- Konu Sahibi antidepresif
- #2.421
arkadaşlarrr BENDE RUS VE ÇİN DEDE KIZ DİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.???????????????
ARTIK HAYIRLISI
bendede öle canım hatta bi çok kocakarı testide kız diyo bakalım bugün ne çıkacak :))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARTIK HAYIRLISI
bendede öle canım hatta bi çok kocakarı testide kız diyo bakalım bugün ne çıkacak :))))))))))))))
sağol canım benim de migrenim yok ama çok şeyim var, yani başım eskiden de çok ağrırdı ve bugüne dek hep sıkmıştım kendimi ama dün tüm gün boyunca geçmedi, bu arada karabiberli limonu nasıl koyuyosun canım, anlamadım??
ben de daha şunu yaparım gibi hayal kurmadım hiç, hayallerimi cinsiyet sonrasına saklıyorum canımmm
Senin bebek bi de iyiceee karnı doysaa acaba neler yapacak ,bu halde bölee hareketliyse:))Ben bu rus çin takvimine fln inanmıyorum ama benmki ikisinde de erkek çıkıodu ve erkekmiş :) Ben öğrenmesem çok merak etmezdim gibime gelio :)Hatta bi daha gittiğimde kız fln dese hayatımda ve psikolojimde bi değişiklik olmaz sanırım :)
Ben evlenirken de böyleydim sakin heyecansız :) doğurcam hala böyleyim anlayamadım :)Daha hiçbişey almadım bebeğe düşün
ARTIK HAYIRLISI
Kızlar ben sağlıkocağına da henüz kayıt olmadım, kayıt olmak lazım diye duydum bilgisi olan var mı?
canım limonları halka halka kesip üzerine karabiber döküyorum, karabiberli yüzeyini şakaklarıma bastırıyorum, iyi geliyor sanki... Abimin yöntemi
Annem küçükken hep bana "allah sana da senin gibi bir evlat versin ki anla ne çektiğimi" derdi, allahım verdi galiba, yandım ben
Benim ikisinde de kız çıkıyor ama herkes erkek diyor, bakalım ne çıkacak :)
bu arada dedim ya ben de hiç hayal kurmuyorum, normalde de çok heyecanlı bir tip değilim, bakalım ilerleyen aylarda nasıl olucam
Bende de cnm. Rusa göre de çine göre de kız, bakalım ne çıkacak :)
Nurrose cnm ozeldn msj atmıstm aldnmı ?
kızlarrr ice slush içilebilir miii??
meserretcim sen ne zaman dr a gideceksin cnmmmmmmmmmmm?????????
Eki Görüntüle 225306
sanırım şu sevimli resimlerden ekleyebildim
müthiş bir konu açmışsınız öncelikle tebrik ediyorum...ama ben biraz geç farkettim olsun zararın neresinden dönülse kardır :) bu arada hepimizin kandili mübarek olsun ve bu güzel günde Allah hepimize bebeklerimize iyilik sağlık versin...benim son adet tarihim 24 mart...daha cinsiyetimiz belli değil yarın randevumuz var bakalım gösterecekmi miniğimiz...bir şeyler hiisediyorum rüyalarda gördüm ama yine de hazırlamak istemiyorum...size de böyle oldu mu yani içinize cinsiyetle ilgili bir his doğdumu çünkü ben hem kızıyorum kendime niye bu kadar hazırlıyorum diye ama bir taraftan da engel olamıyorum...hemen yarın olsun istiyorum ... :)
müthiş bir konu açmışsınız öncelikle tebrik ediyorum...ama ben biraz geç farkettim olsun zararın neresinden dönülse kardır :) bu arada hepimizin kandili mübarek olsun ve bu güzel günde Allah hepimize bebeklerimize iyilik sağlık versin...benim son adet tarihim 24 mart...daha cinsiyetimiz belli değil yarın randevumuz var bakalım gösterecekmi miniğimiz...bir şeyler hiisediyorum rüyalarda gördüm ama yine de hazırlamak istemiyorum...size de böyle oldu mu yani içinize cinsiyetle ilgili bir his doğdumu çünkü ben hem kızıyorum kendime niye bu kadar hazırlıyorum diye ama bir taraftan da engel olamıyorum...hemen yarın olsun istiyorum ... :)
Ben içiyorum, oh mis
Cnm. ben en son dün akşam doktordaydım, 30 Temmuzda tekrar randevum var.
Süper olmuş
Hoşgeldin, hayırlı olsun
Haklısın sabırsızlanmakta, randevu öncesi çoğumuz aynı modda oluyoruz.
meserretim ben de bayılıyorum da slush şurubunda neler var ki acaba, yani hazır meyve suyuyla aynı gibi olmuyo mu? sen doktora sordun mu canım, bi de dıaşrdan mı alıyosun, kendin mi hazırlıyosun? eğer serbestse ben her gün içerim, ne kahve ararım, ne kola, slush bana yaz kış yeter
Dışarıda içiyorum cnm ya, doktoruma sordum, canın çekerse iç dedi, ben de haftada 1-2 içiyorum öyle, gerçi çok içme, hiçbir faydası yok sadecee kilo yapar dedi, ama özel olarak bir zararı olduğunu da söylemedi, ben de içiyorum, çok zararlı olsa söylerdi dimi