2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy doktora sormuş olmana çok sevindim, çünkü ben hep unutuyodum, ben de içerim o zaman haftada 1-2, tüm yasaklardan daha çok seviyorum ben slushıııı

Benim doktorum bu konularda çok rahat ama zaten, içinde katkı maddesi olan şeyleri yememem gerekiyor değil mi diye sordum, domateste de var katkı maddesi, meyvelerde, tavukta, neyde yok ki dedi, konservelerden uzak dur yeter dedi, biraz rahattır yani kendisi

kızlar doktordan geldım
ıkılı test sonuclarımı gosterdım doktor ıyı dedı
ama ben 3lu yaptırmanıda tavsıye ederım dedı
5 eylule detayplı ultrason ıcın gun verdı
ıste oyle :)

Gözün aydın canım Ben de 30 Temmuzda yaptırıcam 3lü taramayı :)
5 Eylül için şimdiden randevu mu verdi, yoğun mu oluyor ki :44:

cnm devlet hastanesıne gıttıgım ıcın yogundur ıllakı :)
ben testlerımı devlette yaptırıyorum artık sonucda aynı test ama sadece sonu alma bıraz uzayabılıyor :)

benim doktorum da çok rahattır, eşim de diyor ki ya çok bilen, ya da hiçbir şey bilmeyen rahat olur diyor, bu adam çok şey biliyor, ondan rahat diyor, ben de katılıyorum, doktorumu seviyorum mesela bana kesinlikle kolayı ağzına sürmiceksin demedi hiçbir zaman, tadımlık, canın çok isterse iç dedi, ama kesinlikle içilmicek diyen doktorlar da var, kesinlikle makyaj yapılmayacak, oje sürülmeyecek diyen doktorlar da var benimki malzeme iyiyse arada yap diyor, hatta 3 ayı doldurdun saçını da boyat dedi de ben pek düşünmüyorum, senin saçındaki kimyasal, dışardaki egzozdan daha az dedi

Son düzenleme:

cnm devlet hastanesıne gıttıgım ıcın yogundur ıllakı :)
ben testlerımı devlette yaptırıyorum artık sonucda aynı test ama sadece sonu alma bıraz uzayabılıyor :)

bazı şehirlerde bazı testler cidden çok pahalı, mesela burası uygun, ben ikiliyi özel bir labda 50ye yaptırdım, üçlü, dörtlü ne kadar mesela?

tünaydın annelerrr...:79: herkesin kandili mübarek olsun.

Şekercik hoşgeldin canım. seni tekrar aramızda görmek güzelll...

bazı şehirlerde bazı testler cidden çok pahalı, mesela burası uygun, ben ikiliyi özel bir labda 50ye yaptırdım, üçlü, dörtlü ne kadar mesela?

cnm devlette yaptırcam bılmıyorum kac para ama burda muayene 30+40da ıkılı
ama ıllakı daha pahalı yerler vardır cnm bundan emınım yanı

kızlar bebelere alışverişe başladınız mı :)) indirimler başlamış, kim nerden neyi ne kadara aldı :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu çok mühim bir konu cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Ben başlamak istiyorum birkaç ufak parça aldımdaaa.başlamak istiyorum cnmmm.

Cinsiyette inşallah belli olacak 2 hafta sonra yavaş yavaş başlarımm.

Arkadaşlar özellikle alışveriş canavarı uzman annişlerimm türkiye geneli mağaza indirimleri olunca ltfn bana haber verirmisinizzzz.

herkese hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

yarın cinsiyetimiz belli olacak inş. tabii bugün zaman bana geçerse

valla ben dayanmadım bir hastane çıkışı ve 1 tulum set aldım %50 indirimde olunca çok uyguna geldi. Şuanda mothercare ve chicco indirimdeler.

Benim ilk gittiğim doktor çok kasmıştı, o yasak bu yasak, ben de değiştirdim hemen, frekanslarımız çok iyi tuttu, herşey serbest fazlası zarar, yasak koyduğu ilk ve tek şey güneş, sıkı sıkı tembihledi, öğle sıcağında güneşe çıkma, çok beyazsın, leke yaparsa ömür boyu kurtulamazsın dedi

herkese hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

yarın cinsiyetimiz belli olacak inş. tabii bugün zaman bana geçerse

Ay hadi bakalım, face e da yaz mutlaka tatile laptopumu götürmeyeceğim ama cepten bağlanırım, burası çok kasıyo, face den bakıcam

günaydııııııın
nasılsınız bakem
HAYIRLI KANDİLLEEER
canım ankaradayım ben.. cinsiyetler belli olmadı, 10 gün kadar sonra kontrolümüz var, 16+3 olcaz inşallah, gösterirlerse öğrencez :) senin kuzular belli mi??
tatlım temizlik yapmadım da temizlik yapılırken ütü falan yaptım ama yorulmuşum.. bulantım pek olmadı ama hazımsızlık yanma oldu canım bi de ağzımın tadı değişti.. arada bel ağrım oluyo, yorulursam kasık ağrısı oluyo... sen ne durumdasın? bulantıların geçer inşallah çabucak.. hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşallah
canım bir hücre sağa kaymış tutmamış ne demek??

nerisona canımm çok geçmiş olsun, dikkat et sıcaklara..

Son düzenleme:
Ay hadi bakalım, face e da yaz mutlaka tatile laptopumu götürmeyeceğim ama cepten bağlanırım, burası çok kasıyo, face den bakıcam

tamam tatlım yazarım mutlaka ayy ne güzel yaa senin tatil zamanın geldi şimdiden iyi tatiller
biz de ptesi gidiyoruuuuuuzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…