• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eda cımmmmmmmmmmmmmmm HAYIRLI UĞURLU OLSUN CNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. AYYYYYYYYYYYYYY SANA NE MORAL OLMUŞTURRRR. EŞİNİNDE HEYECANI SANA İYİ GELMİŞTİR EMİNİM HADİ BAKALIM DARISI BANA CNMMMMMMMMMMMM. ALLAH BİLİYOR İLK BEBİŞ OLDUĞUNDAN ALLAH SAĞLIKLI AKLI FİKİRLİ HAYIRLI İMANLI ÇOCUK VERSİN BANA CİNSİYETİ İNANIN ÖNEMLİ DEĞİL AMA DAHA ÖNCEDE DEDİM YA ARKADAŞALAR BEN BEBİŞİMİN O DASINI BÜYÜTÜYORUMMM KIRMA OLAYLARI OLUNCA DOĞAL OLARAK BOYA GEREKİRKEN CİNSİYETİNİ ÖĞRENSEMDE ONA GÖRE YAPTIRSAM DİYORUM YOKSA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLLL.

HAYIRLI KANDİLLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR CİCİŞ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

hoşgeldin canımm çok teşekkürler evet çok moral oldu bebişimi görmek eşimde çok heycanlı görünüyordu özellıkle kalp atışlarını dinlemek bize çok ii gelıyo sanırım eşim odaya girince direk gözü ekranda sırıtarak bakıyo arada bakıyorum onada:9: neyse canım doktordan önce görünce güya:1: doktor dediki eşin okusaydı prof.olurdu ben kalkayım o baksın falan benımkı dahada havalara girdi doktor bey o pipisinin olduğu yerın fotosunu verırmısınz diyo tövbe tövbe minnacık zaten nasıl görduyse :9: inşallah sende bian önce öğrenırsın canım rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin hepimize sende kendine çok yorma oda boya falan derken aman dikkatlı ol tatlımm:34:

canım benım çok teşekkürler ben hiç kız hissetmedım doğru düzgün kız ismi bakmadım çok hissettım erkek olacağını acaba yakışırmı gerçekten şöylee kıvanç tatlıtuğ, kenan imirzalıoğlu,ferihanın emiri karışımında bi oğluşum olurmu acep:86::9::9: şaka bi yana cnm ultrason fotosunda yazmıyor bilgileri ilk verdiğinde yazıyordu kaç haftalık olduğu boyu falan bunların hiçbirinde yazmıyo dün kilosunu sordum beşinci aydan sonra ölçüm yapacaz dedi şimdi 100 ila 150 gr arasında dedi boyunu doktorda bizde unuttuk ama diğer gidişımde ultr. fotosunu öyle istiycem bazen önde geride olabiliyo cinsiyeti öğrenecez die herşeyi unuttuk sayılır :9: buarada en son randevudan bu yana kilo almamışım gr olarak sadece :52:

Olur olur şöyle yakışıklı bir oğlun olur, artis gibi :emir_bebek: Sen de koluna takar hava atarsın :82:
Ben de erkek olacağı fikrine o kadar alıştım ki, doktorum kız derse bir süre şoka giricem :60:
Bu arada şu çin falıyla Rus falı ne diyordu senin cinsiyete, baksana meraktan nelerle uğraşmaya başladım :60:

evet cnm aynen oyle ya esımde tam 16 haftalık ol sonra gıdelım dıo bnde dayanamıyorum ıste napıyım=)) neyse artık aksam ısten gelınce anlatırım arkadaslar ogrenmıs hep falan derım 11 haftalıkken bıle ogrenen olmus dersem belkı ıkna ederım =)yarın calısmıyo zatn gıderız ınsallah:18::49::emir_bebek::nazar:

Cnm sen zaten 16. haftandasın şu anda 15+ lardasın, umutlandırmak istemem ama büyük ihtimal öğrenirsin, tabi bebiş bacaklarını kapatır ya da arkasını dönerse bilemicem :1: özellikle erkek olanlar çok çabuk öğrendi, 11. 12. haftasında 2li testte öğrenen ya da yaklaşık tahmin alanlar oldu baya.

hoşgeldin canımm çok teşekkürler evet çok moral oldu bebişimi görmek eşimde çok heycanlı görünüyordu özellıkle kalp atışlarını dinlemek bize çok ii gelıyo sanırım eşim odaya girince direk gözü ekranda sırıtarak bakıyo arada bakıyorum onada:9: Neyse canım doktordan önce görünce güya:1: Doktor dediki eşin okusaydı prof.olurdu ben kalkayım o baksın falan benımkı dahada havalara girdi doktor bey o pipisinin olduğu yerın fotosunu verırmısınz diyo tövbe tövbe minnacık zaten nasıl görduyse :9: Inşallah sende bian önce öğrenırsın canım rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin hepimize sende kendine çok yorma oda boya falan derken aman dikkatlı ol tatlımm:34:

sağol cnmm bnmmm .inan eda cımm çook şükür öyle bir annem varkii allahıma şükürler olsun herşeyle o ilgileniyooo ben arada kalkıyorum isteklerimi söylüyorum o kadar gelen lerde çok hassaa s sağolsun yaptıkları herşeyde soruyorlar durumumu bildiklerinden istediğim gibi yapıyorlar.

