- Konu Sahibi antidepresif
- #2.401
eda cımmmmmmmmmmmmmmm HAYIRLI UĞURLU OLSUN CNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. AYYYYYYYYYYYYYY SANA NE MORAL OLMUŞTURRRR. EŞİNİNDE HEYECANI SANA İYİ GELMİŞTİR EMİNİM HADİ BAKALIM DARISI BANA CNMMMMMMMMMMMM. ALLAH BİLİYOR İLK BEBİŞ OLDUĞUNDAN ALLAH SAĞLIKLI AKLI FİKİRLİ HAYIRLI İMANLI ÇOCUK VERSİN BANA CİNSİYETİ İNANIN ÖNEMLİ DEĞİL AMA DAHA ÖNCEDE DEDİM YA ARKADAŞALAR BEN BEBİŞİMİN O DASINI BÜYÜTÜYORUMMM KIRMA OLAYLARI OLUNCA DOĞAL OLARAK BOYA GEREKİRKEN CİNSİYETİNİ ÖĞRENSEMDE ONA GÖRE YAPTIRSAM DİYORUM YOKSA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLLL.
HAYIRLI KANDİLLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR CİCİŞ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hoşgeldin canımm çok teşekkürler evet çok moral oldu bebişimi görmek eşimde çok heycanlı görünüyordu özellıkle kalp atışlarını dinlemek bize çok ii gelıyo sanırım eşim odaya girince direk gözü ekranda sırıtarak bakıyo arada bakıyorum onada neyse canım doktordan önce görünce güya doktor dediki eşin okusaydı prof.olurdu ben kalkayım o baksın falan benımkı dahada havalara girdi doktor bey o pipisinin olduğu yerın fotosunu verırmısınz diyo tövbe tövbe minnacık zaten nasıl görduyse inşallah sende bian önce öğrenırsın canım rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin hepimize sende kendine çok yorma oda boya falan derken aman dikkatlı ol tatlımm