesinleşirse daha net olacak kafamda.benim popom çok agırıyor demiştim doktorum bana kızın olacak o zaman demişti 12. haftamda ve resmen limonla yatıp limonla kalkıyordum bunlar hurafe falan aslında ,o takvimlerde kesinlikle tutmadı benimki ,erkek gösteriyor ama kız dedi doktorum.bence git yarın en azından erkekse kesin erkek duyarsın .kızsa sonraki haftalarda yine bakalım der canım .gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah .
hayırlı olsun cnaım..ilkide kızdı dimi, ne güzel anlaşırlar abla kardeş:))
14. haftamda gittiğimde bana demire 2 hafta sonra başlarız demişti canım .belki kan değerlerini biliyorsa doktorun uygun görmüştür .kızlar doktorum bana dün ferrum fort demir ilacı verdi..neden aceba daha erken değilmi.12.haftadayım
evet canım kesin belli olur artık .aslında erkek bebekler o kadar aşırı belli oluyor ki 12. haftada bile net erkek diyebiliyorlar.oğlumda 13. haftamda %100 erkek bu demişti .şimdi kız olduğu için diyebileceği şey erkek değil bu diyor ama agzından direk %100 çıkması içn iyice pipisinin olmadığnı teyit etmek için bekliyor .git sen canım.bende %100 kızı duyacağım inşallah ,gidip ilk cicimizi alacağım hayırlısıyla .tsk ederım canım sagol..tabi öncelik saglıklı olsun da onemlı degıl bizimkisi sadece merak ıste rabbim hayırlısı neyse onu versın ınsallah..bende 12.haftada gıttgmde cınsıyet hakknda hıc bısey solemedı sadece ense kalınlıgı normal eli kolu fln dedı baska da bısı demedı gıcık karıneyse yarın gıdecem tamam kesın kararlıyım baksana snde 15+1 de ogrenmıs oluyosun o zaman =) inşallah ii bi doktor denk gelır ya netten arastrdm fazla bılgı edınemedım batmandaki doktorlar hakknda=(önume gelen bırıne gıdıcem artık hayırlısı:26:
canım benım boynum değilde kalçam ağrıyo. eklem ağrıları olabilir dedi doktorum,platesi önerdi. ebru şallının hamile platesihareketlerini indirdim. ufak ufak onları yapacam. boyun için egzerszilerde var. bak istersen netten
canım o gerginlik ve şişkinlik bende de oluyorakşam uyuyamıyorsan gündüz kestirmeyi dene canım....
cnm bnde şişlik zaten hep var ki=)hiç gecmıyo=)bnde gecelerı uyuyamıyorum ama 41 derece burası o yuzdn maalesefbnce yogurt ve ayranı cok tuketmeye calıs hem bebege yararı olur hem senın uyumana yardmcı olur dıye dusunuyorm..
benimde şişiyordu yürüyünce geçiyordu canım, sende dene istersen. 13.haftadan beri olmuyor ama.
inşşlhhhhhhhh
çim cim çizelgemi değiştercem eskiyi iptal etmio
kızlar doktorum bana dün ferrum fort demir ilacı verdi..neden aceba daha erken değilmi.12.haftadayım
eskisi yenisini koyunca kalkıyor diye biliyorum canım .eski gebelik çizelgemi değiştrcem ordakibebkten deilde yumurtadan çıkan bebeği koymak istiyorum eski çiizelgenin kaytlarını silemiyorum canım iptal et yapıyorum olmuo
merhaba kızlar...meserret tatlım geçmişi okuyamadım,nasıl gitti kontrolün ense kalınlığını ölçtürdü mü seninki bu sefer?
bu arada kızlarda da artış olmuş, herkes öğreniyor yavaş yavaş ne güzel...benimde çarşamba randevum var inşallah söyler doktorum..benimki de biraz garantici galiba,ağzından bişey çıkmıyor, ama emin olmadan da söylemesin yakızlar ben 3lü test yaptırmayı düşünmüyordum ama şimdi acaba diyorum,çünkü ikili testle aynıymış sadece birkaç değer ekleniyormuş altına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?