hoşgeldin canımm çok teşekkürler evet çok moral oldu bebişimi görmek eşimde çok heycanlı görünüyordu özellıkle kalp atışlarını dinlemek bize çok ii gelıyo sanırım eşim odaya girince direk gözü ekranda sırıtarak bakıyo arada bakıyorum onada:9: neyse canım doktordan önce görünce güya:1: doktor dediki eşin okusaydı prof.olurdu ben kalkayım o baksın falan benımkı dahada havalara girdi doktor bey o pipisinin olduğu yerın fotosunu verırmısınz diyo tövbe tövbe minnacık zaten nasıl görduyse :9: inşallah sende bian önce öğrenırsın canım rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin hepimize sende kendine çok yorma oda boya falan derken aman dikkatlı ol tatlımm:34:
canım bizimki de erkek çıkarsa kesin babası pipisinin fotosunu ister aynen seninki gibi:60: tabi ki onun için de fark etmiyor ama fantezisi oğluyla balığa gitmek:53: babasıyla yazlıkta giderlermiş eskiden, yani çocukken, çok mutlu olurmuş, unutamıyor o günleri:61:

canım en son 3 hafta önce gitmiştim o zamn dr sölemedi yanılma payı var diye bu sefer inş. :))))))
inşallah canımsım hadı bakalım hayırlısı=)
Olur olur şöyle yakışıklı bir oğlun olur, artis gibi :emir_bebek: Sen de koluna takar hava atarsın :82:
Ben de erkek olacağı fikrine o kadar alıştım ki, doktorum kız derse bir süre şoka giricem :60:
Bu arada şu çin falıyla Rus falı ne diyordu senin cinsiyete, baksana meraktan nelerle uğraşmaya başladım :60:

Cnm sen zaten 16. haftandasın şu anda 15+ lardasın, umutlandırmak istemem ama büyük ihtimal öğrenirsin, tabi bebiş bacaklarını kapatır ya da arkasını dönerse bilemicem :1: özellikle erkek olanlar çok çabuk öğrendi, 11. 12. haftasında 2li testte öğrenen ya da yaklaşık tahmin alanlar oldu baya.
bn 12.haftada gıttım ama bısı solemedı 1 ay sonra gel demıstı doktor..valla baya hareketlı gecen gun bı tekme yedım anne dıye bagırdım gece esımde noluyo dıo=))kapatmazsa inşallah ogrenırım de kurtuluyum meraktn yahu=)
sevindimm herşeyy yolunda sevindimmmm.. Haydi hayırlısı senin için yeni şehir kolay gelsin .

evet kayyumcum hersey yolunda cok şükür=)sagol cnm tsk ederm:34::71:

meserret benim çin erkek, rus kız diyo, ama rus daha mantıklı geldi bana, cinsiyeti belirleyen baba hakkında soru sormuş en azından, çinde babayla ilgili soru yok, ama cinsiyeti belirleyen baba:53:

canım bizimki de erkek çıkarsa kesin babası pipisinin fotosunu ister aynen seninki gibi:60: tabi ki onun için de fark etmiyor ama fantezisi oğluyla balığa gitmek:53: babasıyla yazlıkta giderlermiş eskiden, yani çocukken, çok mutlu olurmuş, unutamıyor o günleri:61:

Öncelike geçmiş olsun canım, benim migrenim var, ağrı başlar başlamaz, sert şeyler yiyorum, özellikle yeşil elma gibi, bir de başıma karabiberli limon koyuyorum, kocakarı yöntemleriyle iyileşmeye çalışıyorum yani :1:

Ay benim eşimin de tek hayali çocuğuyla maçlara gitmek, deliriyor maça götürücem çocuğumu diye, stadda çocuğuyla gelenleri hep kıskanıyormuş, erkek olursa halı sahada maç da yaparlarmış,
Sonra erkek-kız farketmez, birlikte yüzmeye fena hevesli, bir de gitar çalacaklarmış tabi :32:
ben hiç bu kadar hayal kurmuyorum, eşim sürekli bir hayaller aleminde :69:

kızlar bide bi söylenti vardı hani ıkılı test sonucu 50 nın altındaysa erkek fln dıe o nasıldı ya yanı benım sonucta bı suru sayı var hangısıne bakıyoruz bıde tutan oldumu ıcınızde yoksa gercek deglmı merak ettm sımdı=):76:

meserret benim çin erkek, rus kız diyo, ama rus daha mantıklı geldi bana, cinsiyeti belirleyen baba hakkında soru sormuş en azından, çinde babayla ilgili soru yok, ama cinsiyeti belirleyen baba:53:

aslında hepsi hikaye, tüm olay, babanın yarışta kazanan sperminde, yani bizim yaşımızla falan alakası yok, ama merak işte, eğlencelik bunlarla oyalanıyorum :60:

canım eşin alemmiş valla :1:
pipisinin olduğu yerin fotosunu istemek nerden gelmiş aklına:9:
allah hep sevindirsin..
:71:

Öncelike geçmiş olsun canım, benim migrenim var, ağrı başlar başlamaz, sert şeyler yiyorum, özellikle yeşil elma gibi, bir de başıma karabiberli limon koyuyorum, kocakarı yöntemleriyle iyileşmeye çalışıyorum yani :1:

Ay benim eşimin de tek hayali çocuğuyla maçlara gitmek, deliriyor maça götürücem çocuğumu diye, stadda çocuğuyla gelenleri hep kıskanıyormuş, erkek olursa halı sahada maç da yaparlarmış,
Sonra erkek-kız farketmez, birlikte yüzmeye fena hevesli, bir de gitar çalacaklarmış tabi :32:
ben hiç bu kadar hayal kurmuyorum, eşim sürekli bir hayaller aleminde :69:
sağol canım benim de migrenim yok ama çok şeyim var, yani başım eskiden de çok ağrırdı ve bugüne dek hep sıkmıştım kendimi ama dün tüm gün boyunca geçmedi, bu arada karabiberli limonu nasıl koyuyosun canım, anlamadım??
ben de daha şunu yaparım gibi hayal kurmadım hiç, hayallerimi cinsiyet sonrasına saklıyorum canımmm:52:

.

Senin bebek bi de iyiceee karnı doysaa acaba neler yapacak ,bu halde bölee hareketliyse:))Ben bu rus çin takvimine fln inanmıyorum ama benmki ikisinde de erkek çıkıodu ve erkekmiş :) Ben öğrenmesem çok merak etmezdim gibime gelio :)Hatta bi daha gittiğimde kız fln dese hayatımda ve psikolojimde bi değişiklik olmaz sanırım :)
Ben evlenirken de böyleydim sakin heyecansız :) doğurcam hala böyleyim anlayamadım :)Daha hiçbişey almadım bebeğe düşün:51::51::51::37::37::37:

:91: herkesin kandili mübarek olsun :91:
$pembe kandil.jpg

Bende çin falına göre erkek çıkıyordu doktorum %80 erkek dedi, rus falını daha önce duymamıştım ama çin falı bende tuttu :49:
(gerçi eşim halen belki kız olur net değil diyor, kız çocuğu istiyordu çok adapte olmuştu :60:)

kızlar selamm nasılsınız? geçmişe bakmam imkansız yaklaşık 100 sayfa bıdı bıdı yapmışınız :33:
bu sayfadan gördüğüm kadarıyla lekelenme yaşayan fıstıklar var, kızlar çok geçmiş olsun, yormayın nolur kendinizi...
ben de iki gün üst üste eve birini çağırdım, gecikmeli bir bahar temizliği yaptırdım, çok kirlenmişti ev, rahatladım ama ben de yoruldum haliyle, ütü çamaşır falan da uğraştım, iki gündür belim çok ağrıdı, bugün de kasık ve kalça ağrım oldu sağda... hiç yorulmaya gelmiyo, bi de yerlere yalınayak bastım...

mavi mercan bu sayfada gördümm, üçüz bekliyomuşunn, hoşgeldin topiimizee, ben de üçüz bekliyorum.... :29: bir de s_gun var burda, bi de bi topiimiz daha var üçüz hamileler, oraya da beklerizz:
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...1-2012-uc-anne-adaylari-bizde-toplanalim.html

Aylint selam;
linki daha önce de görmüştüm abone oldum canım. Sen nerde yaşıyorsun İstanbulda mısın, cinsiyetleriniz belli oldu mu? Sen temizlik filan yapıyorum diyorsun napıyorsun Allah aşkına bırak, dinlenmene bak zor geçmiyormu, bulantın kusman ne durumda? Benim zor geçti hala da kusmalarım devam 4-5 i bulduğumuz günler var.

nasılsınız bu sabah? ben şimdi çok iyiyim ama akşam hastanelik oldum yine:27: ateşim var gibi geldi,kendim ölçtüm yoktu ama yine de var gibi geldi işte, bi de sabahtan beri ensem kulaklarıma kadar ağrıdı, gittim hastaneye, ateşim normalmiş, doktor bu kadar kendini bırakma, madem bu kadar başın ağrıyor inat etme parol veya minoset iç dedi, ben de eve gelince baktım olacak gibi değil, yarım parol aldım, ardından da kustum, 4-5 gündür kusmuyodum ne güzel, 13+5 olup hala benim gibi kusan var mı yaaaa?:27: ama şimdi iyiyim, güzel bi kahvaltı yaptım, keyfim yerine geldi:49:

geçmiş olsun canıum,
sıcaklarda dikkat et kendine.bende hiç bulantı kusma olmadı allaha şükür.
orta karar devam ediyorum.kokulara karşı hassaslık var sadece..
keyfin hep iyi olur inş. :12:

geçmiş olsun canıum,
sıcaklarda dikkat et kendine.bende hiç bulantı kusma olmadı allaha şükür.
orta karar devam ediyorum.kokulara karşı hassaslık var sadece..
keyfin hep iyi olur inş. :12:

tatlım çok sağol, inşallah senin de hep böyle sağlıkla devam eder:49:

Back